Şimdi Ara

Türkiye'de Ranch Sosu Nereden Satın Alabilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
35.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tabi hocam bulursam konu açarım. Aynı şekilde ranch gören pm atsın
  • O sosu yaklaşık 2 yıldır arıyorum.Markası Heinz olursa iyi olur ama olmazsa da problem değil.Heinz Ranch sosunu yiyen birisi Burger King'inkine bakmaz bile.O kadar lezzetli ama ne yazıkki Türkiye'de yok.
  • bir yer bulursanız bende pm istiyorum kesinlikle metroda sosların olduğu yere bakmıştım geçen gün.. yoktu..
  • Acaba sipariş vermenin bi yolu bulunabilir mi yurt dışından? İstek çok. Bu işi organize edip toptan getirtebilir miyiz acaba? Öyle bişi yapabilirsek aynı olayı Doritos Cool Ranch için de gerçekleştirebiliriz. Türkiye'de olmaması için hiç bir neden olmayan ve yüksek istek alan ürünler.
  • Git bi ikea de isveç mutfağı var bulursun orda
  • Yarın IKEA'ya gitmeye çalışayım o zaman. Bulup bulamadığımı haber veririm burdan.
  • ya pm yi flan bırakında açın bi konu herkes görsün deme kendinize müslüman olmayın şu mubarek günlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Bende Burger King'deki Ranch Sos'u istiyorum. Hamgi markanındı o sos bilen var mı?.

Burger calveninkileri kullanıyor eğer yanlış hatırlamıyorsam..
    Ayrıca kızarmış bişe almadığınız taktirde ör. sadece hamburger soslar paralı ama menü alırsanız problem yok ben mesela 2 barbekü 2 ranch 1 buffalo alıyorum..
  • muhteşem birşey bende tadalı 3 hafta oldu her gittiğimde istiyorum artık. Hatta kendim yapmayı düşünmüştüm.
  • toplanıp yurt dışından getirmek size maliyeti fazla olucaktır 100€ geçmicek şekilde yurt dışından siparis verebilirseniz sorunsuz gelicektir çünkü toplu alım yazarsanız gümrük mevzuatına tabi olursunuz astarı yüzünden pahalıya gelir bi durumda
  • ana malzemeleri eksi krema ya da buttermilk, mayonez ve taze sogan olan bir salata sosu.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ranch_dressing

ingizlice tarifi

ayrıca burgerlarda sosların tanesi 25 ykr diye biliyorum bizim ankarada bazılarında beleş bazılarında ek sosa ketçaba para alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRaSTeRo -- 25 Ağustos 2009; 2:34:01 >
  • calve yapıyor burger king satıyor sadece.yapmakla alakası yok.yiyiciyiz biz ama hiç bir süpermarkette satıldığını görmedim
  • Arkadaşlar Türkiyede bulamıyoruz benim bildiim ranch sosu ki ben deliler gibi her yerde aradım yok iyice yurt dışından sipariş noktasına kadar geldim aradım taradım baktım böyle olmayacak bende keim yapayım bari dedim.. ve şöyle bi video buldum aşağıdaki linkteki videoda kendikendinize nasıl ranch yapabileceğinizi anlatıyo videoda tbsp. şeklinde geçen ifade tablespoon demek ki yemek kaşığı veya çorba kaşığı anlamına geliyor. deneyenler şimdiden izlenimlerini bize aktarsınlar

http://video.about.com/southernfood/Ranch-Dressing.htm

not: bi yerde burger king'in ranch kullanım haklarını mı ne almışmış öyle bişi okumuştıum o yüzden calve ranch yapmıyomuş türkiye için ama yapsaydı çoooook çılgın olurdu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berksarica.kou -- 18 Eylül 2009; 16:52:25 >

• bende delisiyim, Burger kinge her gidişimde alıyorum bağımlılık yaratıyor, pizza hut dada olduğunu keşfettım son olarak, ama burger kıngdekı gıbı deıl bulabılırsem bende alacağım
  • Arkadaşlar hepinize selamlar bu Burger King'deki Ranch Sos ve Sarımsaklı Mayonezin bende hastasıyım bende uzun bir araştırma sonucunda hiçbir sonuca ulaşamadım ve en son çareyi ürünü Burger King e özel olarak üreten Calve firmasını arayıp marketlerde satılmasını rica etmekte buldum, lütfen sizlerde Calvenin ÜCRETSİZ hattını (0 800 211 33 74) arayıp, isteğinizi belirtin, ne kadar çok istek olursa yeni ürün çıkma ihtimalide o kadar çoğalır, saygılar...
  • Hepimiz toplanıp calve'ye mesaj atalım. Yoğun talep üzerine belki çıkarırlar

Aslında çıkarsalar ne satarlar var ya.

http://www.calve.com.tr/

ben attım siz da atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 27 Ocak 2010; 15:21:49 >
  • Arkadaslar 500 ML 15 TL ye Amerikadan gelme ranch sos buldum yarın hemen alacağım alacak olanlar varsa pm atsınlar adresi gondereyım:)
    Uzun zamandır arıyordum bugün şans eseri buldum 6 adet var sınırlı
  • ranch sosu güzel bende seviyorum.
    ama barbekü güzel deil. bildigim kadariyla migros ve carrefour tarzi büyük marketlerde satiliyor.
    ama benım arkadasa bi sorarim o baya bi ilgili bunlarla hatta bi ara aldim filan demişti barbekü ama ranch bulmuşmu bilmiyorum.
  • arkadasi şimdi gördüm

arkadaslar barbekü sos: Migros'ta
    ranch: greens market'te bulabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

arkadasi şimdi gördüm

arkadaslar barbekü sos: Migros'ta
    ranch: greens market'te bulabilirler

Greens market nerede oluyor acaba? Bu sosun hastasıyım. Hatta eksta para veriyorum burgerda almak için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.