Bir daha Thermaltake mi??? Asla almam ürünlerinin arkasında durmuyorlar... Türkiye distribütörü vektron elektronik sorunumu çözmekten çok uzaktı...*** yazıyordu imzamda uzun zamandır. 26/08/2014 tarihinde vektron elektronikten bir yetkili benimle görüştü. Yaşanılan olumsuzluklar nedeniyle haklı olduğumu ve sorunumu çözeceğini söyledi. İstediğim parçalar yerine yeni bir thermaltake kandalf kasa göndereceklerini ve ücret istemediklerini belirttiler. Bu davranış nedeniyle yetkili kişiye teşekkür ettim. Doğru göreve doğru insan gelince sorunlar ortadan kayboluyor... İmzamı ürün geldikten sonra yeniden değiştireceğim. yazmıştım....
06/09/2014 tarihinde Thermaltake Urban s71 vp 500 series bir kasa gönderdiler... Görüştüğüm yetkilinin (Mehmet bey )dürüstlüğü ve özverili olması nedeniyle buradan yine kendisine teşekkür ederim.
Konuyu kısaca özetlersem.. Thermaltake kandalf kasamda takılı olan thermaltake big water 760 is marka sıvı soğutma sistemim blok çatlatınca anakart, işlemci, ram, ve kasanın ledli ön kısmı zarar gördü. Bu nedenle sistemimde hava soğutmaya geçtim ön panelden sıvı soğutma sistemini söktüğüm için ön tırnak yerleri boş kaldı. Hem ledli bölümü hemde tırnakları için vektron elektronikle iletişime geçtim fakat görüştüğüm kişi istediğin parçalar bizde yok getirtirsekte kasadan pahalıya gelir böyle kullan yada yeni kasa al dedi.
Level 10GT kasa alsam bir süre sonra parça ihtiyacım olduğunda aynı sözlerimi döyleyeceksin dediğimde EVET!! aynısını söyleyeceğim yapacak bişey yok dedi. Dedim ki distribütör olarak aldığımız ürünlerin 8 yıl boyunca yedek parçasını temin etmek zorunda değilmisin? Ben bir ürünü tercih ediyorsam yedek parçası, kalitesi, servis desteği nedeniyle tercih ediyorum. Sen son kullanıcıya böyle konuşamazsın dedim.
Tabii o şahsın umrunda olmayınca çabam ve diyaloğum sonuçsuz kaldı.
Kısa bir süre önce facebook aracılığı ile yaşadığım sorunu yeniden dile getirerek bir mesaj yolladım. İyiki yollamışım. İletişim için numaramı istediler ve görüştük. Yaşadığım olumsuzluğu anlattım. Haklı olduğumu, personelinin bu şekilde davrandığı için kusurlu olduğunu ve sorunumu çözmek adına bana yeni bir kasa göndereceklerini söyledi.
Kasa bugün elime geçti. Ben Kandalf kasa bekliyordum fakat bu kasa daha iyi.
Doğru göreve doğru insanlar gelince sorunlar kayboluyor. Vektron Elektronik'teki yetkililere yeniden teşekkür ediyorum...