Şimdi Ara

Türkiye'deki Taksiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
1
Favori
4.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiye'deki Taksiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtikk

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Türkiye:

Türkiye'deki Taksiler

Dünya'da:
     Türkiye'deki Taksiler

BMW kesinlikle gerçek değil..

BMW ticari araç üretmediği gibi hiçbir aracının ticari olarak kullanılmasını istemeyen ve çok ama çok katı kuralları olan bir şirkettir.

Yanlışım varsa düzeltin ama benim bildiğim sıfır BMW alırken imzalattıkları anlaşmada "aracın ticari olarak kullanılması yasaktır" gibi bir madde vardı.

Honda da aynı şekilde hiçbir aracının ticari araç olarak kullanılmasını istemiyor ama kullanıcı aldıktan sonra maalesef isterse Ferrari, Bentley olsun karışamıyorlar.

• 7000 Nüfuslu memleketim Bilecik Gölpazarında Fluence ilk çıktığı zaman 4 tane vardı.
    ama bunun yeri ayrı
     Türkiye'deki Taksiler
  • Arkadaşlar Samsun'da Renault Megane, Skoda SuperB, Skoda Yeti, Fiat Linea gibi taksiler var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahinler gitti linealar geldi bence taksi için linea gayet yeterli. Azcık temiz tutsunlar içini başka birşey istemez.
  • Bugun okulda gordum
     Türkiye'deki Taksiler

• İstanbul E5 Bahçelievler semaları;

Türkiye'deki Taksiler

İstanbul Şişli Albea ve Era arasında sırıtan Yaris;

Türkiye'deki Taksiler

edit: fotoğraflar kendi çekimim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 8 Ocak 2014; 23:26:50 >

• audi a4 2.0 TDI allroad - BURSA

Türkiye'deki Taksiler

KAYNAK:http://forum.donanimhaber.com/m_40148703/tm.htm
    @ desiya
  • Yanlış anlamayın bana da bmw si olan bi abim söylemişti ve ben de hayatım da biç bmw taksi görmediğim için aklımda öyle kaldı,marka imajını zedelemek istemedikleri için izin vermiyorlar demişti..
    saygılarr:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Edirne

Türkiye'deki Taksiler

az binmedim bu x-type'a. ama 4 şoför 24 saat it gibi bindiler 1,5 senede pert oldu. araç 3 kaza yapınca tüm hasılat tamirata gitti ayrıca durdukları durak kapandı öylece yok oldu gitti o x-type. 4 sene olmuştur heralde perte çıkalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Edirne

Türkiye'deki Taksiler

az binmedim bu x-type'a. ama 4 şoför 24 saat it gibi bindiler 1,5 senede pert oldu. araç 3 kaza yapınca tüm hasılat tamirata gitti ayrıca durdukları durak kapandı öylece yok oldu gitti o x-type. 4 sene olmuştur heralde perte çıkalı..

Edirne gibi bir yerde o kadar kazayı nasıl yapmış hayret Ben hiç binemedim ama arabanın yok olmasına üzüldüm.

• Ankara kızılay'da audi a4 görmüştüm.
    Beşevlerde yukarda paylaşılan C 180'i görmüştüm.
    B6 kasa Passat'da yolcu olarak bindim.
    Antalya'da ise, bol miktarda Renault Grand Scenic gördüm..
  • Ankara'da arkadaşlar da önceki mesajlarda bahsetmiş, %98-99 oranında Accent Era taksi piyasasına hakim. Era'yı Focus 1 Sedan ve Renault Megane 2 takip ediyor. Yalnız Megane sayısı bile o kadar az ki Güvenpark'ta bir arkadaşımın telefonu kaybolduğunda Megane taksi diyince direkt şoförü bulmuşlardı (Güvenpark durağı her daim en az 30-40 aracın durakta beklediği, daha fazlasının da yollarda olduğu bir durak). Yalnız Ankara'da geçen cuma Anıttepe taraflarında gece Duster taksi gördüm. 3-4 hafta önce de aynı gün içinde saat farkıyla ODTÜ kampüsünde Superb (güncelin bir eskisi) görmüştüm.

Memleketim olan Mersin'de genelde taksiler daha lüks. Megane 2 yoğunlukta ama Hyundai Matrix, Toyota Corolla, Accent Blue, Elantra, Megane 3 Sport Tourer gibi araçlar görmek çok olası. Dengeli bir dağılım kesinlikle yok.
  • kıbrısta e350 s600 c180 binmiştim chrsyler 300 bile vardı
  • Buda antalyadan bir taksi kendim görmedim sayfanın birinden buldum ve ayrıca fiat doblo,ford connect,fiat scudo eski modelleri çoğunlukla kullanılmakta.

Türkiye'deki Taksiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reyftn

Almanya:

Türkiye'deki Taksiler

bende almanyadan gelen araçlarda bu renge çok şaşırıyordum meğersem taksiden çıkma araçlarmış
  • Mersin bu konuda ileride , yeni corolla , yeni i30 , yeni i30 cw , yeni elantra , 2-3 tane yeni astra , b5.5 passat , cruze , 6-7 tane yeni focus falan bi dolu yeni araba var. en bombasıda son kasa mondeo :)

adana'dada yeni kasa süperb görmüşlüğüm var.
  • Bizim burada %60 ı kartal. Not:Giresun/Bulancak. Bunun dışında albea linea da var.
  • meksika
     Türkiye'deki Taksiler

burma
     Türkiye'deki Taksiler

pakistan
     Türkiye'deki Taksiler

Türkiye'deki Taksiler

bombai
     Türkiye'deki Taksiler

• Burada Skoda Roomster var bi tane
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.