Şimdi Ara

Türkiye'deki Oyun Fiyatları | Mail ve Twit Kampanyası! [İlk Sayfayı İnceleyin | Sessiz Kalmayın] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
15
Favori
13.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail attım umarım tüm bu çabalarımız ses getirir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Siyah

İnsanda şeref onur dürüstlük olmayınca bizde olanları arıyoruz maalesef dostum başka diyarlarda.

@YoK şöyle bir olay var atladığınız kutulu oyularda bluray + kargo + kar marjı gibi maaliyetler eklenip satışa sunuluyor ve kutlu oyunu alan şahısta oyunu oynadıktan sonra arkadaşıyla veya takasçı yerlerle ufak meblalar karşılığı oyunu yrenileme şansı var.

Diğer türlü ne bir kargo ne bluray cd kapak vs masrafı hiçbir maaliyeti olmayan dijital içeriğe kendi vergisini vs sini ekleyip satıyorlar. Ve oyunu alınca sadece kendi hesabında kalıyor takas vs yapılmıyor (basit hesap kullanılmamışsa tabii) yani dijital sürümün fiyatı dışında hiçbir
    artısı yok bizim için(esnaf ve bayii içinde aynı)

Fakat burada saydıklarım gibi maaliyetsiz bir ürünü kalkıp rafta satılam üründen (ülkemizden alınan vergisi de dahi) fazla fiyata veya eş değer olarak satıyorsan bu dolandırılıcık oluyor.

Burda adam hem senin ülkendeki vergiyi kaçırıyor hemde üstüne 1 oyun fşyatı daha ekleyip seni feci şekilde sömürmüş oluyor.

Örnekleyelim;

1 EURO = 2,89 TL dersek,

UFC : PSN UK'de 54,99Euro - PSN TR'de 209 TL. 54,99 Euro * 2,89 = 158,9 TL yapıyor. Demekki TR PSN 50TL'lik bir kar koyuyor üzerine. Bunun vergi olduğunu hiç sanmıyorum. Steam'dan oyun aldığınızda vergili fiyattan mı alıyoruz? Hayır. bunlar digital oyun kutulu değil. Kutulu olarak vergili zartlı zurtlu fiyatı 225 - 250TL'ye veriyor Aral. Ama digital olan 209 TL. Arada çok fazla fark yok. Problem burada zaten. Digital oyunu download ediyoruz sadece. Ekstra bir masrafı yok. Demekki Sony Eurosia her oyundan 10 ila 50 TL arası bir kar alıyor. Almasın abi

• Özellikle PlaystationEU adresine tweet atın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet bize bakmiğ moduna geçmek lazım. Boşa sony e moniye mail twit falan atmakla zaman kaybetmeyelim..
  • Maillere cevap vermişler bana bunlar geldi

SonyCustomerCare.MEA@ap.sony.com

Dear Sender,
    Thank You for your email.
    Please be informed that our office is closed on Friday and will revert back to you as early as possible.
    Meanwhile, your patience is appreciated.
    Kind regards,
    SONY Customer Care

scee_de@mailgb.custhelp.com

Vielen Dank, dass Sie sich mit Sony PlayStation in Verbindung gesetzt haben. Ihre E-Mail ist bei uns eingegangen und wurde an die zuständigen Mitarbeiter weitergeleitet. Bitte beachten Sie, dass unzureichende Informationsangaben in der E-Mail sowie komplexe Fragen und lange E-Mails die Antwortzeit etwas verzögern können. Auf der Internetseite von Sony PlayStation finden Sie weitere Optionen zur technischen Unterstützung. Deutschlandhttp://www.de.PlayStation.com Österreichhttp://www.at.PlayStation.com Schweizhttp://www.ch.PlayStation.com Da diese E-Mail automatisch erstellt wurde, möchten wir Sie bitten, hierauf nicht zu antworten. Das Beantworten dieser E-Mail kann zu Verzögerungen beim Beantworten Ihrer ursprünglichen E-Mail führen. Mit freundlichen Grüßen Sony PlayStation1

playstation@fr.playstation.com

Bonjour
    Nous avons bien reçu votre message et vous allez recevoir une réponse de notre équipe dans les 24 heures.
    Pendant ce temps, vous pouvez accéder à nos services d'assistance en ligne en cliquant le lien ci-dessous.
    Merci,
    PlayStation Support

help@uk.playstation.com
    Hello,
    Thanks, we've got your e-mail. Unfortunately we're a little busier than normal and it may take us longer to get back to you than usual. Don't worry though, one of our team will be in touch as soon as possible!
    Thank you,
    PlayStation Support

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rex1817 -- 27 Haziran 2014; 15:00:48 >

• tek derdiniz oyun fiyatları olsun gençler. millet o paraya ev geçindirmeye çalışıyor sesi çıkmıyor, bu millete herşey müstehak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitpazar

Maillere cevap vermişler bana böyle bişey geldi sizede geldi mi ?

Dear Sender,
    Thank You for your email.
    Please be informed that our office is closed on Friday and will revert back to you as early as possible.
    Meanwhile, your patience is appreciated.
    Kind regards,
    SONY Customer Care

ap 'li maile attığında geliyor bu otomatik cevap. Cumaya gittik döneceğiz gib bir mesaj bu

Cuma günü ofisimiz kapalıdır. En kısa zamanda size geri dönüş yapacağız diyorlar :)
  • Hello,

Thanks, we've got your e-mail. Unfortunately we're a little busier than normal and it may take us longer to get back to you than usual. Don't worry though, one of our team will be in touch as soon as possible!

Thank you,
    PlayStation Support

Bana gelen mail.

• Öncelikle "hiçbir değişiklik olmayacağını düşünüyorum,olmaz" diyen arkadaşlar siz atmayıverin konuyu da kirletmeyin hadi sessizliğinizle başbaşa kalın bi nebzede olsa sesimizi duyurursak Sony TR'ye bi çekidüzen verebilirler,ağlamayan bebeğe meme vermezler
  • herkes göndersin arkadaşlarınıza da haber verin ki bilsinler tepkilerimizi.Şu fiyatlarda oyunlar oynamayı bırakın artık zevk almayı oyunlardan soğutuyorlar.Böyle giderse yakında makinayı sarıp kaldıracağım ya da satacağım.Çünkü benim ekonomim bu kadar fiyatlandırmayı kaldıramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 27 Haziran 2014; 15:09:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maillerii biraz önce attım. inşallah bir çözüm bulurlar. oyun fiyatları çok yüksek tr psn de.
  • Eve gidince atacağım mesajı dostum.

• Varım lan yazıyorum az sonra

• Gönderdim gitti ..

İnş Toma larla kapıya dayanmaz hökömet güçleri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

tek derdiniz oyun fiyatları olsun gençler. millet o paraya ev geçindirmeye çalışıyor sesi çıkmıyor, bu millete herşey müstehak.

:) Buradaki insanlarda burjuva değil hocam. Gereksiz bir mesaj olmuş
  • Ps4'üm olmasada destekliyorum davanızı, tweet ve mailleri attım.

Gazamız mübarek olsun
  • bakalım twitterda @GSvid @SignoreTr @Senfo10 @buyfc hesaplarından destek istedim, bakalım yardım edicekler mi.
  • destekliyorum . takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

hiçbir değişiklik olmayacağını düşünüyorum.

Düşünmesiniz de atın. Veya atmaayın ama burada insanların şevkini kırmasanız daha iyi bence. Hayatta herşey mümkün:)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.