Şimdi Ara

Türkiye'de Koronavirüs salgınında son durum: Vaka sayısında korkutan artış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
3.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkmayın ? Hükümet salmış olabilir ama siz çıkmayın oto kontrol bu kadar zor mu?

Çalışanlar zaten çalışıyordu. Örneğin ben sokağa çıkma yasaklarında bile çalışmaya devam ettim ama kendime göre önlemlerim var.

Toplu taşıma kullanmıyorum tek başıma yürüyorum tek başıma çalışıyorum zaman zaman elektrikli scooter kullanıyorum el dezenektanı taşıyorum. Kapalı alanlarda kalabalık bir yer görürsem maske takıyorum vs. vs.

Yani çalışanlar zaten çalışıyordu onlar için bir şey değişmedi. Geri kalanlarda çıkmayın hükümet çıkın dedi diye kendiniz sokağa atmanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 14 Haziran 2020; 23:23:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

hayrola, seni herşeye cevap yetiştiren whatsapp grubundan mı yolladılar

Alıntıları Göster
    evet
  • Şu Kadıköy Moda’daki gibi dip dibe maskesiz oturan sözde entelektüel okuyan kültürlü olduğu için övünen gençlik böyleyse varım gerisini siz düşünün.

Üzüldüğüm nokta şu ki; maske takıp gereken tedbirlere uyan insanlar da bu sorumsuz cahiller yüzünden risk altında kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt
    böyle birşeyin çalışması var örnek kan şekeri ölçümü gibi bir cihaz olacağı ve kendinize uygulayıp sonucu görebileceğiniz söyleniyor hemde kısa sürede bunu en çok hava yolları firmaları bekliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

olan işe gitmeye mecbur olan insanlara olucak

maske takmak %100 çözüm değil malesef

Alıntıları Göster
    okuyup daha rahat hayatını kazanma sansı yakalayamamıs olan ama pısman olacak kadar kendını egıtmıs kadar zekı bırı kendı onlemlerın alıp kurallayara rıayet edecek.doga genetık sans-ızlık ve tesadufun gucuyle secımını yapacak.

yine dogal seleksiyon..

(evet kacarı yok)

• Vaka sayilari zaten hep yuksekti..

• alemburda34 kullanıcısına yanıt
    Öyle şeyler geçiyor her gün duyuluyor tek sorun hepsinin tüm batarya sorunlarını çözecek haberler gibi olması. Umarım olurda bu problemi atlatırız.

• Sağlık bakanımız gerçekten elinden geleni yaptı fakat cahil egitilemez uçkuruna düşkün halk olduğumuz için devlette basş edemedi onlarda saldı yazık şu sağlık çalışanlarının emeklerine. Bu süreçte en çok onların psikolojisi bozuldu en çok onlar yoruldu kelimeler yetmez yazık cidden.

• Abi bu insanlar ölmeyi bayılmak mı sanıyorlar? Biraz kolonyayla ya da bir bardak tuzlu ayranla uyanacaklarını mı düşünüyorlar?

• sething kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz. Her türlü doğal seleksiyon oluyor.

Benim üzüldüğüm kişi kendince önlem alsa bile önemsemeyen diğer insanlardan bulaşması.

İş yerinde masamın etrafına sandalyelerden barikat ördüm kimse yanıma yanaşmasın diye. Görünce anlaşılmayacak gibi değil. Adam sandalyeyi çekip 20 cm dibime giriyor akşama mekana gidelim diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

Doğru söylüyorsunuz. Her türlü doğal seleksiyon oluyor.

Benim üzüldüğüm kişi kendince önlem alsa bile önemsemeyen diğer insanlardan bulaşması.

İş yerinde masamın etrafına sandalyelerden barikat ördüm kimse yanıma yanaşmasın diye. Görünce anlaşılmayacak gibi değil. Adam sandalyeyi çekip 20 cm dibime giriyor akşama mekana gidelim diyor.
    BOSUNA DOGAL ELEKSİYON DEMEDIM..

o arkadas bence sansını azaltıp senı on sıralara sokmaya calısıyor..ona bunun kotu bı davranıs oldugunu anlatmalısın..sana dogru her hamlesınde sunnı hapsırmalar gıbı..

bilerek yaptın derse bas yemını..bı.........

• covid 19 ana konuda yazmıstım aynı mesajı buraya yazıyorum

Yapılan Hatalar

1.maskeyi çöpe degil denize yada yere atmak

2.maskesiz gezmek üstüne sigara içmek

3.küçük çocuk ile gezip çocuga maske taktırmamak ve çocugun yanın da sigara içmek

4.otobüs dolmus metro dolu

5.starbucks gibi yerler full çekiyor yemekçiler aynı

6.Sosyal mesafe kuralına uyum sıfır

7.Halk Pazarları Bim vs ucuz market vs dolu kurallara uyum yok

bunlar benim bizzat gözümle görerek yaşadıgım şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

2. dalga gelecek diyenlerle dalga geçenlerin gözleri yaşlı
    onlar şimdi denizde yazlıklarında keyif çatıyor ekonomi canlandırıyor
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt
    saka ı yana asması ragmen arastırdıgım kadarıyla asıl mesele vucud dırencı ve genetik yatkınlık..
    yıne kanımca cokd aha vahım durumdayız.
    enfekte oranı cok daha yuksek
    su an tum devletler panık yaratmamak adına veya saflıgından????? bu duruma dıkkat cekmıyor.
    saglıksız beslenmeyle vucud durencı dusen toplumlarda ılerde cok daha kotu rakamlar gorılebılır..kefen ve pamukları hazııır tutaım.pesmızden kımse sovmesın..

• Çok takıldınız arkadaşlar. Tüik gibi bir istatistik koyarlar önünüze ölüler bile canlanır anketlerde gerekirse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

covid 19 ana konuda yazmıstım aynı mesajı buraya yazıyorum

Yapılan Hatalar

1.maskeyi çöpe degil denize yada yere atmak

2.maskesiz gezmek üstüne sigara içmek

3.küçük çocuk ile gezip çocuga maske taktırmamak ve çocugun yanın da sigara içmek

4.otobüs dolmus metro dolu

5.starbucks gibi yerler full çekiyor yemekçiler aynı

6.Sosyal mesafe kuralına uyum sıfır

7.Halk Pazarları Bim vs ucuz market vs dolu kurallara uyum yok

bunlar benim bizzat gözümle görerek yaşadıgım şeyler
    turkıye de onlmler dogal seleksıyondakı sansınızı kucucuk de olsa artırır.fazla degıl.evdekılere kendı havlusunu kullanmayı ogretemıyoruz.medenieti krualı uygarlıgı kufur sayan mılletız.baskasını nasıl duzeltecez..

kolluk kuvvetlerının caydırıcı gucu olmasa mıllet kaynanasının hasmının bosandıgı esının alacaklısının memleketını gezıp vırus bulastırmaya calısır..o derece ruh hastası dolu ulke..

• sething kullanıcısına yanıt
    hak verdim :) +1
  • Bazı illere giriş çıkış yasağı getirildi. Tekirdağdan İstanbul'a dönerken girişlerde kontrol yapıldığı gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: sething

dogal seleksıyon..
    Öyle olmuyor doğal seçilim

• E başka ne olacaktı ? Burası Türkiye olooooomm AKıllı olacaksınız !

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.