Şimdi Ara

Türkiye'de Ranch Sosu Nereden Satın Alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
35.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben ranch hastasıyım. Zamanında Türkiye'de de satılmış olan mavi Doritos'u (Eski ismi Cool Original yenisi Cool Ranch) da küçükken paket paket yerdim. Şimdi Burger King'de Ranch Sosu seçeneği sunuyorlar, bir yedim çocukluğuma gittim resmen.

Lafın kısası bir şekilde satın almak istiyorum. Firması falan da önemli değil ister Calve olsun ister Kühne olsun. Eğer herhangi bir yerde rastlayan varsa bana haber verebilir mi? Hatta Burger King'de çalışan ya da Tekirdağ Calve fabrikasında çalışan biri varsa onlardan da toptan almaya razıyım lütfen beni Ranch'sız bırakmayın.

Güveniyorum size Donanimhaber ahalisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmancique -- 24 Ağustos 2009; 21:57:21 >

• yazdıklarını komple okumadı baslıga cvp vereyım dırek ben

asla ama asla aldıgın sos burgerın kı ıle bır olmayacak begenmeyeceksın ben bır sıse barbeku sos almıstım bıseye benzemıyor aynı sekılde MD ın acı hardalınıda dısarıda kı hıc bır acı hardal tutmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymphea7

yazdıklarını komple okumadı baslıga cvp vereyım dırek ben

asla ama asla aldıgın sos burgerın kı ıle bır olmayacak begenmeyeceksın ben bır sıse barbeku sos almıstım bıseye benzemıyor aynı sekılde MD ın acı hardalınıda dısarıda kı hıc bır acı hardal tutmuyor
    burger king e bir sorun belki satarlar
    + şöyle bir seçenek var arkadaşlarınızla gittiğinizde hepsine söyleyin 2 tane ranch sos istesinler sizde alın 3-4 tane 4 kişi gitseniz her gidişte 10 tane ranch sos alabilirsiniz burger king den
  • quote:

Burger King'de hamburgerin yanında 4 sosa kadar bedava veriyorlardı, 1 lira daha ver, 8 tane al, tavuk burger de 1.7 tl, 2.7 tl ye 8 tane almış olursun
  • quote:

Bende Burger King'deki Ranch Sos'u istiyorum. Hamgi markanındı o sos bilen var mı?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Bende Burger King'deki Ranch Sos'u istiyorum. Hamgi markanındı o sos bilen var mı?.

Alıntıları Göster
    Calve yapıyor o sosları Burger King'e özel. nymphea7 barbekü sosunu beğenmemen normal çünkü barbekü sosuna tadını veren birsürü değişik madde var. Ranch sosunda ise sadece ekşi krema soğan ve sarımsak tadını alıyorsun. Yani ne kadar değişik olursa olsun o tadı alırsın.

Burger King'den 8er alma olayı da bana uymuyor öyle. Bedava bişiler almaya çalışırken canım sıkılıyor benim. O bütün kasayı bana parayla satacak olsalar alırım ama öle 2şer 4er hoş olmuyor.

Cevaplar için sağolun çözüm arıyorum hala.

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmancique

Calve yapıyor o sosları Burger King'e özel. nymphea7 barbekü sosunu beğenmemen normal çünkü barbekü sosuna tadını veren birsürü değişik madde var. Ranch sosunda ise sadece ekşi krema soğan ve sarımsak tadını alıyorsun. Yani ne kadar değişik olursa olsun o tadı alırsın.

Burger King'den 8er alma olayı da bana uymuyor öyle. Bedava bişiler almaya çalışırken canım sıkılıyor benim. O bütün kasayı bana parayla satacak olsalar alırım ama öle 2şer 4er hoş olmuyor.

Cevaplar için sağolun çözüm arıyorum hala.

Alıntıları Göster
    barbeku sos benım en sevdıgım !
    fakat dısardan hanı su sısede satılan sekılde barbeku sos ıgrenc

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

barbeku sos benım en sevdıgım !
    fakat dısardan hanı su sısede satılan sekılde barbeku sos ıgrenc

Alıntıları Göster
    Barbekü Sos, Buffalo Sos, Acı Sos, Ranch Sos, Ballı Hardal, Sarımsaklı Mayonez benim favorilerim. Zaten başka sos kalmadı heralde :D Ama Ranch'in yeri başkadır kalbimde bir bulabilsem. Amerika'da en yaygın salata ve dipping soslarından ranch, Türkiye'de hiçbir yerde yok anlamış değilim.
  • quote:

Barbekü Sos, Buffalo Sos, Acı Sos, Ranch Sos, Ballı Hardal, Sarımsaklı Mayonez benim favorilerim. Zaten başka sos kalmadı heralde :D Ama Ranch'in yeri başkadır kalbimde bir bulabilsem. Amerika'da en yaygın salata ve dipping soslarından ranch, Türkiye'de hiçbir yerde yok anlamış değilim.

Alıntıları Göster
    kendin yapabilirsin aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spell Of Destruction

kendin yapabilirsin aslında

Alıntıları Göster
    ben taksim burger kingde çalışıyorum ranch sos bize özel yapılıyor diye biliyorum ama emin değilim bana yakınsan sana 1 haftaya 30 40 tane ayarlayabilirim günde 5 10 tane ayarlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobertoFirmino

ben taksim burger kingde çalışıyorum ranch sos bize özel yapılıyor diye biliyorum ama emin değilim bana yakınsan sana 1 haftaya 30 40 tane ayarlayabilirim günde 5 10 tane ayarlarım

Alıntıları Göster
    bildigim kadarıyla satılmıyo o dısarda bulsam bende alıcam koli koli

• quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

Alıntıları Göster
    Bende bayılıyorum renç sosa, patates kızartmasıyla harika gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

Alıntıları Göster
    juniorbrs taksime uğruyorum sık sık nasıl ayarlayabiliriz onu. Sen ordan bi koliyi iç et bana ayarla fiyatını görüşelim . Tabi senn başına da bela açmak istemem.

• quote:

juniorbrs taksime uğruyorum sık sık nasıl ayarlayabiliriz onu. Sen ordan bi koliyi iç et bana ayarla fiyatını görüşelim . Tabi senn başına da bela açmak istemem.

Alıntıları Göster
    la koli koli nası alıcam dükkanımı batırcam bende günde 5 10 tane ayarlarım haftaya sana pm atarım 50 100 tane oldumu gelir alırsın ne fiyatı bea sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: RobertoFirmino

la koli koli nası alıcam dükkanımı batırcam bende günde 5 10 tane ayarlarım haftaya sana pm atarım 50 100 tane oldumu gelir alırsın ne fiyatı bea sorun yok

Alıntıları Göster
    hocam bunu benim için yaparsan var ya şu ramazan ayında girdiğin sevabın haddi hesabı olmaz. Taksimde 2 tane burger king var yannz sen hangisindesin? Gelsem nasıl ulaşırım sana? Ulan heyecanlandırdın yemin ediorm gece gece

• quote:

Orijinalden alıntı: juniorbrs

Kasadamısın hacım uğrak mekanımızdır orası
  • quote:

hocam bunu benim için yaparsan var ya şu ramazan ayında girdiğin sevabın haddi hesabı olmaz. Taksimde 2 tane burger king var yannz sen hangisindesin? Gelsem nasıl ulaşırım sana? Ulan heyecanlandırdın yemin ediorm gece gece

Alıntıları Göster
    İKEA da bulursun

• quote:

Orijinalden alıntı: xyolcu

İKEA da bulursun

Alıntıları Göster
    Emin misin? Eğer Migros, Carrefour, Metro gibi yerlerde bulma ihtimalimden daha fazlaysa hemen yarın IKEA'ya giderim.

Bi de Macrocenter'ı denemek istiorm yakın zamanda. Ranch sosu istiorm diye devamlı insanları rahatsız edemem di mi bulmam lazm bi yerlerden satılan biçimiyle .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmancique -- 25 Ağustos 2009; 0:17:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xyolcu

İKEA da bulursun

Alıntıları Göster
    ben de bayılıryorum salatanın üstğnde yasadıgım ulkede var :D
     Türkiye'de Ranch Sosu Nereden Satın Alabilirim

• quote:

Emin misin? Eğer Migros, Carrefour, Metro gibi yerlerde bulma ihtimalimden daha fazlaysa hemen yarın IKEA'ya giderim.

Bi de Macrocenter'ı denemek istiorm yakın zamanda. Ranch sosu istiorm diye devamlı insanları rahatsız edemem di mi bulmam lazm bi yerlerden satılan biçimiyle .

Alıntıları Göster
    metro ve carrefour da bulamadım ben de bu sosu. eğer satış yapılan yeri bulursan hocam lütfen pm

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.