Şimdi Ara

Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
602
Cevap
1
Favori
22.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani 27,5cm uzunluk diğer soğutucu gibi aynen. sanırım GTX680 ile 1-1,5cm fark var.
    nerden aldın onu peki? forumda başka kullanan yok bu sendeki modeli galiba.
    yoksa şansına senin kartta mı çok özenle seçilmiş GPU çıktı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 29 Mart 2012; 10:44:13 >
  • Sanalmarketimden aldım zaten ülkeye çok az gelmiş biri bana nasip oldu.
  • şu an eksen'de aynı soğutuculu kart görünüyor ama bizim sitelerin kullandığı resimlere pek güven olmuyor maalesef.
  • Kart hayırlı olsun, elinize sağlık inceleme için teşekkürler
  • emrenin skorları gerçekten çok ilgin. poyrinin 7970i oc li haliyle crysisde min 41 almış emrenin kartı min 63 almış. burda işlemcinin 5ghzde olması önemli sanırım çünkü işlemci min fpsleri çok etkiliyor.
  • Poyraz'san hayırlı olsun cnm
  • 7970 baz alarak her gpu aynı saat hızlarında aynı skoru vermesi gerekmiyormu?

biri vtx diğeri lingnht olsa bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykanhalil -- 29 Mart 2012; 13:07:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Ben 7970 sahibi olarak gtx680 diyorum.Ama performansından dolayı değil.Kart daha kompact yapıda bi kart.Kartın tek eksiği 2gb ramle gelmesi onun dışında önerilmemesi için bi neden yok.

7970 alcaklar için msi oc yi öneririm.stock olarak 1010mhzda geliyor.

Tabi sen şimdi SLI için fazla bellek isterdin Nvidia'nın kötü huyu bu işte. GPU'yu yapıyor diğerini -belleği- ucundan azıcık veriyor. 570'e 1280 değil 1,5 koysaydı 570 SLı ile neler olurdu neler. Zaten o zaman işlemciler 580 SLı'ın hakkını verememişti.
    Emre uyuma elindeki, 7970'e ve işlemcine sahip çık. Senin kartın ref 7970 ile alakası yok. Bunun fiyatı ref modelden ne kadar farklı?
    PC işinde en önemli kural, elinde skorlarıyla farklılık yaratan saat gibi donanım varsa dışarıdan müdahale etmeyeceksin Bir nevi etme bulma düzeni var yani Sonra uykusuz geceler ve kahır çekmek var

• quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

7970 baz alarak her gpu aynı saat hızlarında aynı skoru vermesi gerekmiyormu?

biri vtx diğeri lingnht olsa bile.

Bu çok önemli bir soru bence de. Tabii iki ürün arasında bellek miktarı ve bellek frekans farkı yoksa.
  • yavaştan gaza geliyorum, emrenin 7970'ten alasım geldi
  • sonuçlar güzel..

bence emre nin kart muhtemelen lightning soğutucuyu yanlış takmışlar..
  • Hayirli olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

sonuçlar güzel..

aynı saat hızlarında ne takarsan skor olarak aynı sonucu verir.iyi soğutucu demek oc+sessizlik+uzun ömür
  • quote:

quote:

sonuçlar güzel..

aynı saat hızlarında ne takarsan skor olarak aynı sonucu verir.iyi soğutucu demek oc+sessizlik+uzun ömür

Ya işte vrm sayısı akım voltaj güç ıvır zıvır her biri ekti ediyordur diye düşünüyorum ama üstadlar cevap verse çok memnun kalırım yukarıdaki soruma ben de merak ediyorum açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

quote:

sonuçlar güzel..

Ya işte vrm sayısı akım voltaj güç ıvır zıvır her biri ekti ediyordur diye düşünüyorum ama üstadlar cevap verse çok memnun kalırım yukarıdaki soruma ben de merak ediyorum açıkçası.

vdrop olayıyla alakalı, stabil görünümlü unstabil kartlar.

• quote:

quote:

sonuçlar güzel..

ben işi espiriye vurmuştum ama..

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

Ben 7970 sahibi olarak gtx680 diyorum.Ama performansından dolayı değil.Kart daha kompact yapıda bi kart.Kartın tek eksiği 2gb ramle gelmesi onun dışında önerilmemesi için bi neden yok.

Tabi sen şimdi SLI için fazla bellek isterdin Nvidia'nın kötü huyu bu işte. GPU'yu yapıyor diğerini -belleği- ucundan azıcık veriyor. 570'e 1280 değil 1,5 koysaydı 570 SLı ile neler olurdu neler. Zaten o zaman işlemciler 580 SLı'ın hakkını verememişti.
    Emre uyuma elindeki, 7970'e ve işlemcine sahip çık. Senin kartın ref 7970 ile alakası yok. Bunun fiyatı ref modelden ne kadar farklı?
    PC işinde en önemli kural, elinde skorlarıyla farklılık yaratan saat gibi donanım varsa dışarıdan müdahale etmeyeceksin Bir nevi etme bulma düzeni var yani Sonra uykusuz geceler ve kahır çekmek var

Mesela benim sistem abi değilmi =P tik tak, tik tak, tik tak
    Çok değiştiresim olduğu halde zerre sorun yaşamadığım ve güzel sonuçlar aldığım için bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

quote:

quote:

Mesela benim sistem abi değilmi =P tik tak, tik tak, tik tak
    Çok değiştiresim olduğu halde zerre sorun yaşamadığım ve güzel sonuçlar aldığım için bekliyorum

Fehmi'im çok yüksek kart almadığın sürece i5 750 değiştirilmez. Ayrıca senin 570'te aldığın skorları SB 2500k ile alamayan çok

• quote:

Fehmi'im çok yüksek kart almadığın sürece i5 750 değiştirilmez. Ayrıca senin 570'te aldığın skorları SB 2500k ile alamayan çok

Aynen abim ayrıca skorum azıcık daha yükseldi X puanında yeni driver ile artış oldu biraz.
    Yüksek kart olayı ise Ivy ile geçeceğim sistemde olur ancak. şuan içinde güncelleme gibi planım yok.
    yaz sonu belki diyorum. o zaman 28nm ikinci seriler çıkmaya başlar. duruma göre karar vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

yavaştan gaza geliyorum, emrenin 7970'ten alasım geldi

Ejder'im iyi Emre'nin 7970 iyi dedim ama 680 testlerinde gördüğüm kadarıyla senin işlemci 680'e X4000 yaptırır. Elindeki 580 Lightningi bırak DCII olsa X3000 alcak nerdeyse
    Poyrazın testlerine açıkça şu yorumu getiriyorum, ref 680 1050-1100 aralığında kullanılablir ve skorları daha iyi oluyor. Ancak takoz olmayan CPU şart ve 2500k gibi işilemciler bu kartlarda biraz eksik kalacak. İyi bir işlemciyle Özel seri 8+6 ya da 8+8 680'i ben düşünemiyorum bile. Fiyatına gelince zaten 6970 DCII TOP maşallah dedirtecek kadar fiyat farkıyla satıldıktan sonra.......

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.