Şimdi Ara

Turkiye futbol liginin kalitesinin artmasi icin oneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle konuma hos geldiniz, konumda Turkce'yi yanlis kullandigim-kullanacagim yerler varsa simdiden hepinizden ozur dilemek istiyorum.

Boyle bir konu acmamda ki amaci belirtmek istiyorum, bu tartismayi-beyin firtinasini tema alan bir konuyu acmayi bir suredir dusunuyordum, daha once ligimizdeki font kurali ile ilgili bir konum vardi ancak ligimizin kalitesinin artmasi acisindan genel olarak tum konulari ele alabilecegimiz bir ana konu olmadigini dusunuyorum. Daha once bu konuya benzer konular acilmis ancak benim yapmak istedigim butun fikirleri ve tartismalari bir ana konu altinda toplamak ayrica bu bahsettigim konular Super Lig kisminda acilmadigi icin buda bir gerekce olarak gosterilebilir bence.

Daha once bu konuya benzer acilan konular:

Bu konulari acanlari bilgilendirmememin sebebini belirttigimi dusunuyorum ancak darilan arkadas varsa ozur diliyorum, isterlerse konuyu kapatabilirim.

Artik konumun isleyisinin nasil olmasini istedigimi belirtmek istiyorum bunuda kendi acimdan birkac fikir sunarak yapmayi dusunuyorum boylece sizleri hem kurallarla ugrastirmamis hemde ornek ile genel olarak bir sablon sunacagimi dusunuyorum.

1. Formalarimizda ki font kuralinin iptal edilmesi veya duzenlenmesi

Bence eger ligimizde bir font kurali olacaksa bu fontun Arial degil daha ozel bir font olmasi gerekiyor. (Bence fontumuz Arial'i andiriyor hatta sanirim Arial)

2. Formalarimizda ki sirt reklamlarinin bolgesi kuralinin degistirilmesi veya iptali

Bu kural konusunda acikcasi ikilemde kaliyorum, sonucta o bolgede ticari bir baskida olabilir. Goruntu olarak bence hic hos durmuyor.

3. Bence saglam(koklude denilebilir mi bilemiyorum) olmayan kuluplere -yine bence sirf Super Lig'de bulunduklari icin stad yapilmasi

Ben boyle bir durum oldugunu hissettigim icin belirtmek istedim. Altay, Ankaragucu, Karsiyaka, Goztepe, Adana Demirspor gibi kulupler dururken bu kuluplere stad yapilmasi bana biraz mantiksiz geliyor.

4. -Spor ekinin kuluplerin adindan kural ile kaldirilmasi
    quote:

Akhisar Belediyespor
    Antalyaspor
    Bursaspor
    Çaykur Rizespor
    Eskişehirspor
    Gaziantepspor
    Kayserispor
    Osmanlıspor
    Sivasspor
    Torku Konyaspor
    Trabzonspor
    Adana Demirspor
    Adanaspor
    Alanyaspor
    Balıkesirspor
    Boluspor
    Denizlispor
    Elazığspor
    Gaziantep Büyükşehir Belediyespor
    Giresunspor
    Kardemir Karabükspor
    Kayseri Erciyesspor
    Samsunspor
    Şanlıurfaspor
    Yeni Malatyaspor
    ...

5. Ultras vs. Tiyatro(Ornek acisindan yazdim)

Benim gozlemledigim kadariyla ligimizde ki bence tek ovunebilecegimiz oge olan taraftar kulturumuzun degistirilmeye calisildigini dusunuyorum. Cesitli etkenler bu degisim surecinin hizlanmasini sagliyor (Orn. Pasolig, ekonomik nedenler, kombine ve stada giden taraftarin bilgisizligi-kafasi)

Birkac ornek verip bu maddeyi daha fazla uzatmak istemiyorum.

Bence taraftar takimi degil kulubu destekler. Skor ne olursa olsun desteginden en ufak etki azaltmaz. Maalesef ben bizlerde artik bunu goremiyorum. Ben ozellikle holiganizm ile taraftarligi karistiran insanlari gorunce tiksiniyorum, bence mesale yakmak holiganizm degildir o mesaleyi sahaya atmak holiganizmdir, bunun ayrimini yapamayan bazi insanlar gordum. Dunyanin en atesli taraftar bolgesindeyiz(Balkanlar) ve bu bolgede belkide en iyisiydik bir zamanlar ama artik bunu hissedemiyorum.

Acikcasi ben daha fazla madde yazabilirdim ancak 5 madde ile sinirlamak istedim. Ornegin ligimizin TV ve Internet yayinlarinin uluslararasilastirilmasi, ligimizi yayinlayan kanalin kamera acisi, sablon gibi genel olarak yayin kalitesi seklinde kisaca uzatabilirim bu maddeleri.

Top sizde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahayri -- 10 Ağustos 2021; 16:26:0 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.