Şimdi Ara

Türkiye'den Gürcistan'a ucuz iPhone için akın ettiler: 15 bin lira fark (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim şu an Hollanda'da. iPhone 14 Pro bulamadı. Türkler gelip hepsini aldı demiş çalışan.  

• bir anlık boşluğuma geldi okudum.

• Millette para yok. Ne yapsınlar garipler.

• Bu anlamsız aptallığa, yakında sert bir blok gelir çok yakında bir gece kanunuyla millet nasıl olsa uyuyor gece gündüz.

Milletin hayrına bir tane olayları yok, sıradan bir telefonla bile ulaşmayı engellediler.

Bu telefon almaya gidenler para kazanmak daha fazla kazanmak için de bir grup var.

• Yurt dışı cihazlara yeni vergi zammı hayırlı olsun o zaman bunu duyan malum kişiler bunu rahat bırakmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ConCarnage kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler.

• Oyy yine uçuyoruz hamdolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vergisiz yapamayan tek ülke

• Telefonu gürcistandan, benzini de gidip irandan alalım.

Öyle ise biz bu ülkeyi neden kurduk arkadaş?

• Böyle devam edin seçime kadar göz yumarlar seçimde değişim olmazsa imei kaydını komple kaldırırlar.

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

yumiyum kaynağı diye bi şey mi olur ya 

• Ucuz telefon almak için giden bu insanlara aslında bi parti anketi yapılmalı değilmi reis

• Zaten sınırda yaşıyoruz evet doğrudur neredeyse her gün başka bir arkadaşım kendisine ya da bir başkasına almak için gidiyor sonra asıl kullanacak kişi giriş çıkış yapıyor günler sonra ve o belgeyle kayıt yaptırıyor kısmet olursa ben de haftaya memleketten bi arkadaşım için 14 düz 256 GB olanını almaya gidicem

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Gürcistandan alanlar mağazadan alıyor sıfır cihazı 2. el değil. Türkiye içinden yurtdışı getirilen cihazlar yine ucuza satılıyor onlardan alırsanda 1 kasım öncesi geldiyse cihaz ve yurtdısı giriş cıkıs yaptıysan kayıt edebiliyorsun ben mesela amerikadan gelen TR den birinden aldım sorunsuz kullanıyorum. Yakında sarı sitedeki Ydışı ilanlarıda biter son ilanlar.

Not: Türkiyeden yurtdışından gelen cihaz alırsanız SERI nosunu ve IMEI sorgulayıp almanız lazım ve mümkünse açılmamış kutu yoksa paranız çöpe gidebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 29 Kasım 2022; 00:45:38 >
  • Yeni vergiler is loading...

• Elhamdülillah Gürcistana hem tatile gidiyoruz hem alışveriş yapıyoruz. Ekonomi çok iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 80 milyon bunların (hükümetin/devletin) gözünü doyuramadık gitti!

• scientia kullanıcısına yanıt

kardeşine söyle, sosyal çevresini değiştirsin.

tüm dünyada stok sorunu var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.