Şimdi Ara

Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
1
Favori
22.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emre'nin 1006MHZ testinde aşırı bir fizik puanı da farkı var. İşlemci farkı olsa gerek. Ama görünen o ki MSI 7970 OC iyi kartmış Tabi faz sistemi ve diğer özellikleriyle ref 680 ile aynı kefede görmemek lazım.
    GT1 GT2 GT3 ve GT4 testlerinde, yani grafik skorlarında işlemci performans farkına ve kartlar arasındaki bileşen farkına rağmen denk skorlar var. Combine skorda 680 daha iyi gibi.
    Poyraz kardeşime emeğine sağlık diyorum, kartı hayırlı olsun inşallah daha iyileri de nasip olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 29 Mart 2012; 4:41:49 >
  • ehh artık alma sırası yavaş yavaş bize geliyor. şu ivy ler gelsede bizde sisteme çoşkuyu versek artık testler için teşekkürler @Poyri!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Atmadim acikcasi 3d mark skoruna baktim duzgun cikinca devam ettim

Elimden 3 tanesi AMD, neredeyse 14-15 tane kart geçti. Hiçbirinin sürücüsünü yüklemek için formata ihtiyaç duymadım ve zerre kadar sorun da yaşamadım. Tek yaptığım, önce eski sürücüyü kaldırmak, bilgisayarı yeniden başlatıp yeni sürücüyü kurduktan sonra tekrar yeniden başlatmaktı. Hepsi bu. Formata neden gerek duyuyorsunuz ki anlamadım.

Bu arada, AMD için bahsedilen sürücü sorununu ise hiç yaşamadım. 6870 Hawk CF yaparken bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Elimden 3 tanesi AMD, neredeyse 14-15 tane kart geçti. Hiçbirinin sürücüsünü yüklemek için formata ihtiyaç duymadım ve zerre kadar sorun da yaşamadım. Tek yaptığım, önce eski sürücüyü kaldırmak, bilgisayarı yeniden başlatıp yeni sürücüyü kurduktan sonra tekrar yeniden başlatmaktı. Hepsi bu. Formata neden gerek duyuyorsunuz ki anlamadım.

Bu arada, AMD için bahsedilen sürücü sorununu ise hiç yaşamadım. 6870 Hawk CF yaparken bile.

dogru diyorsun herşeye zırt pırt format atmak mantıksız benim açımdan eger bir sistem güvenli kipte açılmıyor ise ozaman bi format şartır onun haricinde dediğiniz gibi yeni donanım takmadan evvel eski donanımın yazılımlarını silmek yeterlidir ki zaten kayıt defteri temizleyen güzel minik programlar mevcut..
    bu arada yeni kartınız hayırlı olsun Poyri!!!

• 7970 ile karşılaştırmalı olarak yayınlarsanız testleri daha net anlaşılmış olur. ve bizde fazla zaman kaybetmeyiz :)
  • quote:

quote:

Acikcasi bende genelde atmam ama bazen karttan dolayi gerekebiliyor. Gtx580 den hd7970 e gecerken nvidia driveri her seyini silmeme ragmen yinede almasi gerekenden as aliyordu. Format atmak zaten 15 dk oldugundan atip acaba format atsam fark olur mu dusuncesini yok etmek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartınız hayırlı olsun, inceleme için ellerinize sağlık.
  • quote:

quote:

quote:

Acikcasi bende genelde atmam ama bazen karttan dolayi gerekebiliyor. Gtx580 den hd7970 e gecerken nvidia driveri her seyini silmeme ragmen yinede almasi gerekenden as aliyordu. Format atmak zaten 15 dk oldugundan atip acaba format atsam fark olur mu dusuncesini yok etmek istedim.

hocam kartı baya kullandın artık sanırım. objektif olarak ne diyosun şimdi ? gtx 680 mi 7970 mi? ve fark yüzde kaç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Kartınız hayırlı olsun, inceleme için ellerinize sağlık.

hacım 6950 yokmuydu sende ya ? sende satıp keplere mi dönceksın yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

1 Ay kadar önce sattım. HD5450 ile takılıyorum.

KEPLER özel soğutmalılar çıksın onlardan alacağım kısmetse. Ya da HD7850CF düşünüyorum. Tamamen fiyata bakıyor tercih durumum. HD7850CF GTX680 den ucuza olursa bu sefer cf denemek istiyorum. Tersi olursa da tek GTX680 özel soğutmalı model alacağım.
  • Ben 7970 sahibi olarak gtx680 diyorum.Ama performansından dolayı değil.Kart daha kompact yapıda bi kart.Kartın tek eksiği 2gb ramle gelmesi onun dışında önerilmemesi için bi neden yok.

7970 alcaklar için msi oc yi öneririm.stock olarak 1010mhzda geliyor.
  • quote:

quote:

KEPLER özel soğutmalılar çıksın onlardan alacağım kısmetse. Ya da HD7850CF düşünüyorum. Tamamen fiyata bakıyor tercih durumum. HD7850CF GTX680 den ucuza olursa bu sefer cf denemek istiyorum. Tersi olursa da tek GTX680 özel soğutmalı model alacağım.

hocam sen bilirsin , akıl vermek gibi olmasında cf falan işine girme derim. al bitane temiz gtx 680 hiç kafan ağrımadan devam et yoluna .

• quote:

quote:

sana GF110 yakisir abi

• SS'ler ilk mesajda toplanırsa karşılaştırma yapmak isteyenler için daha iyi olur sanıyorum. Hem incelemenin içeriği ve kalitesi artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1ck132
    sadece tek loop atıldıktan sonra bench aldım

Dostum bunu çok az açabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 29 Mart 2012; 10:32:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Ben 7970 sahibi olarak gtx680 diyorum.Ama performansından dolayı değil.Kart daha kompact yapıda bi kart.Kartın tek eksiği 2gb ramle gelmesi onun dışında önerilmemesi için bi neden yok.

7970 alcaklar için msi oc yi öneririm.stock olarak 1010mhzda geliyor.

emre üstadım , benim için önemli olan performans ve kartın oc becerisi. ayrıca 2 gb belleğin ben sıkıntı yaratcağını pek düşünmuyorum onun için bunu dezavataj olarak görmüyorum.
  • Performansları yakın iki kartın.Oc beceresi benim msida fazla normal modelde daha düşük.İki kartta 60 kareyi geçiyolar.Tercih için ucuz olan hangisiyse o alınmalı.
  • güzel kart hayırlı olsun ama bizler için uzak bi kart halen
  • quote:

Performansları yakın iki kartın.Oc beceresi benim msida fazla normal modelde daha düşük.İki kartta 60 kareyi geçiyolar.Tercih için ucuz olan hangisiyse o alınmalı.

MSI'nin tam olarak uzunluğu nekadar Emre?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

quote:

Performansları yakın iki kartın.Oc beceresi benim msida fazla normal modelde daha düşük.İki kartta 60 kareyi geçiyolar.Tercih için ucuz olan hangisiyse o alınmalı.

MSI'nin tam olarak uzunluğu nekadar Emre?

Aynı yaklaşık olarak numarası blower fanı daha büyük pwm daha iyi soğuyor fazları değişik malzeme daha kaliteli gpu seçilmiş resmi voltaj desteği var.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.