Şimdi Ara

Türkiye'den Gürcistan'a ucuz iPhone için akın ettiler: 15 bin lira fark (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hangi modeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firat_kilic kullanıcısına yanıt

Padişahlar saraylarında rahat etsinler diye hocam.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    gelen hukumette kaldırır :)

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Gürcistan vizesizdi şimdi vizeli olacak gümrük vergisi oranları Gürcistan yüzünden daha da artacak hükümetin çözüm yolu bu

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Abartma.

Gürcistan dediğin ülke jelibon rezervinin yüzde 35 ine sahip. Yüzde 45 oranla dünya uzerindeki en fazla jelibon rezervine biz sahibiz. Geri kalan yüzde 20 ise dünyada belli başlı ülkelere yayılmış durumda. Biz anlaşmaya göre jelibon rezervini çıkartamıyoruz.

Gürcistan'a gittim. Batum da, teyzeler dedeler bile bahçelerinin önünü kazıp jelibon çıkartıyor ve evlerine ekmek götürüyor.

Deli gibi jelibon madenleri ve fabrikaları var. Özellikle savunma sanayi, arabalar ve uçak sanayinde çokça kullanılıyor. Biz ise elimizde olan bu kaynakları kullanamıyoruz.

2023 den sonra bu kaynaklar işlenip satılabilecek. İşte o zaman herkes jelibon çıkartıcak. Ben bile Çerkezköy den arsa aldım. Aldığım yerin altında yoğun miktarda jelibon rezervi olduğunu söylediler. Sırf o yüzden 2 kat daha fazla para ödedim. Elimde kazma 2023 ü bekliyorum. Anlaşma bittiği anda çıkarmaya başlıyorum.

• Avm iphone vb gibi konulara son noktayı koymak adına.

Ülkemizde uzuuuunnn kuyruk denilince akla E.T gelir.
    Sebep olan kişi ise steven spielberg dir.

Türkiye'den Gürcistan'a ucuz iPhone için akın ettiler: 15 bin lira fark

• baranel B kullanıcısına yanıt

Bu resim shop o zamanlarda buzdolabı bile yokmuş ne sineması yahu. Ampülden önce taş devriydik.

• sırf gösteriş için telefon alanlara acımıyorum 5 katı vergi alınsın!

• Şu cihazı alanların %98'i cihazın kas gücünü ve özelliklerini kullanmak için almıyor. Sırf masanın üstüne koymak, ayna karşısında fotoğraf çekinmek, g*t cebine koymak için alıyor. Bu tür insanlara ip6s donanımlı cihazı dayayacaksın. Yeter de artar zaten.

Harcanan suya ve üretilen anakart, çiplere yazık lan.

• Bu tür görüntüler sayesinde artık insanlar cebinde İphone taşıyanlara görgüsüz olarak bakıyor.

Cahil paralıların telefonu oldu.

• AKP DÖNEMİNDE YAŞANMIŞTIR...

20 YILDA GELİNEN NOKTA İŞTE TAM BUDUR...

2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANSTIR...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 binliralık telefonu 15 bin tl ucuza yani 25 bin tlye (5 asgari ücret) alıp kendini şanslı sanan akıllıların aklına yazık. 25 bin çok az dimi seneye yenisi çıkınca marka sana ikinci sınıf insan muamelesi yapacak o eskidi gel yenisini vereyim diyecek.

• Şükür bu günleri de gördük - Telefon, Oyun Konsolu, araç yedek parça. vs.vs.. - milletçe yurtdışına almaya gidiyoruz.

Büyük hizmet. Hem yurtdışında geziyoruz, hem alışveriş yapıyoruz.

• firat_kilic kullanıcısına yanıt
    Vergi için

• Bu seçim biz teknoloji sevip kazıklanmak istemeyenlerin seçimi olacak 1oy 1 oydur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Skylik S kullanıcısına yanıt
    Sana ne! Para onun parası, telefonun onun telefonu, sana ne! İster masaya koyar, ister aynadan foto çeker. Seni hiç mi hiç ilgilendirmez.

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    hocam icinde bulundugumuz durumu cok guzel ozetlemissin bende ayni fikirdeyim katiliyorum. jelibon cok onemli bi maden dunyaya yon verecek cinsten, ama benim sormak istedigim anlasmanin bitmesi 1 ocak 2023 saat 00:01 de mi yoksa belli bi tarih var mi? simdiden tesekkirler

• Bunu duyan akparti hemen çalışamalara başladı. oradan alınan telefonlara ekstra vergiler getirildi. çünkü bu milletin istediği telefonu ucuza alması onları rahatsız ediyordu. yemiyor içmiyor insanların bu ürünleri nasıl daha zor alacağını düşünüyorlardı...

not : espirili bir dille yazılmıştır. kimseye suç atmak veya zan altında bırakmış bir paylaşım değildir. gırgır olsun diye söylenmiş sözlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canskru -- 30 Kasım 2022; 14:19:51 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.