Şimdi Ara

Türkiye'de Koronavirüs salgınında son durum: Vaka sayısında korkutan artış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
3.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başkasının içtiği sigarayı paylaşanlardan, aynı çeşmeyi ağzına sokup içenlere ne , wc den çıkarken sifon denen bir şey olduğundan habersizlere hastane bile layık değil. Söze gelince "benim vergilerimle yapılıyor, maaşları ödeniyor."

• Bu haftasonu ve sonraki haftasonu olacak sınavlarla daha da kötüleşmez umarım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalsrol -- 15 Haziran 2020; 11:19:32 >
  • Bu Millet vurdum duymazlığa devam ettiği sürece (covid-19) vakaları artmaya devam edecek! ve kısıtlamalar yakın zamanda başlayacaktır neden derseniz bu millet hak ediyor!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80835C5F6

Bu mesaj silindi.
    Verecek cevap bulamayınca olur öyle takma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışan zaten çıkıyordu zorunluluk yüzünden ama sağolsun bazı modern insanlarımız asosyal olma korkusuna zevkine sokağa,çarşıya,sahillere çıkmaya başladı ülkede illa ki bir yasak gerekli galiba yoksa kimse de otokontrol yok :/
  • z kuşağı değilim ben ayrıca olsam bile bilgi edinmek isteyenler için teknoloji sunulmuş önümüze

Sana önyargıların ile mutluluklar

• Bence gerekmedikçe, is güç olmadıkça hâlâ evde kalmak en iyisi. Birileri kural tanımıyor diye sağlığımdan olacak değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 15 Haziran 2020; 16:38:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar böyle oldukça vaka sayısı azalmaz.
  • Maske bile takmıyorlar, gayet normal!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Sen niye yazıyon ki bunlara? Maaşlı kadrolu işinde gücünde adam karakter satmak ne zamandır eleştiriliyor?

• Koronanın yoğun olduğu dönemlerde insanlar sokağa çıkma yasağı zamanlarında bile izin alınıp fabrikalarda çalıştırıldı. Bu yüzden insanların koronadan korkusu kalmadı. Devlet yaptırım yapmadan bu saatten sonra kimse söylenenleri takmaz.
  • Mesih geçende yasağı kaldırdı 85 milyonluk ülkede onun gönlü el vermemişti insanlar normal hayatına dönerken zorlanmasın diye kaldırmıştı bakalım şimdi yasak getirirse ne diyecek insanların ölmesine gönlüm el vermedi diyecektir otokrasi rezalet bir şey.

• O hor gördüğünüz geçmiş geçmiş diye diye geleceğe baktırmadığınız Z kuşağı sonunuzu getiriyor belediye seçimleri bile sinyalini verdi size tavsiyem bu dili törpüleyin onları kazanmaya çalışın onlar sizin bu dilinizden nefret ediyor.
    28 yaşındayım.

• Dünyada hiç bir devletin milletini düşünmeyip hep kendi poposunu kurtarma derdinde olduğunu bu salgın döneminde daha iyi anladım salla gitsin sen kendini koru aileni koru hiç olmazsa bu yıl gereksiz gezme denizi kumu ertele bunu yapmayanlar kendileri bilir
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Valla bu iş öyle basit değil ben işlerimi askıya aldım gelirim ekstra ve iyi diye dışarı çıktığım yok ama girişteki komşumda virüs var ben akrabalarımı bile eve sokmadım ama çevre duyarsız nereye kadar benim çabam ? Aynı apartmanda virüslü var şuan.

Sokak maskesiz insan dolu ee devlet bari bunlara ceza kessin bu rezillik ne ? Bayramda güya yasak vardı benim apartmandaki eleman emin değilim ama kesin ailesine bayramlaşmaya gitti çünkü çocuğunun sesini duydum birlikte gittiler yine geldiler seslerini duydum ailecek yasak varken nereye gittiler ?

Bu insanları durdurma sonra bize edebiyat yapsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-400988AF7 -- 16 Haziran 2020; 21:11:8 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.