Şimdi Ara

Türkiye'deki Oyun Fiyatları | Mail ve Twit Kampanyası! [İlk Sayfayı İnceleyin | Sessiz Kalmayın] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
15
Favori
13.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: # Ace #

Öyle almayı biranda kesmek pekte bize faydası olmaz. İşte burada hazırlanan mesajı gerekli yollara bir yollayalım.

Cevap gelene kadar denemeye devam. Sonuçta üst kademeden birilerinin kulağına bu tepkilerimiz giderse. Tr psn'de bir titreme başlar.

Artık yeter yani vergi yok o yok bu yok. Bu tepki indirim yaptık deyip popüler oyunlara gelen zamdan ortaya çıktı.

Heriflerde utanma kalmamış. Çok satan oyunları alan vardır diye ver coşkuyu modundalar.

Kesinlikle bu şekilde yaparsak belki birşeyler olabilir . Bakalim. Inanir misiniz us psn de ufc yi yada bu sira cikan bas oyunlari 2 haneli fiyattan gorunce şaşırıyorum. Alismisiz 209 tl ye. Us psn de 59 u gorunce. Enayi gibi hissediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nereye gönderdiğimizi ve metnin tam halini ilk sayfaya ekleyebilir miyiz acaba?
  • RoachTr19o5 kullanıcısına yanıt
    Dostum uönetici arkadaş ilknsayfayanekleyecektir çeviriyi, ben resmi forumu şikayet ettim bireysel konularda olduğu için aynı mesajı gönderemeyiz. Help@uk.playstation.com a yollayın Dave diye bir arkadaş var çok nazik ve ilgili cevaplıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce metnin doğrusunu şimdi düzenleyip son halini yazıyorum buraya. İtiraz gelmezse yollamaya başlıyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Siyah

Dostum uönetici arkadaş ilknsayfayanekleyecektir çeviriyi, ben resmi forumu şikayet ettim bireysel konularda olduğu için aynı mesajı gönderemeyiz. Help@uk.playstation.com a yollayın Dave diye bir arkadaş var çok nazik ve ilgili cevaplıyor.

Sony Türkiye hakkında ayrı bir mail mi yazsak ne yapsak? Yazılanları okudukça midem bulandı.
  • Metnin son hali:

quote:

Dear Sir/Madam

In our country, the game prices are extremely expensive and it has reached the level which we cannot afford.
    Turkey has the youngest population in Europe.
    Despite having a huge potential in gaming area, its not even remotely possible for our gaming community to affords such prices at unrealistic high levels.

Lets explain this;

Minimum wage in Turkey: 850TL-398$-292€
    Minimum wage in United States: 1300$-2770TL
    Minimum wage in Germany: 1289€-3754TL

Game prices;
    Turkey: between 200-280TL (93$-131$)
    United States: 60$ (127TL)
    European Union: 60€ (174TL)

Console Prices (PlayStation 4)
    Turkey: 770$- (1550TL)
    United States: 400$- (852TL)
    European Union: 399€- (1160TL)

To make sure that, everybody wants to buy original games but as you can see the situation is not gamerfriendly.
    Our purchasing power is not equal with US and EU, but our game prices are two times expensive then their game prices.
    At the moment, we need to provide quarter of our salary to buy “one” console game in Turkey.
    Our prices are two times expensive than US and EU, and we are sure that you will not stay silent for this topic.

“Sony Turkey” does not do anything about this topic, on the contrary every day the game prices are increasing and they do not care the Turkish players.
    We have written this situation many times in the forums, but the authorities do not give a single answer.
    Because we know that you are gamerfriendly, We have wanted to show you how gaming is doing with difficult conditions in Turkey.

We hope that you will change the game/console prices for Turkish gaming. As we can guarantee that, if our gaming prices approximated to level of United States prices, there will be very high sale numbers.
    God Of War 3, which released from 86$-63€-129TL, had sold more than 35.000 copy in Turkey. As you can see that gamers are doing everything for helping.

Our remedy is you. We just want to care from you and pay attention to this e-mail.

Yours faithfully.

Herkes okuyup fikrini belirtsin, sona yaklaşltık artık.

