Şimdi Ara

Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
1
Favori
22.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

Orijinalden alıntı: ophion84

quote:

Hot Pursuit ya sorunlu bir oyun ya da AMD işlemcilerle iyi geçinemiyor. Bende de X4 955 ve HD6970 varken 60'tan ani 45FPS'lere düşüyordu. GTX 680 ile de bu sorunlar oluyorsa ya işlemci diyorum ya da oyun problemli.

Bilemiyorum hangisi sorunlu ama formattan sonra da devam ederse amd ye yol göründü gibi sıkıldım artık 30-40 fps ile oynamaktan en iyisi ne ise onu bulup o sistemi elimden geldiğince kurup bir süre rahat etmek istiyorum. Ama bir yandan da paraya yazık diyorum Türkiye şartlarında.

bence sen o kartı bana sat yazık etme karta :D

koptum yaaa.

herkes pusuya yatmıs 680 ı kapmaya calısıyor.

• Kartı değil bedava 500 liraya bile verseler millet almak için birbirini öldürecek herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Heaven bench.
     Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488)
    1176/1677

karsilastirma amacli
    AMD 1090T + Sapphire 7970 1110/1465

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 1 Nisan 2012; 5:03:45 >

• abi GPU-Z benim kartın 2 katı...

• quote:

koptum yaaa.

Kart şahane işlemci bahane:) bu işlemciyle bu iş pek olmaz onu anladım ama şimdi git intel al anakart al tekrar baştan kur şimdilik idare edicez napalım yoksa karta yazık olacak cidden.
  • quote:

quote:

koptum yaaa.

Kart şahane işlemci bahane:) bu işlemciyle bu iş pek olmaz onu anladım ama şimdi git intel al anakart al tekrar baştan kur şimdilik idare edicez napalım yoksa karta yazık olacak cidden.

hocam bende onun için diyorum karta yazık etme diye ama dinlemıyorsun :)
  • Poyri yeni testler isterük
  • Kafayı yiycem BF3 te kolay kolay 60 ın altına düşmeyen sistem MW3 te 42 FPS nin üstüne çıkmıyo iyi mi kaçırdığım bir şey mi var?
  • quote:

Kafayı yiycem BF3 te kolay kolay 60 ın altına düşmeyen sistem MW3 te 42 FPS nin üstüne çıkmıyo iyi mi kaçırdığım bir şey mi var?

oyun orjinal mi.?
    Eğer değilse, kullanılan Kürek sorunluydu o oyunda. FPS sorunu yaratıyordu.
    config dosyası ile düzeliyordu yanlış hatırlamıyorsam.. kartla alakalı birşey değil yani
  • yok hocam ne orijinali malesef bir oyuna (assassin'c creed hariç) kolay kolay o kadar para vermem doğru diyosun kürekle ilgilidir zaten ilk girişte dx hatası vermiş öyle her oyunu deniyorum işte naparsın .
  • quote:

yok hocam ne orijinali malesef bir oyuna (assassin'c creed hariç) kolay kolay o kadar para vermem doğru diyosun kürekle ilgilidir zaten ilk girişte dx hatası vermiş öyle her oyunu deniyorum işte naparsın .

Kesin kürek sorunu o zaman. birde config dosyası olması gerekiyordu. onunla düzeliyor.
    BF3 de sorun yoksa ve yüksek değerler alıyorsan diğer oyunları hiç kafaya takma
    Buna sorunlu oyunlar dahil değil tabiki.
  • quote:

yok hocam ne orijinali malesef bir oyuna (assassin'c creed hariç) kolay kolay o kadar para vermem doğru diyosun kürekle ilgilidir zaten ilk girişte dx hatası vermiş öyle her oyunu deniyorum işte naparsın .

hocam ekran kartına 1100-1200 lira vermişssin 25-30 lira verip forumun orjinal oyunlar bölümünden alamıyormusun bir key ? tipik türk insanı mantığı...
    ben aldım mw3 multi oynuyorum 45 levele geldim bile.
  • quote:

Şu kartta en azından 1100tl verdin sistemin daha da çok tutuyor oyunlara 20-30tl vermek mi koyuyor. Tamam bende herşeyi orijinal almıyorum ama eğer bir oyunu sonuna kadar bitirdiysem en azından key alıyorum. Bana üst düzey sistem kullanıp oyunların hiç birini orijinal almamak garip geliyor.

@Nessarien skyrim yükleme aşamasında birazdan onun testlerini yapıp yayınlarım
  • Yaw ne alakası var arkadaşlar elimde bir sürü orijinal oyun var sadece bu oyunu orijinal almadım ne yani şimdi şuçlu mu olduk ben keyle falan uğraşmıyorum 160 lira ediyorsa bu oyun tabi ki alırım.
    Elimdeki orijinal oyunlar:
    Need for speed Hot Pursuit
    Crysis 2
    Assassin's Creed
    Assassin's Creed 2
    Assassin's Creed Brotherhood Auditore Edition
    Assassin's Creed Revelations Collector Edition
    Starcraft 2 Wings Of Liberty
    Orange Box
    Need For Speed The Run
    Medal Of Honor 2010
    Battlefield Bad Company 2
    Skyrim
    Mirror's Edge
    Diablo 3 Collector Edition (ön sipariş)
    Daha da bir şey demiyorum bundan sonra da hiçbir şekilde bu forumda yorum yapmıyorum kusura bakmayın ama bence hepiniz saldıracak ya da saçmalayacak yer arıyorsunuz. Her şeyi çok biliyorsunuz ve polemiğe girmeyi seviyorsunuz istediğim oyunu orijinal alırım beğenmediğimi almam 6 ay önce çıkmış oyunu daha yeni kurduğuma göre oynamayı çok sevdiğim bir oyun değil ki orijinal almamışım ama siz geri kalmayın Amerikanın çıkarttığı her oyunu yurtdışının iki katı fiyata koşarak alın ki onlar da sizin gibi oyun severlerden bolca para kazansınlar. Peh memleket sizin gibilere kaldık yazık be.

