Şimdi Ara

Türkiye'deki Oyun Fiyatları | Mail ve Twit Kampanyası! [İlk Sayfayı İnceleyin | Sessiz Kalmayın] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
15
Favori
13.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İstediğiniz şekilde tepkinizi dile getirebilirsiniz hocam sıkıntı yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekledim favorilere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Bu devletin ekonomik meselesi ne yapsin sony vs.?Devlet vergi koyuyorsa bu sony nin sucu degil ha indirim istiyorsan o baska rusya gibi

Konuyu incelemeden yorum yapmak moda oldu herhalde. GNY* 6 7 defa belirtti konu içinde cevap olarak PSN oyunlarındaki fiyattan sıkıntılıyız diye,ordaki oyunlarla verginin alakası yok diye.Lütfen konuyu inceleyip ondan sonra yorum yapalım.

Mobildeyim konunun hepsini okuyamam ana mesaji inceleyerek yorumda bulundum konunun basina yazilabilir

• Hadi hayırlısı, GOW iyi bir örnekti, en azından ilk etapta EXC oyunların hepsinde bi deneme yapsalar , bu iş tutar mı tutmaz mı diye o bile yeter.Tutmaz ise haketmiyoruz zaten.
  • Gönderdim gitti umarım sonuç alırız.

• Pc oyuncusu olarak bende destek veriyorum. Guzel bir dusunce.

• Gönderdik bakalım.
  • Pek umudum yok fakat gönderdim yine de.
    Oyunları ne kadar spotçudan veya 2. el alsam da, bi oyunun 180-200 liradan çıktığını görmek gülünç geliyor. Oyunlar %40 falan daha ucuza satılsa çok iyi olur. Umarım dikkate alırlar bu işi.

edit: ulan hangi işsiz eksiliyor tüm mesajlarımı? küfredicem sonunda ha çocukça işler yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 27 Haziran 2014; 13:43:29 >
  • Hocam IP'ye bakma gibi bir sıkıntı varmı ? Ben arkadaşlarımın hotmail adreslerinden göndersem,kendi bilgisayarımdan bir sıkıntı olurmu yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHO3N1X -- 27 Haziran 2014; 12:50:25 >
  • mailleri gönderdim sonuç alabiliriz umarım
  • Emeği geçen tüm arkdaşlara teşekkür ederim.
    Ben gerekli mailler ve teitterleri yolladım.
  • Mail attım ben de adreslere bir dakikanızı almaz arkadaşlar siz de destek olun buna bir dur denilmeli artık.

• Yaklaşık 10 dakika önce gönderdim, şimdi cevap geldi ama bugün kapalıymış.

Dear Sender,

Thank You for your email.

Please be informed that our office is closed on Friday and will revert back to you as early as possible.

Meanwhile, your patience is appreciated.

Kind regards,

SONY Customer Care

Geri dönüş yapan mail adresi: SonyCustomerCare.MEA@ap.sony.com
  • Herkesin eline saglik.

• Yalan olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Yaklaşık 10 dakika önce gönderdim, şimdi cevap geldi ama bugün kapalıymış.

Dear Sender,

Thank You for your email.

Please be informed that our office is closed on Friday and will revert back to you as early as possible.

Meanwhile, your patience is appreciated.

Kind regards,

SONY Customer Care

Geri dönüş yapan mail adresi: SonyCustomerCare.MEA@ap.sony.com

Cumaya gitmişler.

Neyse dönünce bakarlar, geç olsun güç olmasın.

• Galatasaray ve Trabzonspor taraftarlarını konuya bekliyorum.Onlar iyi anlıyor bu mail işlerinden.
  • PHO3N1X kullanıcısına yanıt
    Olmaz fakat bir kaç farklı yorum eklemeniz iyi olur , hani spam mesajı gibi algılanmaması için

• destek olduk bakalım bir sonuç çıkar mı? hiç bir şey yapmasalar da şu Mustafa Yiğit'i postalasalar dahi içimin yağları erir vallaha:)

• Benim konsolum yok fakat yine de fikrimi belirtmek isterim. Mail ile bu iş çözülmez ise mutlaka eyleme geçilmeli, TR store'dan ürün alınmamalı ki karları düşsün ve şirketin gözüne batsınlar. Böyle yapılmaz ise eğer atılan onca mail ve twit boşa gider.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.