Şimdi Ara

Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
1
Favori
22.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Atmadim acikcasi 3d mark skoruna baktim duzgun cikinca devam ettim

ohooo kart sağlam geldi tınlamadın yani
    Format sonrası halinide merak ediyorum. bu testleri testten saymayız

• Şu 3d markta sorun yok ondan şu anda overclock deniyorum yatmadan önce format atıp bf3ün download açarım.

Bu hali ile max değerini bulursam iyi olacak da +10 voltaj ile 100mhz overclock oldu ben daha çok ister diye düşünüyordum denilene göre en sonuna kadar zorlanmış bir karttı.

Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488)

• quote:

Şu 3d markta sorun yok ondan şu anda overclock deniyorum yatmadan önce format atıp bf3ün download açarım.

Bu hali ile max değerini bulursam iyi olacak da +10 voltaj ile 100mhz overclock oldu ben daha çok ister diye düşünüyordum denilene göre en sonuna kadar zorlanmış bir karttı.

power target i neden sona getirmiyorsunuz, fazla mı ısınıyor?

• quote:

Şu 3d markta sorun yok ondan şu anda overclock deniyorum yatmadan önce format atıp bf3ün download açarım.

oouwww.. baya gideri olacak desene.. MSI AF denedin mi peki.?
    onunlada aynı şey gerçi ama, alışkanlık işte GPU TooL ile daha hızlı ulaşmazmısın denemelere.
    Her seferinde Mark testini bekliyorsun..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

3d mark testlerini wiev result mark olarak paylaşssanız dadaha güzel olmazmı .d

Direk link olarak istiyorsan buyur
    http://3dmark.com/3dm11/3062563

yanlış anlama böyle saat hızlarınıda görüyoruz , diğer turlu tam güvenemiyosun.

*senle alakası yok .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

quote:

oouwww.. baya gideri olacak desene.. MSI AF denedin mi peki.?
    onunlada aynı şey gerçi ama, alışkanlık işte GPU TooL ile daha hızlı ulaşmazmısın denemelere.
    Her seferinde Mark testini bekliyorsun..

en sağlamaı gpu tool, kombustor muş furmark mış hikaye onlar error check bile yapmıyor kuru kuruya ısıtıyor kartı.

• @B.M.W her test alırken sona dayamaya gerek yok. Karta ilk overclock yaparken yavaş yavaş yapmak daha uygun geliyor hem günlük kullanıcağım değeride bulmuş oluyorum. Ayrıca sürekli max voltaj versek yazık kartta aşırı voltaj ile zorlamaya gerek yok.

@dj_blow bomba soru gelio gpu tooldan kasıt
  • quote:

quote:

quote:

3d mark testlerini wiev result mark olarak paylaşssanız dadaha güzel olmazmı .d

Direk link olarak istiyorsan buyur
    http://3dmark.com/3dm11/3062563

yanlış anlama böyle saat hızlarınıda görüyoruz , diğer turlu tam güvenemiyosun.

*senle alakası yok .d

Tamam koyarım ara ara onuda. 3d markın sayfası geç açıldığı için hiç bakmıyorum bile oraya.

• quote:

@B.M.W her test alırken sona dayamaya gerek yok. Karta ilk overclock yaparken yavaş yavaş yapmak daha uygun geliyor hem günlük kullanıcağım değeride bulmuş oluyorum. Ayrıca sürekli max voltaj versek yazık kartta aşırı voltaj ile zorlamaya gerek yok.

sen stabil ayarları tutturmaya çalışıyorsun
    GPU TooL açıkken hızı arttırcaksın. hata verince az az volt vereceksin. en iyi değerleri alana kadar dene işte

Bu arada, voltaj vermeden def hali ile nereye çıktı kart hız olarak?

• quote:

@B.M.W her test alırken sona dayamaya gerek yok. Karta ilk overclock yaparken yavaş yavaş yapmak daha uygun geliyor hem günlük kullanıcağım değeride bulmuş oluyorum. Ayrıca sürekli max voltaj versek yazık kartta aşırı voltaj ile zorlamaya gerek yok.

o voltaj mı oluyor ben sadece güç sınırını ortadan kaldıran bir seçenek sanmıştım yani afterburner daki core voltage ye mi karşılık geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

o voltaj mı oluyor ben sadece güç sınırını ortadan kaldıran bir seçenek sanmıştım yani afterburner daki core voltage ye mi karşılık geliyor?

Aynen öyle

•  Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488)

Ben format atayım yarına hazır olsun sistem.

