Şimdi Ara

Türkiye'den Kıbrıs'a Kargo Ücreti yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
72.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiye'den kıbrıs'a istediğim bir adet kazak ve bir adet cüzdan.

10 dakika önce satıcı firma beni aradı ve kargo ücretini alıcı öder dedi bende onay verdim.

sizce bu ücret ne kadar tutar bir bilginiz var mıdır ?

• Askerlik yaparken evdeki cep telefonumu getirtmek istemiştim kıbrısa ama kargo parası 40 lira tutunca vazgeçmiştim.Ptt ile gönderilir ise 15 günde falan gider ama 10 lirayı da geçmez paketin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Askerlik yaparken evdeki cep telefonumu getirtmek istemiştim kıbrısa ama kargo parası 40 lira tutunca vazgeçmiştim.Ptt ile gönderilir ise 15 günde falan gider ama 10 lirayı da geçmez paketin.

kargo özel bir firma ile geliyor hocam.cep telefonu teknolojik alet olduğu için mi fiyat okadardır yoksa standartmıdır.PTT ile gönderim olsaydı razı olurdum 15 güne ama işte yok nalet olsun ki
  • Kadece kutu boyuna göre çıkarılmış ücret.Düşün 20cm kutu 40 lira
  • StillB0rN S kullanıcısına yanıt
    Onayı vermeseydim keşke hay aklımı öpeyim
  • kutu boyutuna göre olsa keşke kğ ağırlığına göre fiyat belirleniyor minimum ödeyeceğin fiyat 60 üstüdür kazığın hayırlı olsun güle güle kullan
  • Annem, ptt ile bana kitap yolluyor.7-8 lira tutuyor.Takipli, büyük bir zarf içinde.Bir defasında özel kargo ile sorunca 1-2 kitap için 20-25 lira masraf çıkarttıklarını söylemişti.Türkiyeden ptt ile yollanınca 1 hafta içinde elimde oluyor ürün.Kıbrıstan İstanbula bir mektup yollamıştım 4.5 lira tuttu ve 2-3 gün içinde İstanbuldaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 23 Kasım 2013; 17:49:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uplatayım konuyu

61 Türk Lirası bir bardak soğuk su
  • up
  • 61 temiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.