Güncelleme ile birlikde artık ses ayarları sadece walkmanda geçerli youtubede müzik dinlerken ses kalitesi çok kötü ekolayzır ayarları geçerli olmuyo kitkatta böyle bi sorun yoktu lolipopla bozuldu yardım ederseniz sevinirim :-(
benim z2 tayvan için üretildi tayvan için güncelleme verildi bana neden hala gelmedi?
merhaba ben xperia z2 kullanıcısıyım, lollipop guncellemesi bana gelmedi biri yardımcı olabilir telefon yurtdısından geldi?
arkadaşlar ben güncelleme atamıyorum bir fikri olan var mı
Telefonum ithalat yoluyla satılan garantili telefon. Kutusunun üzerinde dünya kupası resmi var. Hala güncellemeyi göremiyorum, sizce sebebi nedir.
Arkadaşlar z2 mi güncelleyeli 2 gün oldu görsel olarak güzel detaylar gelmiş, kullanınca anlıyorsunuz ama sony arayüzü ana hatlarını koruyor. cihazın hızına gelince zaten hızlıydı o yüzden pek birşey diyemiyeceğim kullandıkça görecez ama ben beyendim. Aslında kullanıcı yorumlarına göre kurmak istiyordum fakat millet yok sony geç kaldı yok lg htc çoktan verdi yok ıphone kral geyiğinden başka birşey yazmayınca kendim kurup deneyim dedim. kurun pişman olazsınız, yani kimsenin ya ben 4.4.4 e dönmek istiyorum diyeceğini sanmam.
quote:
Orijinalden alıntı: Mactavish-
quote:
Orijinalden alıntı: Ayaz09 Faydası olur mu kesin bir cevap veremeyeceğim. deneyip görmek lazım. Türkiyedeki z2 kullanıcıları için yazdım mesajı D6503 kodlu. Diğer alternatif yollar romlar yöntemler size kalmış artık :)
Teşekkür ederim.
ben companiondaki yönlendirmeleri takip ettim ama 2. adımda kaldı teli kapatıyorum devamı gelmiyor bunun nedeni ne acaba
quote:
Orijinalden alıntı: azizkötü
bu akşam saat 21 de yükledim samsun ,avea.
arkadaşım direk update centerle yaptın yoksa pc compainlemi
xperia Z2 ekran üstündeki kısa yollarda ses,titreşim,sessiz sembolü yok,arka plandaki uygulamaları tek tek kapatmak zorunda kalıyoruz.eskiden hepsini aynı anda kapatabiliyorduk.birde sanki telefon çıkış sesi biraz düşük gibi geldi.ben şu an için faydalı bişey göremedim.henüz güncellemeyenler için benim gözlemlemelerim.
quote:
Orijinalden alıntı: RevengeR
hadi bakalım z2 telefonu alığ da hala su geçirmemiş olanların gözü aydın olsun. benimki hala vitrinde yatıyo
seninki su aldı mı ?
ben güncellemeyi yaptım şu an hiç bir şekilde mobil veriyi kullanamıyorum iki arkadaşımda daha aynı varmı bu sorunu başka yaşayan
z2 güncelledim fakat tek tuşla sessiz mod falan gibi kısımı bulamadım.. diğer ayarlardan baktım yine sadece titreşim kısmını bulamadım..pil durumu daha iyi olacak diyorlardı sanırım eskiye göre yüzde 20 daha kötü.
ben pc üzerındende günceliyemedım nasıl yapcaz
Bana henüz gelmedi.
2030'dan geliyorum s4 lolipop aldı
evet benimki d6502 dün güncelledim
bildirim panelini kısayollara ulaşmak için iki kez çekmek zorunda kalıyoruz bu kötü bişey. ses modu panelden kaldırılmış bu da eksi bir yanı 5.0 ın.. uygulamaların tümünü kapat seçeneği de kaldırılmış bu da çok saçma. olan bişeyi ne diye kaldırırlar anlamam
Z2 alalı 3 haftaya yakın oldu ve aldığım zaman güncelledim direk lolipopa ve bende tümünü kapat tuşu var. Ya sizde bir sıkıntı var ya da bende
Sony xperia m2 telefonuma hala lolipop sürümü gelmedi bunun nedenenini bbilen yazarsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme