Ranch sosu ve sarımsaklı mayonez.benide arkadaşım bulaştırdı bu soslara.nerden yedim ya.arıyorum bulamıyorum sırf bu soslar yüzünden burgere gidip duruyom.isyanlardayım :D
burger da artık parayla satıyorlar ranch sosunu! 25kuruş
evet ,,o uygulamayı yeni başlattılar.Ranch sosu para ile satmaya başladılar.Bunun nedeni de kuşkusuz gelen büyük talep . .
Bulduuum bulduum isteyen PM atsın...
Uleen kötü sosları 25 kuruşa satıyorlar... Ayıp vallahi yaa...
"Yanlız ben ranch sos da istemiştim" diyip burgerkingden alabilirsin
ya ben admin olsam kendim dahil bu konuya mesaj yazanların hepsine banı basarım ya. bu kaçıncı ranch sos konusu, yeter artık.
getir bi ranch sos konu kapansın
o değilde burger'dan torbayla alınabilio diye duydum.
Bu arada Burger'ın Barbeküsü sosunun 1e1'i = HP Acılı Barbekü Sos(acılı dediğine bakmayın gerçekten direk burger barbeküsü çok araştırdım ve buldum) Sarımsaklı mayonez de Calve çıkardı sonunda :D ranch ve buffalo bekliyoruz :D
Walla arkadaşlar haklı direnişimiz sonuç verdi :D Calve Sarımsaklı Mayonez artık seçkin marketlerde (reklam gibi oldu ya) darısı ranch sosumuzun başına ;)
RANC SOS İSTEYENLER BANA ULAŞSIN UYGUN FİYATA TEMİN EDEBİLİRİM.. MAİL : lookmyeye@msn.com
yau burgerdaki bildigin sarimsakli yogurt :) hidden valley iyilerden biridir ama vasattir sonucta amerikada restaurantlar filan cok daha kalitelisini kullanirlar. amerikada bu burger kingtekini satsan ranch die dava acarlar bizi dolandiriolar die :)
bende ranch hastasiyim getirmistim gelirken 4 tane bitmek uzere, yine alirim bi ara :) bu ranch en guzel buffolo wings ve soslu kizarmis patatesle gider :)
Müjdemi isterim. Ranch sos artık burger king restoranlarda satılmaya başlamış.. fiyatını bilen var mı?
Bana bi haller oluyo allllaaaağğhhh
Internet siparişlerinde fiyatı 4.95 olarak görünüyor.
evet yemeksepetinden baktım ben de 4,95'miş. Uygun geldi fiyatı bana..
quote:
Orijinalden alıntı: qontak0
Müjdemi isterim. Ranch sos artık burger king restoranlarda satılmaya başlamış.. fiyatını bilen var mı?