Şimdi Ara

Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
1
Favori
22.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cenkyyy

valla bir tarafımı yırttım 680 hala bulamadım nisan ilk haftası diyorlar bu gidişle 7970 lightining alıcam bugün

7970 lightning bu fiyata kaçmaz.Sonuçta lightningten bahsediyoruz cenk hangi kart olsa lightning deyince şöyle bi slm durmak lazım.
  • Hayırlı olsun güzel kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

quote:

valla bir tarafımı yırttım 680 hala bulamadım nisan ilk haftası diyorlar bu gidişle 7970 lightining alıcam bugün

7970 lightning bu fiyata kaçmaz.Sonuçta lightningten bahsediyoruz cenk hangi kart olsa lightning deyince şöyle bi slm durmak lazım.

yani 580 lightining sli günlerimi unutmuyorum ya emre bu 4287 küsür puan almışın 1270 de nasıl oluyor bu ya ? kafam fena karıştı ben 7970 le max 3600 küsür görmüştüm o hızlarda
  • quote:

quote:

quote:

yani 580 lightining sli günlerimi unutmuyorum ya emre bu 4287 küsür puan almışın 1270 de nasıl oluyor bu ya ? kafam fena karıştı ben 7970 le max 3600 küsür görmüştüm o hızlarda

Kartta bi numara yok driver yapıyor.3 tane driverı çorba yaptım içlerinden birisi modluydu büyük ihtimal.Bazen ilginçlikler yapıyor.Misal uniginede skorda hiç bi tuhaflık yokken 3dmark2011 uçuyor.Driver bişeyleri açıp kapıyor kafasınca.

• quote:

quote:

quote:

ilk lighting emreninki sanırım türkiyeye gelen baksana skora çok garip su soğutma taksa karta 5k yı görcek adam

• quote:

Kartı performans modunda test alıcam hazır olun kendim alıcam ayarları bakalım nasıl bi sonuç çıkıcak merak ediyorum.

Abi skora bak çay demle performans modunda aldığı skor

Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488)

Emrecim naaptın sen yaa

• Ben bişey yapmıyorum kart yapıyor Run xtreme diyorum bunu alıyor.Driver kendinden geçmiş
  • crysis 2 testi yapmaya çalışıyorum ama saved game de defualt_centrelpark_csf bulamadım diyor illa oynamak mı lazım oyunu bench almak için.

Emre oyunlarda değişiklik yoksa orijinal drivere dön kapışalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

crysis 2 testi yapmaya çalışıyorum ama saved game de defualt_centrelpark_csf bulamadım diyor illa oynamak mı lazım oyunu bench almak için.

Emre oyunlarda değişiklik yoksa orijinal drivere dön kapışalım

hazır save game ler var onları indir poyri
  • quote:

Kartı performans modunda test alıcam hazır olun kendim alıcam ayarları bakalım nasıl bi sonuç çıkıcak merak ediyorum.

Abi skora bak çay demle performans modunda aldığı skor

Emre bizi diskoya götür

• Crysis 2 emrenin ayarlarında 79fps alıyor ortalama.
  •  Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488)
  • Crossfire devreye girdi

P skoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 30 Mart 2012; 15:18:28 >

• Gelmiş kartın sonunda lighning beklemiştik senden
  • X skoru bakıp bayılmak yok sorumluluk kabul etmem

• Driverını değiştir öyle gel
  • Unigine e bi bakın minimum fps ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 30 Mart 2012; 15:40:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Driverını değiştir öyle gel

Poyraz ben bu modlu driver işini tuttum. Yakın zamanda bütün kullanıcılar arasında da yayılır.

Ben bunu şuna benzetiyorum:
    Steam üzerinden oynanan COD serilerine Activision doğru düzgün destek vermeyince, alteriw.net diye bir site, MW2'yi kendine uyarlayıp oyunculara üstelikte adanmış serverlarda oynama imkanı tanıdı. Oyun aynı oyun ama alterin desteği çoktu. Sık güncelleştirme yapıyordu ve hileciler için de daha uzun vadeli çözümler üretiyordu. 3 tane orjinal COD'um olmasına rağmen sırf bu seseplerle alter üzerinden oynuyordum MW2'yi. Yeni gelişme olarak Activision, alter'in yaptığı gibi oyuna destek çıkmak yerine alter'e dava açtı ve kapattırdı. Şimdi de teknogods diye bir site devam ediyor aynı şeyi yapmaya.

Velhâsıl: Aynen bu örnekte olduğu gibi, AMD'nin hep şikayet edilen sürücülerini birileri alıpta daha düzgün kullanılabilecek bir şekilde modladıysa bunun kullanılmasında ne mahzur olabilir ki? Hepimiz de kendi donanımlarımızdan en yüksek verimi alacak şekilde en verimli sürücünün arayışında olmuyor muyuz zaten? Bu sürücü ha orjinal olmuş, ha da modlu olmuş; ne fark eder ki? Ki aynı şey kimi ekran kartlarının bioslarında bile oluyor biliyorsun. El Mukteda bir ara yabancı bir forumdan indirdiği biosla çözüm bulmuştu derdine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 30 Mart 2012; 15:55:37 >

• Vantage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 30 Mart 2012; 16:14:15 >
  • @EMRES754

Sonuçlar gerçekten göz alıcı.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.