Şimdi Ara

Türkiye'de üniversiteler genel-ev mi yoksa eğitim yuvası mı yoksa siyaset meydanı mı? kim dur diyece (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim zamanımızda ufkumuzu böyle açanlar yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne genelevi be. Üniversitede kızlar konuşmuyor bile. Muhabbet bile edemiyorsun karşı cins ile.

Arkadaş amerikan pastası filmini anlatıyor burada.

Kocaeli Üniversitesi Umuttepede okudum. Hiç karşı cins konuşmuyordu bile benle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 4 Haziran 2024; 6:2:56 >
  • srp1953 kullanıcısına yanıt

kardeş ben bilkent üniversitesinde okuyorum 2 yıldır. daha fişekleyemedim.

boş konu. bilkent'te bile öyle ortamlar yokken forumdaki cahil kesim de ortamları amerikan filmlerindeki gibi sanıyor.

• Muhafazakar saçmalığı şeyler. Öğrencilerin Yüzde 95i yeme içme kalacak yere zor para yetiştiriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben üniversite okuduğum dönemlerde sırf kızlara çakmak için okula gelen ya da okulu uzatan erkekler gördüm. Aynı şekilde ailelerinden uzakta rahata alışıp başkalaşım geçiren kızları da. Bu devirde aklı olan aile kızını başka şehirde okumaya göndermez. Çünkü üniversite okuyanların az bir kısmının amacı eğitim öğretim almak.

• Günlük yobaz konusuna hoşgeldiniz. Sana ne çeto, hiçbir insan senin istediğin gibi yaşamak zorunda değil. Bir de okulu uzatanlar atılsın demiş, sanki bir alakası varmış gibi. Üniversitede siyaset de yapılır, sevişilir de. Birbirinden hoşlanan iki insanın sevişmesini fuhuşa bağlamış yobaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 4 Haziran 2024; 17:20:10 >
  • Bence tam tersi üniversitelerde bile hala cinsel olarak bir şeyler yaşamayan öğrencilerin oranı %70 80 lerde geziyor. Şehre göre değişkenlik gösterebilir lakin öyle flört olayını saymıyorum ciddi sosyal ilişkin ve cinsel ilişkinin olduğu senaryoyu söylüyorum çok az. % 10 20 yapıyor diye tüm üniversite okuyanların yaptığını zannediyor toplum. Böyle bir durum söz konusu değil. Kişisel fikrim bu oranın daha fazla olması gerektiği yani öğrencilerin en iyi dönemleri en genç oldukları dönemde bir şeyler yapıp paylaşmayacaklarsa ne anlamı kaldı yaşamanın? Şimdi diyecksiniz evlilik öncesi haram zina vs. Her müslüman birey evlenecek diye bir ayet kanun var mı? Hadi var diyelim kim vesile olacak işin maddi durumlarına girmiyorum şuan insanlar yalnızlaştı ilişki kuramıyor ekonomik sebeplerden veya diğer dini ailesel sebeplerden vs vs. Çok uzun bir konu bu.

• DarkTechno kullanıcısına yanıt

Adamın aklı sadece bel altı calıstığı için normaldir :)

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Kendi hayat görüşünü kültür adı altında pazarlıyor :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.