< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Türkiye'den Gürcistan'a ucuz iPhone için akın ettiler: 15 bin lira fark (2. sayfa)

-
-
bende Almanya Berlin'den 14 pm aldım hafta sonu. daha doğrusu önce online alım yapıp ona göre gittim. yoksa stok yok. cuma gidip dün geldim.
-
dunya baska biz baska yasiyoruz, yazik
-
Bizim dışımızda her ülke ihraç fazlası veriyor, sıfır cari açık ve süper sanayilere sahip olmalı ki telefonları ve otomobilleri ucuz alabiliyorlar.
-
Iraktan aldım 128gb 14 pro max purple, 27500 TL ye geldi
-
İPhone turizmi ve Ülkemiz gerçekleri...
-
Hani ülke battıydı ekmek bile alamıyorduk , marketler aldı başını gidiyordu , ne oldu birdenbire iphone turizmi patladı..
-
lozan hakkında yanlış bilye sahip olabilirsin youtube da bir video da izlemiştim aslında sizin bildiğiniz madenleri çıkarılamama gibi madde söz konusu değilmiş...
https://www.youtube.com/watch?v=yrviWK5dsXg
madenler hakkındaki bilgi 09:00 dakikada başlıyor, tavsiyem lozan anlaşması hakkında bütün videoyu tamamen izlemeniz ve dinlemeniz...
-
yeni bir video daha var 3 ay önce haluk hocam da video çekmiş bunu da izlemenizi tavsiye ederim
-
Kültür turizmi, din turizmi, sağlık turizmi derken reisin döşediği vergiler sağolsun cep telefonu daha doğrusu iPhone turizmi ortaya çıktı. Mümkün olsa otomobil turizmi de olacak da yok, izin vermiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dünyanın en kolay paradan para kazanılan ülkesiyiz belli bir kesim ekmek bile alamaz orasıda doğru.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2.el değeri olmayan cihazlar için saldırıyorlar. Yeni kanuna göre sadece pasaport sahibi kullanabilir. 3. şahısa satamaz. Satsada şebeke bağlanmaz.
-
Migrosta satılan etil alkol vardı. Adamlar evde rakı yapıyor , vergi kaybı arttı diye haber çıkardılar sonra satışları yasaklansın diye içine d.benzoat kattılar. Hani alkol günah hikaye.
15bin lira eksik alıyoruz diye o yasa çoktan hazırlanmıştır.
-
Apple fetişi olduğum halde ben bile x ülkeye gitmeden, burada ki ağır vergilere rağmen ülkemden aldım. :D nasıl gidiyorsunuz valla helal olsun ne diyim ağır bir üşengeçlik var her şey kapıma gelsin istiyorum.
-
şu milletin telefon kullanması, istediği telefonu alması da eziyet oldu ya. daha ne diyeyim. yazık yani....
-
adamlar satmak için alıyor bendemi günübirlik gitsem hükümetin yanlış vergi sistemi sayesinde milleti tokatlayıp kara geçsem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 28 Kasım 2022; 13:53:49 > -
Zaten Türkiye de ne ucuz ki kendi ülkemizden alıp kalkınma sağlayalım. Hergün farklı bir zam ile uyanıyoruz. Bu gidişle arkadaşların dediği gibi IMEI kayıtta yasaklanacak o zaman gör / izle olanları.
-
Batum’da stok yokmuş, yola çıkanlar Tiflis e gitsin orada Batum a göre stoklar daha bulunabilirmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X