Şimdi Ara

Türkiye'de Instagram'a erişim engellendi: Geçici mi yoksa kalıcı bir durum mu? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
12.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamlari bizim başimiza musallat edip, bir neslin cocuklugunu, gencligini yok eden her kim varsa dunya uzerinde yaşanabilecek her türlü aciyi yaşayip, öyle bu dunyadan gitmelerini diliyorum. Evrende ne kadar kötü enerji varsa bunlarin tepesinden eksilmesin.

Ne güzel ülkede yasiyorduk. Öyle bir seviyeye geldik ki, Iranla, Kuzey Kore ile yarişir lige dustuk. Demografinin içinden gectiler. Hicbir gelecek vaad etmiyor artik bu ulke. Omrumuzde bitti zaten.

Yurtdisindan bie suru arkadasim, iyi misin orada diye mesaj atmiş? Dunyaya verilen algiya bak. Neden yasaklandi demiş? Ne desem ki? Teroristin tekine hassas olmadik ondan yasaklandi mi desem? Ne desem.

Ugraştigimiz şeylere bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 4 Ağustos 2024; 15:20:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krstarica kullanıcısına yanıt

Tamamen ideolojik bir yorum.

• 5erafett1n kullanıcısına yanıt

ülkenin durumunu güzel özetlemişsin.

"Adamin yuzune yuzune soyluyorsun iki yüzlülük yaptigini, utanmayi birak bir de uste cikiyor."

:D harbiden bu durumu bende anlamadım, birde üste çıkıyorlar bu problemleri doğuştan mı acaba diyorum olabilir yani zamanında tedavi edilmemiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 4 Ağustos 2024; 16:15:53 >

Şu tepkinizi Instagrama karşı veriyormusunuz? mesela siz ikiyüzlülük yapıyorsunuz gibi?

Ya da aynı terörist yaftalarını israile karşı kullanıyor musunuz bebekleri öldürüyorlar ya hani?

esas problem işte burada patlıyor siz öyle bir savunuyorsunuz ki yani gören de sanacak ki inanılmaz bir saçma durum söz konusu ve hak verilmesi lazım

yahu şu tepkiyi verenlerin çoğunluğu israile karşı vermiyor, evet hakkıdır öldürsün bebekleri katletsin ya da yapıcak bir şey yok ya hamas yaptı saldırmasaymış gibi iğrenç ve mide bulandırıcı vahşice ve saçma şeylere sahip oluyorsunuz sonra diyorsunuz ki

"Türk halkı buna ses çıkarmalı"

Hayır arkadaşım çıkarmayacak, Türk halkı buram buram hissediyor bu ikiyüzlülüğü ve insancıl bir tepki veriyor.

Canavar olmasını hissiz olmasını çıkarcı olmasını isteseniz de Türk halkı böyle bir şey olmayacak.

evet günün sonunda problemler yaşamaya devam edecek ama senin de bir gün mezarın altına gireceğin gibi ölürken onur ve gurura sahip olurken ölmek istemeleri eleştirilmemelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 4 Ağustos 2024; 16:21:34 >

• neytullah1 kullanıcısına yanıt

Beni zerre ya da benim gibileri zerre ilgilendirmiyor FİLİSTİN ve meselesi. Bir Alman ya da Kırgız'ı ya da Azeri icin ne kadarlık mesele ise o kadardır.

Ben instagramı kullanırım kullanmam. Elin soysuz herifi beni ilgilendirmiyor ve yasaklanmasının hukuki hiçbir dayanağı yok.

Sen kullanma ve boykot ne halt yersen ye bize ne?

İsmi ile müsemma birine ne anlatsam boş.

• İyi oldu. İnstagram avrupa amerika ne derse yaparken bizim gibi ülkeleri iplemiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt

Vajinası açık kadın resmini şikayet ettim, bir sıkıntı görmediler. Hala bana bunları temize çıkarma çabasındasın ya tebrik ederim.

• Peki Instagram kapalı olunca ne oluyor bir söyler misiniz tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali.