• quote:

Yaw ne alakası var arkadaşlar elimde bir sürü orijinal oyun var sadece bu oyunu orijinal almadım ne yani şimdi şuçlu mu olduk ben keyle falan uğraşmıyorum 160 lira ediyorsa bu oyun tabi ki alırım.
    Elimdeki orijinal oyunlar:
    Need for speed Hot Pursuit
    Crysis 2
    Assassin's Creed
    Assassin's Creed 2
    Assassin's Creed Brotherhood Auditore Edition
    Assassin's Creed Revelations Collector Edition
    Starcraft 2 Wings Of Liberty
    Orange Box
    Need For Speed The Run
    Medal Of Honor 2010
    Battlefield Bad Company 2
    Skyrim
    Mirror's Edge
    Diablo 3 Collector Edition (ön sipariş)
    Daha da bir şey demiyorum bundan sonra da hiçbir şekilde bu forumda yorum yapmıyorum kusura bakmayın ama bence hepiniz saldıracak ya da saçmalayacak yer arıyorsunuz. Her şeyi çok biliyorsunuz ve polemiğe girmeyi seviyorsunuz istediğim oyunu orijinal alırım beğenmediğimi almam 6 ay önce çıkmış oyunu daha yeni kurduğuma göre oynamayı çok sevdiğim bir oyun değil ki orijinal almamışım ama siz geri kalmayın Amerikanın çıkarttığı her oyunu yurtdışının iki katı fiyata koşarak alın ki onlar da sizin gibi oyun severlerden bolca para kazansınlar. Peh memleket sizin gibilere kaldık yazık be.

sakin hocam . sınır yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

Şu kartta en azından 1100tl verdin sistemin daha da çok tutuyor oyunlara 20-30tl vermek mi koyuyor. Tamam bende herşeyi orijinal almıyorum ama eğer bir oyunu sonuna kadar bitirdiysem en azından key alıyorum. Bana üst düzey sistem kullanıp oyunların hiç birini orijinal almamak garip geliyor.

@Nessarien skyrim yükleme aşamasında birazdan onun testlerini yapıp yayınlarım

Harika ama sakın çok fazla dalma oyuna yoksa sabaha anca koyarsın ssleri buraya Skyrim öyle bir oyun. Hele dur bi görev yapıp çıkayım sakın deme 1 tane başlayınca gerisi geliyor

• Oyun bana çok ters ben böyle oyun oynamam ondan çıktım direk bir 30dk baktım o kadar. Ben bilgisayarı yoracak bir oyun sanıyordum vede testlere baktım 6970 60fps üstü vermiş. Bende ilk 30 dk boyunca bir defa 52 gördüm gerisi gerisi yüksekti hep ss almayıda unuttum. Bana bu işkenceyi bir daha yaşattırma lütfen başka istediğin varsa(bu tarz olmayan) onu yapayım
  • Poyri duymasınlar döverler seni Skyrim severler :p Rpg sevmiyorsun galiba ?

Witcher 2 var mı ve Batman AC :)
  • quote:

sakin hocam . sınır yok

Kızıyorum abi çünkü sanki bedava yaşıyouz tamam iyi kötü çalışıyoruz paramız var manyaklık ettik dünyanın parasına pc yaptık ama her oyunu orijinal alamam ki sadece sevdiklerimi ve oynayacaklarımı almak durumundayım. Key olayını da sevmiyorum orijinal alıyorsam kutusu olmalı kitapçığı olmalı eğer o kadar beleşçi olsaydım 180 liralık oyunu iki ayrı yakada 4 tane D&R gezip fellik fellik aramazdım. Bu yıl çıkan oyunlardan da hak edenleri orijinal alacağım elimde 120 tane oyun var hepsine para versem aileme bakamam ben.
  • quote:

quote:

sakin hocam . sınır yok

Kızıyorum abi çünkü sanki bedava yaşıyouz tamam iyi kötü çalışıyoruz paramız var manyaklık ettik dünyanın parasına pc yaptık ama her oyunu orijinal alamam ki sadece sevdiklerimi ve oynayacaklarımı almak durumundayım. Key olayını da sevmiyorum orijinal alıyorsam kutusu olmalı kitapçığı olmalı eğer o kadar beleşçi olsaydım 180 liralık oyunu iki ayrı yakada 4 tane D&R gezip fellik fellik aramazdım. Bu yıl çıkan oyunlardan da hak edenleri orijinal alacağım elimde 120 tane oyun var hepsine para versem aileme bakamam ben.

haklısın hocam ne deyim bana bari kızma

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.