Şimdi Ara

Türkiye'de Tek Hız sabitleyicili, Fabrikasyon LPG Hyundai i10 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Fiyat nedir, nasil uygulayacagiz?

2014 1.0 otomatik i10 a takilir mi?

Tesekkurler
    Senide listeye ekleyim. Gümrükten gelince sana haber edecem :) fiyat gümrükten sonra belli olur.
  • arkadaşlar aracınızda 2-3 kişi varken, klima açık, yokuş yukarı çıkarken araba rahat yokuşu tırmanabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 23 Ekim 2019; 10:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

arkadaşlar aracınızda 2-3 kişi varken, klima açık, yokuş yukarı çıkarken araba rahat yokuşu tırmanabiliyor mu?
    Arabada 5 vites var.
    Bunlardan 2 tanesi over drive
    Ayrıca başka hiç bir arabada göremeyeceğin 4,6 oranında dif var.
    Deviri çok cevirip yüzü az tutuyor araba. Sürtünme katsayısı en düşük motorlardan.
    Bu tablo yüklü i10 için 4 ncü vitesde hızı sabit tutabildiği rampa eğimleri görülmekte.
    Yüklü hali arabanın 1400 kilo.

Türkiye'de Tek Hız sabitleyicili, Fabrikasyon LPG Hyundai i10

• Kaça yaptırdın nerede yaptırdım benim şirket aracı caddy onada istanbulda yapan biri var yanılmıyorsam 1400 TL istemişti,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Kaça yaptırdın nerede yaptırdım benim şirket aracı caddy onada istanbulda yapan biri var yanılmıyorsam 1400 TL istemişti,
    Hyundai i10 için 500 tl parça parası veriyoz biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberJager

Hyundai i10 için 500 tl parça parası veriyoz biz.

Alıntıları Göster
    Valla çok iyi fiyatmış caddy fiyatına bakansa üstat 150 TL de takmaya alırım diyordu,
    www.enderelektronik.com.tr
    Hız Sabitleme / Cruise Kontrol
    https://www.enderelektronik.com.tr/volkswagen/caddy/caddy-2k/ccs-caddy-2010ustu.html

• Hyundai i10 hız sabitleyici nasıl tedarik edebilirsiniz. Size anlatıyorum.. Burda okuyabilirsiniz. Kendinizde ithal edebilirsiniz.
    uberjager.blogspot.com
    Hyundai i10 Hız sabitleyici nasıl tedarik ederim..
    https://uberjager.blogspot.com/2019/12/hyundai-i10-hz-sabitleyici-nasl-tedarik.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UberJager -- 10 Aralık 2019; 17:7:51 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.