Şimdi Ara

Türkiye'den Gürcistan'a ucuz iPhone için akın ettiler: 15 bin lira fark (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ırağa gittim Gürcüden daha ucuza geldi tax free olayı da yok pasaportla girdim Zaho’dan aldım çıktım kayıt ettim yol yemek pasaport telefon kayıt hepsi 22.500

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bende Almanya Berlin'den 14 pm aldım hafta sonu. daha doğrusu önce online alım yapıp ona göre gittim. yoksa stok yok. cuma gidip dün geldim.

• dunya baska biz baska yasiyoruz, yazik

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Bizim dışımızda her ülke ihraç fazlası veriyor, sıfır cari açık ve süper sanayilere sahip olmalı ki telefonları ve otomobilleri ucuz alabiliyorlar.

• Iraktan aldım 128gb 14 pro max purple, 27500 TL ye geldi

• İPhone turizmi ve Ülkemiz gerçekleri...

• Hani ülke battıydı ekmek bile alamıyorduk , marketler aldı başını gidiyordu , ne oldu birdenbire iphone turizmi patladı..

lozan hakkında yanlış bilye sahip olabilirsin youtube da bir video da izlemiştim aslında sizin bildiğiniz madenleri çıkarılamama gibi madde söz konusu değilmiş...

https://www.youtube.com/watch?v=yrviWK5dsXg

madenler hakkındaki bilgi 09:00 dakikada başlıyor, tavsiyem lozan anlaşması hakkında bütün videoyu tamamen izlemeniz ve dinlemeniz...

yeni bir video daha var 3 ay önce haluk hocam da video çekmiş bunu da izlemenizi tavsiye ederim

https://www.youtube.com/watch?v=-gLbkjtkgrM

• Kültür turizmi, din turizmi, sağlık turizmi derken reisin döşediği vergiler sağolsun cep telefonu daha doğrusu iPhone turizmi ortaya çıktı. Mümkün olsa otomobil turizmi de olacak da yok, izin vermiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Dünyanın en kolay paradan para kazanılan ülkesiyiz belli bir kesim ekmek bile alamaz orasıda doğru.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2.el değeri olmayan cihazlar için saldırıyorlar. Yeni kanuna göre sadece pasaport sahibi kullanabilir. 3. şahısa satamaz. Satsada şebeke bağlanmaz.

• Migrosta satılan etil alkol vardı. Adamlar evde rakı yapıyor , vergi kaybı arttı diye haber çıkardılar sonra satışları yasaklansın diye içine d.benzoat kattılar. Hani alkol günah hikaye.

15bin lira eksik alıyoruz diye o yasa çoktan hazırlanmıştır.

• Apple fetişi olduğum halde ben bile x ülkeye gitmeden, burada ki ağır vergilere rağmen ülkemden aldım. :D nasıl gidiyorsunuz valla helal olsun ne diyim ağır bir üşengeçlik var her şey kapıma gelsin istiyorum.

• şu milletin telefon kullanması, istediği telefonu alması da eziyet oldu ya. daha ne diyeyim. yazık yani....

• adamlar satmak için alıyor bendemi günübirlik gitsem hükümetin yanlış vergi sistemi sayesinde milleti tokatlayıp kara geçsem  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 28 Kasım 2022; 13:53:49 >
  • Zaten Türkiye de ne ucuz ki kendi ülkemizden alıp kalkınma sağlayalım. Hergün farklı bir zam ile uyanıyoruz. Bu gidişle arkadaşların dediği gibi IMEI kayıtta yasaklanacak o zaman gör / izle olanları.

• Batum’da stok yokmuş, yola çıkanlar Tiflis e gitsin orada Batum a göre stoklar daha bulunabilirmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.