Şimdi Ara

Türkiye'deki Xperia Z2 cihazları için Android 5.0 Lollipop güncellemesi yayınlandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana hala gelmedi ne yapmam gerekiyor bu konuda :/
  • sony hızlımı_??? ne kullanıyorsunuz siz arkadaş alcatel falanmı_?

• Yazılımı kuran arkadaşlar gözlemlerini paylaşabilirlermi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karanlk

Sony hızlı gerçekten

Samsung u aradım müşteri hizmetleri Note 3 için 5.0 yerine 5.1 gelebilir diye belirtti ki bilmediğine eminim.

Yine 5.0 verirse samsung alınırmı tartışılır.

Sony hızlı değil hocam samsung çok yavaş htc one m7 lolipop Türkiye ye geleli 2 3 ay oldu sony yavaş bile kaldı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayaz09

Arkadaşlar cihazı sorunsuz güncelledim. Pc companion ile güncellemeyi yapın. Ardından cihazı açın ve gerekli ayarları yapmasını bekleyin. Cihaz hazır hale gelince önemli verilerinizi PC'ye yedekleyin. Sonra şu aşağıda belirteceğim önerileri uygularsanız çok daha verimli bir kullanım elde edersiniz.

Pcnizi yeniden başlatıp cihazı tekrar bağlayın.
    Pc companion'da Support zone kısmında yazılım güncellemesi vb. yazan sol üstteki ilk seçeneği seçin.
    Ordaki gelen ekranda yazılara dikkat ederseniz "cihazı onar" seçeneğini kullanarak cihazın bütün verilerinin silinip sıfırlanarak tekrar güncel yazılımı kurmasını sağlayın.
    Bu işlem tamamlanınca cihazı açın ve sıfırdan ayarlarını yapın.
    Çok daha verimli ve stabil bir kullanım elde edeceksiniz.
    Cihazda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. X-Reality yok vb. gibi yorumlar vardı doğru değil. X-Reality engine gibi her türlü özellik var şuanda aktif. Kolay gelsin.

Hocam merhaba

Benim telde arabistan rom u varmış sanırım. Tr veya başka bir yerin rom u kursam r faydası olur mu?

4.4.4 e göre hoparlör de ses azalması sarjın daha kötü gitmesi walkman şarkıyı durdurunca kapanması gibi sıkıntılar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mactavish- M kullanıcısına yanıt
    Faydası olur mu kesin bir cevap veremeyeceğim. deneyip görmek lazım. Türkiyedeki z2 kullanıcıları için yazdım mesajı D6503 kodlu. Diğer alternatif yollar romlar yöntemler size kalmış artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayaz09

Faydası olur mu kesin bir cevap veremeyeceğim. deneyip görmek lazım. Türkiyedeki z2 kullanıcıları için yazdım mesajı D6503 kodlu. Diğer alternatif yollar romlar yöntemler size kalmış artık :)

Teşekkür ederim.

• iyi günler arkadaşlar ben güncelleme yapamadım telefonum xperia z2 sony pc companion şöyle bir hata veriyor yazılım güncelleştirme bileşenleri bilgisayarınızda çalıştırılamıyor ardından sony güncclleştirme motoru hatası (1200) yazıyor. çözümü bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin teşekürler arkadaşlar.

• İsletim sistemin ne yeniden formatla sistemi herseyi yeniden kur

Bootloader kilidin açıksa sony pc compo.. Görmez teli Update alamassın

• türkiyeye dağıltıldı diyor ama bana hala gelmedi, güncellemeyi yapanlar var mı ??

• Bu güncellemeyle beraber bütün oyunlarada tam ekran oynayabiliyor musunuz? Oyunlarda alttaki sanal tuşlar kayboluyor mu tamamen 5.0 ile?

• Güncelleme yapan arkadaşlar yukarıda ki kısayollara ses aç kapa yı ekleyebilen var mı varsa anlatabilir mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: erpls

Güncelleme yapan arkadaşlar yukarıda ki kısayollara ses aç kapa yı ekleyebilen var mı varsa anlatabilir mi.

Hocam kısa yollara eklenmiyor sanırım. Ama çok kısa bir yol yapmışlar. ses açma veya kapamaya bas, ekranda görünen ses seviye göstergesi üzerinden zil resminin üzerine basarak titreşime veya sessize alabiliyorsun. Umarım anlatabilmişimdir.

• Hiçbir sorunla karşılaşmadan yükledim.

Sd karta taşıma eklenmiş, üst menü bayağı değişmiş, gsm den nete bağlıyken boş boş indirme yapmıyor, menü geçişleri dahada hızlandı gibi geldi bana, kilit ekranı değişmiş sadece benim farkettiğim özellikler bunlar.
    Ayrıca derinlemesine 4k video çekimini denemek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crmtrm -- 10 Nisan 2015; 22:33:38 >
  • SD karta taşımayı komple taşıma sanmıştım standart android özelliğiydi zaten bu

• crmtrm kullanıcısına yanıt
    Kamera nasıl hocam?

• AlliedSL A kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=ezvq6DLn3ho&feature=youtu.be&list=LLlIZy2LaCCGabxEVEXxcoow

videoyu seyret ve video çekimi farkını gör z2 hepsinden iyi ve titreşimleri büyük ölçüde ortadan kaldırıyor

yine belirtmek isterim resim çekimide diğerlerinden iyi diyebilirim
  • kuantum- kullanıcısına yanıt
    Cihaz root lu ise mount sd uygulamasini kurabilirsiniz.

Ancak hafiza kartinizda en az 2gb lik fat32 alan yada 4gb ve üzeri ext 3 yada ext 4 alan olusturmaniz gerek.

Uygulama bu alani otomatik bulup sistem içindeki cache bölümünü temp diye düşünülen indirme anindaki geçici alanı sd karta taşıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana hala güncelleme gelmedi nedendir bilen varmı nolur yardım edin pc conpanionda da çıkmıyor telefonu hizlial dan almıştım veya hepsiburada dan paralelithalat değil yani
    Cihazım Z2 D6503

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onwake -- 12 Nisan 2015; 17:41:51 >
  • bana hala güncelleme gelmedi ya sony xperia z2 D6503 modelim bu modele güncelleme yapanlar var mı ? hemen hemen hergün kontrol ediyorum ama güncelleme gelmiyor sorun nerede yada bu modele mi geç geliyor tam anlayamadım :/
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.