Şimdi Ara

Türkiye'de Ranch Sosu Nereden Satın Alabilirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
35.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.greens.com.tr/magazalar.php?pg=0
  • Ranch sosu ve sarımsaklı mayonez.benide arkadaşım bulaştırdı bu soslara.nerden yedim ya.arıyorum bulamıyorum sırf bu soslar yüzünden burgere gidip duruyom.isyanlardayım :D
  • burger da artık parayla satıyorlar ranch sosunu! 25kuruş
  • evet ,,o uygulamayı yeni başlattılar.Ranch sosu para ile satmaya başladılar.Bunun nedeni de kuşkusuz gelen büyük talep . .
  • Bulduuum bulduum isteyen PM atsın...
  • Uleen kötü sosları 25 kuruşa satıyorlar... Ayıp vallahi yaa...
  • "Yanlız ben ranch sos da istemiştim" diyip burgerkingden alabilirsin
  • ya ben admin olsam kendim dahil bu konuya mesaj yazanların hepsine banı basarım ya. bu kaçıncı ranch sos konusu, yeter artık.
  • getir bi ranch sos konu kapansın
  • o değilde burger'dan torbayla alınabilio diye duydum.

Bu arada Burger'ın Barbeküsü sosunun 1e1'i = HP Acılı Barbekü Sos(acılı dediğine bakmayın gerçekten direk burger barbeküsü çok araştırdım ve buldum)
    Sarımsaklı mayonez de Calve çıkardı sonunda :D ranch ve buffalo bekliyoruz :D
  • Walla arkadaşlar haklı direnişimiz sonuç verdi :D Calve Sarımsaklı Mayonez artık seçkin marketlerde (reklam gibi oldu ya) darısı ranch sosumuzun başına ;)
  • RANC SOS İSTEYENLER BANA ULAŞSIN UYGUN FİYATA TEMİN EDEBİLİRİM..
    MAİL : lookmyeye@msn.com
  • yau burgerdaki bildigin sarimsakli yogurt :) hidden valley iyilerden biridir ama vasattir sonucta amerikada restaurantlar filan cok daha kalitelisini kullanirlar. amerikada bu burger kingtekini satsan ranch die dava acarlar bizi dolandiriolar die :)

bende ranch hastasiyim getirmistim gelirken 4 tane bitmek uzere, yine alirim bi ara :) bu ranch en guzel buffolo wings ve soslu kizarmis patatesle gider :)
  • Müjdemi isterim. Ranch sos artık burger king restoranlarda satılmaya başlamış.. fiyatını bilen var mı?

Türkiye'de Ranch Sosu Nereden Satın Alabilirim
  • Bana bi haller oluyo allllaaaağğhhh
  • Internet siparişlerinde fiyatı 4.95 olarak görünüyor.
  • evet yemeksepetinden baktım ben de 4,95'miş. Uygun geldi fiyatı bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qontak0

Müjdemi isterim. Ranch sos artık burger king restoranlarda satılmaya başlamış.. fiyatını bilen var mı?

Türkiye'de Ranch Sosu Nereden Satın Alabilirim

Çok iyi oldu bu . her şubesinde varmı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.