Bildirim
Türkiye'deki Taksiler (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gürcistan Batum da da sebil gibi kedi göz Mercedes taksi var. E320 falan hani. Ama Tiflis'te Şahin görmüştüm takside. -
Polonyada; 90-2000 model arası dizel mersedesler. (1milyon km yapanı varmış çoğusnun)
2000-2009 arası passat, octavia
90-2000 arası bmw ve audiler
ayrıca ukraynada sivil arabanız varsa tepesine taksi ibaresi koymanız yeterli diye duymuştum. taksi olabilmek için. çoğusuda eski rus arabaları ve genelde daweoo lanos -
Bir üyenin açtığı İspanya Barcelona seyahati konusundan;
http://forum.donanimhaber.com/m_59666924/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 16 Ekim 2014; 14:35:46 >
-
'' BMW kesinlikle gerçek değil..'' yazan güzel kardeşim.
Araç gerçek ve taksidedir.
Yanlışın var düzeltiyorum ;)
Evet BMW Taksicilik ile alakalı katı olarak ticari yasağı vardı.Fakat artık böyle bir yasağı yok.
Plakada gerçek, tepe lambası'da gerçek, sarı boyada(kaplama) gerçek ve arabada gerçek.
Nereden biliyorsun bunları diye soracak olursan ?
Bende taksiciyim. Oradan iyi biliyorum.
Ayrıca A4 içinde gerçek değil diye düşünüyorsan veya düşünen varsa oda gerçek(ti).
Bursa'da ticari aracım var..
Audi A4 koyan arkadaşımızın çalışmış olduğu durak Bursa'da İpekiş Taksi Durağı.
Şu an bu araç yerine o plakada Dacia Logan var. (Audi A4 Pert oldu)
Audi Bursa'da gerçekten çok iş yaptı ve para kazandı. Bu arabanın masrafları falan filan sıkıntı diyen arkadaşlara duyurulur gayette rahat bir şekilde masraflarını karşıladı.Bursa'dan uzak yol yapan bir çok taksici var.(İzmir, İstanbul,Sapanca,Yalova ve Bursa'nın uzak ilçeleri) Bundan dolayı ve o aracın özel müşterilerinin olmasından dolayı para kazanması gayet normal.
Ayrıca Bursa'da öyle ahım şahım bir taksimetre pahalılık oranı yok. İzmir ile kafa kafa aynıdır. Sadece İzmir'de açılış farklı.
Bende Kısmetse Wolkswagen Passat Variant almayı düşünüyorum en kısa zamanda allah izin verirse.
Ve şunu unutmayın lüks araçlar yakıtta çok yakar diyen arkadaşlar. Yanlışınız var. Bir dacia logan veya bir hyundai accent era (dizel) ne yakıyorsa aynı yakıtı lüks otomobillerde aynı yakıt tüketimini almak mümkün. Hatta mümkün ötesi.
Merakınız giderilmiştir umarım.
Hadee hayırlı işler..
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxkowboyxx
Bizim burada %60 ı kartal. Not:Giresun/Bulancak. Bunun dışında albea linea da var.
Benim de merkezde dikkatimi çeken i30 cw ve Skoda Yeti var. -
İstanbulda Albea
İzmirde Logan
Ankarada Accent Era
Çorumda Toros SW
Antalyada Doblo, Kango vs -
Semih o A4 ten gerçekten şans eseri burnu bile kanamadan kurtuldu. Ayrıca o taksiyi çok iyi bilenlerden biride benim. A4 köpek gibi para kaldırdı .
ABARTMADAN SÖYLEYEBİLİRİM Kİ pert olmasaydı 1 yılda kendi parasını çıkartırdı çok rahat .
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X