• İnşallah temelli kapatırlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İade ettiysen problem yok o zaman rastgele 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kimse sebebini tam olarak anlamadı, ne zaman açılacağını tahmin edemiyorlar. Bir de komik komik "kalıcı olabilir" diye haber yapılıyor. Bugün "kesinlikle açılmayacak kalıcı artık" deseler 3 gün sonra açılabilir, bilmiyorsunuz sanki.

• RichesMen kullanıcısına yanıt
    Haniye kimdir hocam bilgilendirir misiniz ?

Aynı şekilde düşünüyorum, ağzına sağlık. Ülkeyi ne duruma getirdiler. Resmen dikta rejimi yaşatıyorlar. Bütün ipler ellerinde istedikleri gibi oynuyorlar. Adamlar ülkenin rejimini bile değiştirdiler. Muhalefet iktidarda olupta şunların yaptığının 10' da 1' ini yapsaydı çoktan yönetim istifa diye halk sokaklara çıkardı. Yazık ne günlere geldik.

Arap tutkunuyuz biz kanka. Teröristte olsa seviyoruz nasıl ilgilendirmesin mesele. Kendi ırkdaşları bile bizim kadar konuyla ilgili değil ve bizim kadar yardım göndermiyorlar. Biz tırlar dolusu yardım gönderdik, halk burda aç sefil, üstüne yetmemiş gibi elin teröristi için sosyal medyayı kısıtlıyorlar. Burdan ne kadar ekmek yiyen insan var onların ocağına incir ağacı diktiler malesef ki, yazık

• Agzinizla cevabi kendiniz vermissiniz aslinda hocam sorun muhalif kesimden birinin hukumet oldugunda tepki gorup, islamist birinin ulkenin içinden geçip demografisini bozdugunda ses cikartmamalari ulkede muhalefet hakim olup, 10 milyon rus gelseydi bugun her yer alev alev yanıyor Ruslari cadi aviyla kovaliyorlardi. Musluman adi altinda 10 milyon katil, sapik, hic bir sey olmasa zır cahil şeriatçi Arabin buraya gelmesi farkinizdaysa hiç sorun olmadi su ana kadar. Iste ben hu sebeple bu cehaletle bu topraklarda islamın cok tehlikeli bir silah olarak kullanildigini net bir sekilde soyleyebilirim. Muslumanlik turkusu adi altinda zaten cahil olan bir buyuk guruh var belki %50 bu kitleyi kafalayarak ülkenin dibine dinamiti yerleştirdiler yönetim gider ama yerine gelecek olan da bu dedigim kitlenin icinden cikacagi icin bir sey degistirmeyecektir. Sorun bizzat icimizdekilerin cehaleti bu cehaletle bizi bu topraklarda barindirmazlar okyanusta bir adada degiliz kendi halimize biraksinlar o yuzden bu kadar somurulup, surunuyoruz..

Bugun Turkluk ile muslumanlik arasinda birakildiginda muslumanligi secen her kimse işte bu suriyeli, filistinli bilimum bizden daha zavalli halklari karşi zaaf duyup, bizi bunlarla harmanlatacaktir bu kacinilmaz. Muslumanlikla da derdim yok direkt dinlerin yarattigi sorunlar teolojik sorunlar can yakıyor.

Evet fiiliyatta bambaşka bir rejim var. Tek adam rejimidir o da. Bunu algi ve farkindalik duzeyi belirli kistasta olup, bu ulkede vakit geciren herkes fark ediyordur zaten. AYM veya mahkemeler tamamen fasafiso. Adamin bir sey taktigi da yok. Muhalefetin adi muhalefet, tam halkina göre muhalefet, içlerindeki motto bize karşi " Bunlar Ataturkcu ama salak, demokrasi nedir haberleri bile yok, 2 laf söyle yalandan, avantamizi alalim." kafasi var tamamen bize karsi. Içlerinden hepsi boyle diyordur.

Işimiz yaş, kaçan kesinlikle kaçsin zaten. Bizim omrumuz bitiyor burada ama colugu cocugu torunu bari kaçanin kurtulur insan gibi yaşayabilir. Burada kalanlar bu türküleri söylesin 3 vakte bizi de gazze yapacaklar zaten, bu zeka ile bundan öteye de gidemeyiz. Bu cok bariz net bir durum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.