Şimdi Ara

Türkiye'deki Xperia Z2 cihazları için Android 5.0 Lollipop güncellemesi yayınlandı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de lolipopu yükledim deseni kaldırma seçeneği şeffaf olmuş,yani müdehale edilemiyor,sizde durum nasıl, 2 gündür uğraşıyorum hala yapamadım saçlarım beyazladı kafayı yicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kilit ekranında bildirimleri göremiyorum. Ancak kiliti açtığım zaman görünüyor bildirimler.
  • Sony z2 modelini kullanıyorum ama cihazımı arattırdığım zaman hem pc de hem cihazda cihazınız güncel diyor sorun nedir acaba yardımcı olabilir misiniz?

• Güncelleme ile birlikte artık ses ayarları ekolayzır sadece walkmanda geçerli oluyor örneğin yaptığım ses ayarları youtube de geçerli olmuyor kitkatta böyle bi sorun yoktu lolipopla beraber bozuldu konu ile ilgili bilginiz varmı?

• bende böyle bir hata veriyor :S

Türkiye'deki Xperia Z2 cihazları için Android 5.0 Lollipop güncellemesi yayınlandı
  • Bende güncelledim. Update Center gitmiş. Nasıl güncelleştireceğiz uygulamaları? Birde şarjın dolmasına kaç dakika kaldığını belirtmesi çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bagok

bende böyle bir hata veriyor :S

Türkiye'deki Xperia Z2 cihazları için Android 5.0 Lollipop güncellemesi yayınlandı

aynı hatayı bende alıyorum
  • Oliver_ kullanıcısına yanıt
    Updateler artık whats news içine alındı ordan bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Macidor

Updateler artık whats news içine alındı ordan bakabilirsin

Teşekkürler hocam.

Ya arkadaşlar birde güncellemeden sonra kamera kalitesi çok düştü. Ayarlarını nereden yapabiliriz?
  • Telefonu yeni almıştım daha iyiki güncellemeye denk geldi telefon rootluymuş birde satıcı ile görüştüm adam yok diyor birşey olmaz... garanti kapsamı dışında kalır dedim yok dedi. inanmadım iade edip başka gönderecek açılmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagok -- 17 Nisan 2015; 21:02:05 >
  • D6502 için nasıl root yapabilirim ?
  • Ben hala z1 compact için güncelleme alamadım :) orange stock rom yüklemiştim başka bir ülkenin. Bu nedenle olabilir mi bilmiyorum. Ne yapmak gerekir acaba?

• z2 kullanıcılarına hayırlı olsun.
  • bugün kameraları karşılaştırma yaptık arkadaşımla. ikimizdede z2 var onda 4.4.4 yüklü bende 5.0.2 fakat bariz bir şekilde 4.4.4 sürümün kamerası daha net çekiyor. herşeyini kendim ayarladım otomatik moddada manuel moddada daha iyi . tekrar 4.4.4 e geri dönme imkanımız varmı ?

• Z2 güncelleme geldi. güncellemeyi indiryor fakat DOĞRULANAMADI diyor hata veriyor. çözümü nedir acaba? teşekkürler

• Arkadaşlar lollipop sonrası ses epeyce düştü telefonda. Telefon rootlu. Ses arttırmak için kaliteli bir mod biliyor musunuz? Z1 compact için?

• güncellemeden önce tel i bir kere kapatıp açın, sonra kapatıp pil çıkarın takıp açın, bir süre bekleyin, sonra pc comp la güncelleyin

• Delta garantili cihazlarda nasıl lolipop yükleyeceğiz...y
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

güncellemeden önce tel i bir kere kapatıp açın, sonra kapatıp pil çıkarın takıp açın, bir süre bekleyin, sonra pc comp la güncelleyin

Hangi pil ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orijinalden alıntı: mdmrx

güncellemeden önce tel i bir kere kapatıp açın, sonra kapatıp pil çıkarın takıp açın, bir süre bekleyin, sonra pc comp la güncelleyin

Hangi pil ?

mesajı yazarken başlığa dikkat etmemişim sanırım.. z2 de çıkarılabilir pil varsa onu demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 6 Haziran 2015; 21:59:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.