Bundaki voltaj +10 olarak değilde %10 olarak düşünmek lazım.
  • Ortalıgı senlendıreyım

GTX 580 SLI

Pc nin format zamanı coktan gectı.Anakartı degıstırdım daha suruculer bıle yuklu değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 29 Mart 2012; 1:50:02 >

• quote:

ohaa. 100-150 Mhz artış ile skora bak. sen X40xx puanı görürsün. demedi deme poyrazım..
    şuan ısılar ne alemde bilmiyorum tabi. her yüklenmende 53 Mhz boost ekleme yapıyor.
    ver gazı dicem de gerek yok şimdilik..
    önemli olan senin manuel çıktığın değerler mi işliyor yoksa boost özelliği ile çıkılan hızmı. bunuda sen görüyorsun test esnasında..

• quote:

Poyri hocam resimde birşey dıkkatımı cektı pcie 2.0 olarak gozukuyor pcie 3 olması gerekmıyor mu.

• Sicakliklar 70 civari oldugu icin bakmadim bile hic bu saate kalinca birazda dikkat etmiyorum.

Benim manuel degil boost isliyor diyebilirim surekli +53 de kalmiyor ama cogunlukla bu degeri koruyor. Kartin max oc ile alacagi puan bana 3800 gibi geliyor. Gerci simdi format atiyorum belki bir degisiklik olur.

Sandy islemci ile 2.0 da calisiyor galiba ivy ye gecince 3.0 olacak ama karsilastirma testlerine bakarsan z skorun 10 puan falan ekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 29 Mart 2012; 1:56:53 >
  • quote:

Sicakliklar 70 civari oldugu icin bakmadim bile hic bu saate kalinca birazda dikkat etmiyorum.

Benim manuel degil boost isliyor diyebilirim surekli +53 de kalmiyor ama cogunlukla bu degeri koruyor. Kartin max oc ile alacagi puan bana 3800 gibi geliyor. Gerci simdi format atiyorum belki bir degisiklik olur.

Sandy islemci ile 2.0 da calisiyor galiba ivy ye gecince 3.0 olacak ama karsilastirma testlerine bakarsan z skorun 10 puan falan ekliyor

Tmm poyrazım. yarın devam edersin..
    Benimde uyumam lazım. sabah iş var.. iyi geceler şimdiden..

• hayırlı olsun kartın kardeşim, güle güle kullan :). testler için teşekkürler. GK 110 gelsede yesek
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

gtx680 saat hızlarında crysis2 ultra+full

kartları aynı hızlarda test etmeye çalışmanız saçma bence çünkü bit değerleri bile farklı dolayısıyla veri yolu genişlikleride, bu iş sadece gpu yu eşitlemekle olmaz kendimizi kandırmış oluruz.

doğru bir yorum anlamadığım bu neden gpularda herşeyin gpu hızı olduğunu sanıyor çoğunluk böyle olsaydı gtx 260larda kalırdı nvidia gpuyu 1000mhzlere kadar çekerek devam ederdi atide 4870leri..

herşey mimaride ve core sayısında... sonra paralel iş hattı ondan sonra rop en son bellek bant genişliği..

7970 ve gtx 680 mimari olarak farklılar tflopda hala amd önde ama oyunlarda burda önemli olan gpuların oyunlardaki real performansları kepler ile nvidia düşük watt harcayan ve az ısınan gpular yaptı buda şuana kadarki en verimli gpular 499dolara şuan en iyisini gtx 680ile sundu nvidia +driver desteği dahada artıcakdır bu performansı+ physx+cuda + txaa + vsyncdeki değişiklik+ tek kartla artık 3monitöre destek vermesi keplerde sadece performans değil yazılımsal olarakda ilgi çekmeyide başardı zaten herşey donanım değildir donanım +yazılımın en stabil uyumlu olması onu başarılı kılar birinden biri eksik olursa sıkıntı yaşarsınız
    nvidia gün geçtikce dikkat edin argeye ve diğer teknolojilere daha fazla kaynak aktarıyor dahada geliştiriyor kendini gpu sektöründe teknoloji liderliğine oynuyor son yıllarda.

gpu boost ile bence gpuların o daha fazla artan o.c kapasitesini bir nebze kitledi ve tahminim odurki üzülerek söylüyorum bunu bioslada aşılmıcak bu neden derseniz evga gtx 680 1843mhz gördü ve yapılan vmodu inceleyin sadece dirençleri pasif edip potansla vs oynamadılar direk evga entegre kart düzenek ile bunu aşdı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 29 Mart 2012; 6:01:49 >

• bahsettiğim modül kartı dikkat edin orda ekstradan 2adet daha 6pın çıkış var yani 6pin=150watt 2x6= ekstra 300watt adaha alabilir sanırım yada fazla watt çekmemesi içinmi sınırlama yapdı nvidia? buda olabilir
    mosfetlerin üstünde soğutucu skinler var gerilim düzenleyici yani yüksek ihtimal
    sağ alttaki sarı kablo gpuya yakın lehimlenmiş dikkat edilirse...

keşke kingpine bunları sorabilseydim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.