Şimdi Ara

Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
1
Favori
22.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam sen bence ayrı bi konu açıp bu kartın güzel bi incelemesini yap
  • 1350Mhz için x3600 az değil mi ?..
  • Özel tasarımlı kartlarda power limit %32 yi geçiyor tahminim soc gibi modellerde %100 e yakın olabilir buda iyi bir oc demek.

6+8 pin palit:
     Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488)
  • @EMRES754
    Emrecim, senin Driver modluymuş baştan söylesene. Nvidia daki gibi performans modunda ve ince ayarlar yapılmış olabilir.
    Tüm 7970 skorlarını altüst ettin dünden beri gariplik var skorlarında..

@Poyri!!!
    Poyrazcım, sende control panelden performans moduna alarak denermisin P puanını ve X puanı.
    Merak ettim kart ne alacak.. sonuçta bir test bu. en yüksek puanı almaya açlışıyorsunuz..
  • GTX 580 SLİ

Bi kaç değişikliğin yararı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 30 Mart 2012; 2:05:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Atmadim acikcasi 3d mark skoruna baktim duzgun cikinca devam ettim

Elimden 3 tanesi AMD, neredeyse 14-15 tane kart geçti. Hiçbirinin sürücüsünü yüklemek için formata ihtiyaç duymadım ve zerre kadar sorun da yaşamadım. Tek yaptığım, önce eski sürücüyü kaldırmak, bilgisayarı yeniden başlatıp yeni sürücüyü kurduktan sonra tekrar yeniden başlatmaktı. Hepsi bu. Formata neden gerek duyuyorsunuz ki anlamadım.

Bu arada, AMD için bahsedilen sürücü sorununu ise hiç yaşamadım. 6870 Hawk CF yaparken bile.

Acikcasi bende genelde atmam ama bazen karttan dolayi gerekebiliyor. Gtx580 den hd7970 e gecerken nvidia driveri her seyini silmeme ragmen yinede almasi gerekenden as aliyordu. Format atmak zaten 15 dk oldugundan atip acaba format atsam fark olur mu dusuncesini yok etmek istedim.

formatla niye uğraşıyorsunuz ki 2 tane işletim sistemi kurun birinde nvidia olsun diğerinde amd devam edip durun bence en kolayıda budur C=

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

@EMRES754
    Emrecim, senin Driver modluymuş baştan söylesene. Nvidia daki gibi performans modunda ve ince ayarlar yapılmış olabilir.
    Tüm 7970 skorlarını altüst ettin dünden beri gariplik var skorlarında..

@Poyri!!!
    Poyrazcım, sende control panelden performans moduna alarak denermisin P puanını ve X puanı.
    Merak ettim kart ne alacak.. sonuçta bir test bu. en yüksek puanı almaya açlışıyorsunuz..

Bu da mı gol değil diyorsun yani iyi fizik puanı veren takoz olmayan işlemciyle X4000 özel kartlarla aşılır artık.
    Emre'yi ayrıca tebrik ediyorum. Enthusiast olmak kolay değil. Ne yapmış etmiş bulmuş driver'ı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 30 Mart 2012; 3:46:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Senin saphhire 1350 mhz mı yaptı hay maşallah.Ben denememiştim o kartı.

Msi gordu1350 yi. Msi kart baya iyiydi gunluk 1250 de kalabilir sen riske girme demircibudan onu al direk.

Dj_blow dostum performansa alinca cok fark etmiyor eskisi gibi 50-60 puan ancak fark ediyor hatta max oc luklu iken o bile olmuyor. Nvidia 3d mark kasmis driver ile.
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kullan.
  • beyler yok mu daha haber gtx 680 lerden ya? bekle bekle rüyalarıma girer oldu

• Gol Sedat abi ama offside dan gol =D

@Poyri!!!
    Anladım poyrazim. Emredeki kart altin degerinde o zaman yada Driver mucizesi =D
  • Kartti cok guzel onun ama 300 gibi bir puan fark atmasi zor bana driver gibi geliyor.
  • Kartı performans modunda test alıcam hazır olun kendim alıcam ayarları bakalım nasıl bi sonuç çıkıcak merak ediyorum.

Abi skora bak çay demle performans modunda aldığı skor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 30 Mart 2012; 11:24:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Kartı performans modunda test alıcam hazır olun kendim alıcam ayarları bakalım nasıl bi sonuç çıkıcak merak ediyorum.

Abi skora bak çay demle performans modunda aldığı skor

Bütün istatistikleri alt-üst ettin be.

İmzandaki Venomous X Black'ten memnun musun? İşlemcin 5 GHz'de ve yük altındayken kaç dereceye kadar çıkıyor max?
    Sistem toplayacak olsam ondan alırım da.

• venoumous çok iyi bi soğutucu tek rakibi noctua al memnun kalcaksın.Yük altı testi yapmadım akşam yaparım senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 30 Mart 2012; 11:33:51 >
  • emre inventus a 7970 lightning gelmiş senden bi haraket bekliyoruz o kart hakkında
  • @EMRES754:

Bir de kendi işlemci hızını 3DMark'ın Poyri'nin işlemcisine verdiği puan kadar alacak şekilde biraz düşürür müsün? Sonuç ne kadar değişecek acaba?

Venomous X, benim araştırdığım kadarıyla D14'ün hemen ensesinde yer alıyor performans olarak. Üstelik tek blok olmasına ve az yer kaplamasına rağmen.
    Bence 2˚C'lik fark için 2 kat para ödemeye ve kasa içine koca aleti sokmaya değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

emre inventus a 7970 lightning gelmiş senden bi haraket bekliyoruz o kart hakkında

Allah Allah. İlk Lightning geldi. Ortalık şenlenecek desenize.
  • Benim elime gelsede nisan ın ikinci haftasına kadar bişey yapamam gibi duruyor şu an elimdeki işler yüzünden o yüzden pası Emre'ye atıyım
  • valla bir tarafımı yırttım 680 hala bulamadım nisan ilk haftası diyorlar bu gidişle 7970 lightining alıcam bugün
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.