Şimdi Ara

Türkiye'deki Taksiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tophane'de A4 Allroad var, Uludağ'a çalışıyor genelde

Türkiye'deki Taksiler

Konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_40148703/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingrid -- 6 Ocak 2014; 17:30:48 >

• VIP Taksi olayı gerçekleşseydi bizimde taksilerimiz modern bir görünüme kavuşabilirdi.
  • Antalya'da full dizel otomatik Scenic görmüştüm
  • ingiltere...

Türkiye'deki Taksiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

MOSCOW

Türkiye'deki Taksiler

Konu kapanmıştır beyler dağılın!

• Bu Moskovadaki taksiler özel bi şirket filan sanırım. Tabelaları felan böyle mi klasik rus taksilerinin ?
  • sanırım dubai
     Türkiye'deki Taksiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedirgin62 -- 7 Ocak 2014; 9:05:08 >
  • yukarıdaki resimlerin arasından seçtim.dikkatli bakarsanız aracın kaputunun sol altında galatasaray logosu var, abimiz Türk heralde.

Türkiye'deki Taksiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: unity

yukarıdaki resimlerin arasından seçtim.dikkatli bakarsanız aracın kaputunun sol altında galatasaray logosu var, abimiz Türk heralde.

Türkiye'deki Taksiler

Porsche ile taksicilik yapmak zevkli olsa gerek
  • quote:

yukarıdaki resimlerin arasından seçtim.dikkatli bakarsanız aracın kaputunun sol altında galatasaray logosu var, abimiz Türk heralde.

Türkiye'deki Taksiler

Galatasaray'ı tutması için Türk olmasına gerek yok ki Galatasaray dünya çapında bir kulüp zaten
  • Genel araçları herkes biliyor zaten era linea symbol albea. Onun haricinde denizlide duster clio 4 leon eski kasa 5.20 görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trafik kasko fiyat alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

quote:

Türkiye'deki Taksiler

Galatasaray'ı tutması için Türk olmasına gerek yok ki Galatasaray dünya çapında bir kulüp zaten

orası da doğru.

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Türkiye:

Türkiye'deki Taksiler

Dünya'da:
     Türkiye'deki Taksiler

BMW kesinlikle gerçek değil..

BMW ticari araç üretmediği gibi hiçbir aracının ticari olarak kullanılmasını istemeyen ve çok ama çok katı kuralları olan bir şirkettir.

Yanlışım varsa düzeltin ama benim bildiğim sıfır BMW alırken imzalattıkları anlaşmada "aracın ticari olarak kullanılması yasaktır" gibi bir madde vardı.

• firtikk kullanıcısına yanıt
    Zibil gibi kiralık bmw 5-3 serileri var hatta başbakanin zırhlı olan 7 serisi bile Almanyadan kiralık diye bir haber görmüştum bu kullanım amaçları ticari olmuyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

Zibil gibi kiralık bmw 5-3 serileri var hatta başbakanin zırhlı olan 7 serisi bile Almanyadan kiralık diye bir haber görmüştum bu kullanım amaçları ticari olmuyor mu ?

+1905
  • firtikk kullanıcısına yanıt
    SAnmıyorum hocam öyle kafalarına göre yasak masak koyamazlar. Zaten Almanya'da tonla bmw taksi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Türkiye:

Türkiye'deki Taksiler

Dünya'da:
     Türkiye'deki Taksiler

BMW kesinlikle gerçek değil..

BMW ticari araç üretmediği gibi hiçbir aracının ticari olarak kullanılmasını istemeyen ve çok ama çok katı kuralları olan bir şirkettir.

Yanlışım varsa düzeltin ama benim bildiğim sıfır BMW alırken imzalattıkları anlaşmada "aracın ticari olarak kullanılması yasaktır" gibi bir madde vardı.

kardeş adamla aynı binada oturuyordum yaklaşık 6 ay önce . inanabilirsin kesinlikle...

• Avrupadan bir taksi colt

Türkiye'deki Taksiler

Ankaradan Köpekbalığı taksi (Bizzat gördüm) Resim mitsubishi-club-turkey.com'dan alıntıdır.

Türkiye'deki Taksiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzoorroo -- 8 Ocak 2014; 14:28:00 >

• Yunanistanda mercedes s350 görmüştüm E kasada çok vardı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.