Çeviren arkadaşlarımızın eline koluna sağlık. Bu birleşme bile bir şeyleri başarabileceğimizin habercisidir.
    Metni okudum gayet güzel anlaşılıyor, sanırım onlarda rahatça anlayabilir.

Ayrıca metin onaylandıktan sonra Twitter'da vs karakter sınırlaması olduğu için resim olarakta hazırlayacağım o zaman sadece link olarak Sony yetkillerine Twitter'dan vs bir link atarak iletebiliriz, daha fazla insana ulaşırız.

• Gny* kullanıcısına yanıt
    Bu arada sony tr ye atılan mail bizim yetki aşanımız dışında diyor geri dönüş faydasız fakat biz bunu referans olarak gösterip japonya destek sayfasına gönderebiliyoruz.

Twitterlatınız varsa link ve kısaca okuyun lüyfen yazıp yoshida ya bombalayın mutlaka dikkat çeker.

Japon arkadaştam rica ettim bana bu adresi verdi şikayeti ilettim 1 saat önce (google translate ile açın Türkçe olarak) kategorileri sallayın maksat ürün değil iletişim kurmak

https://support.jp.playstation.com/app/ask/

Biraz meşekatli ama uğraşıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiki -- 27 Haziran 2014; 7:57:44 >
  • Elimizden gelecek yardımcı olabilecegimiz bir şey var mı bizim?
    Destekliyorum sonuna dek.

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Hocam twit ve e posta olarak nihai metni yollayın uk den olumsuz cevap gelirse japonya genel desteğe taşıyın.

• Benim bulduğum Sony mail adresleri:

help@uk.playstation.com
    playstation@fr.playstation.com
    service@de.playstation.com
    sonycustomercare.mea@ap.sony.com

* Hemen göndermeyin ama metnin şu an son hali onay alsın toplu şekilde göndereceğiz.

Oyun firmalarının da mail adreslerini araştıralım. Sadece Sony değil onlarında baskısıyla bir şeyler yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Gelişme var gibi hayırlısı. Ayrıca şunu anlamıyorum bu fiyat belirleme ve saçma artışlardan ciddi anlamda sony tr sorumlu ise. Kendi halkına kazık atmada üstümüze yok.

Çıkarları nedir acaba. Tamam para güzeldir iyidir hoştur. Ama karşılarında ne var sanıyorlar. Herşeye ok deyip alan bir enayi topluluk mu.?

Bu gidişle tr psn'den bir tane satış dahi yapamazlar. Çoğu oyuncu ps4 ile zaten psn us kalıcı geçiş yaptı. Kendi elleriyle tr psn zarar veriyorlar.

Zaten oyunlar sterlin üstünden hesaplanıyor bu yetmiyor birde bindirmeli fiyat dayatmak nedir.

Çıkarları nedir acaba. Tamam para güzeldir iyidir hoştur. Ama karşılarında ne var sanıyorlar. Herşeye ok deyip alan bir enayi topluluk mu.?

kardeşim, şu son cümlen ile Türkiye' yi çok güzel özetlemişsin.

Ayrıca yapımda yayında emeği geçen herkesin ellerine sağlık.

• Gny* kullanıcısına yanıt
    Tam biterse bir uyarı yollaman yeterli 2 3 şeyde ekleyip yollarım bende.

• Çeviriyi okudum bence cok iyi olmus

• güzel bi düşünce ama çıkarılması gereken yerler var ülkemiz ile ilgili olan kısımları düzeltip yollayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waleur5 -- 27 Haziran 2014; 9:15:17 >
  • Arkadaşlar bilenler varsa Sony yetkillerinin Twitter adreslerini falan yazsın, ana sayfaya ekleyeceğim hepsini.
  • Zaman ayıran, emek veren, kafa yoran herkesin eline koluna beynine emeklerine sağlık. İyiki varsınız...
  • ellerinize sağlık. nihai metin çıkınca yollayacağım.
  • Ilk önce Sony tr yazmak gerekmez mı verilen cevaba gore bu şikayet dile getirilir

• Ayrıca burada haftalık Store güncelleme haberlerinde şikayetimizi dile getirebiliriz.
    Çünkü Store dan yetkili kişiler haberi veriyor belki duruma müdahale edebilirler.

http://blog.eu.playstation.com

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.