Şimdi Ara

Türkiye geneli en centilmen sürücü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Konya'daki en büyük tehlike 3 tekerliler.

Yok.Onlar degil esas tehlike.Zaten artik pek fazla gormuyorum onlardan.

Esas tehlike,makascilar,sahinciler,rabia stickeri olan ticarici tayfa ve ters seritten gelen bisiklet,elektrikli bisiklet vb.tasitlar.

annem ve babam 2 kere kaza geçirdi konya'da, 2si de bisikletlilerin yüzünden. ben de senelerce bisiklet kullandım konya'da bisiklet trafiğindeki sağına soluna bile bakmıyor sadece önüne bakıyor ne yazıkki.. halbuki en dikkatli olmaları gereken onlar.
  • Sakarya ve Düzce plaka. Görünce kaç. İstanbullu gibi değiller. Şerit çizgisini arabanın ortasına alıp giden çok gördüm.
    Hatta kuvvetle muhtemel ot kullanmış birinin gözümün önünde terör estirdiğini gördüm. 54 plaka beyaz şahin. Trafikteki araçların üstüne bilerek kırarak kaçırmalar, sürekli gülmeler vs.

Bursa'da da kullandım. İyi kullanıyorlar ancak nedense makasçı çok denk geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Atatürk Bulvarı'nda hala 5 dk kırmızı ışıkta bekliyor musunuz?

Evet.Bir de tramvay gecerse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla herkese yol veriyorum 30-40 hızlarındaysam adamda yola girmek için bekliyor ve arkamda müsaitse hep yol veririm diğer araçlara yayalara ehliyeti yeni aldığımdan olsa gerek 5-6 ay içinde sistem benide içine alır herhalde
  • hayatımda hiç istanbula gitmemiştim.
    araç kullanmaya da 30 yaşımda başladım.
    ist trafiğine girme dediler.
    araç kiraladım ve küçücük navigasyon cihazı ile heryeri dolaştım.
    trafiği ve sürücüleri hiç de korktuğum gibi değildi.
    düşünemeyeceğim kadar rahat ettim.
  • 54 81 14 77 bunlardan uzak durun
  • antalya uuu
  • İstanbul'dan çıktım,Antalya'ya tatile gidiyordum...Antalya'ya dek güle oynaya,normal geldim...Antalya içinden Kemer yoluna çıkana dek iki defa kaza atlattım...
    Tamam...
  • Araç sürdüğüm şehirler arasında en berbat trafik Antalya da ve Samsunda vardı. Onun dışında Eskişehirde stresli ama benim yabancı plaka olduğumdan mıdır nedir genelde yol verdiler bana bitek ışıkların çok olması ve uzun süreli olması dikkatimi çekti. İzmir mesela Ankaraya göre daha rahat. İzmride ne zaman makas atan araba görsem ya ankara ya da istanbul plakalı ya da izmirli taksiciler. Onu dışında çok dengesiz sürücüler birde Boluda vardı. Adam burnunu soktuğu yola direk giriyor sağına soluna bakma yok korna çalsan sopayla iniyor direk çok sıkıntılı çok. Onun dışında Pek çok küçük şehirde araç kullandım ama oralar daha sakin olduğundan herkes yol veriyor acelesi yok. Büyükşehirden gelen birisi direk böyle küçükşehirlerde terör estirir trafikte bu durumu sevmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En cok merak ettigim sey sizin caddeler bana neden sokak gibi geliyo. Daracik kasvetli bi havası var.

• Ben Malatya diyordum ama memleketin her yanı boyle. Yine de Mslatya'da trafiğe cikmak celik gibi irade ister

• Antepe gelmeyin sakın, fabrika çıkışlı sinyalsiz araba satıyolar :) ışıklardan kaşkarken önce sola, sonra sağa, sonra yine sola bakıyorum :) bayan sürücü görünce yol değiştiriyorum o kadar, tamam.

• Kısacacası doğusundan batısına her yer aynı, bizim milletten adam olmaz vesselam..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehir farketmez Turkiye'de durum boyle.

• mersinde ehliyet almadan önce herkese öğretilen ilk kural; "Kimseye yol verme" Gerisini yazmıyorum, tamam

Bu arada mersin kötü ama Adana'ya yazın gittim bir kere,hava fena değil akşamüstü, camlarım açıktı. Bir araca yol vermedim geçerken şöyle bir ses duydum "yol verse ölecek p......." Neyse daha sonra başka birisini gördüm dedim bu sefer yol vereyim bu sefer arkamdan başka bir ses duydum "b.. mu varda durup yol veriyor G......." Yani özetle Adana'da yol versen de vermesen de küfürü yiyorsun hele yabancı plakayla girdiysen vay haline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusau -- 5 Şubat 2015; 0:12:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

mersinde ehliyet almadan önce herkese öğretilen ilk kural; "Kimseye yol verme" Gerisini yazmıyorum, tamam

Bu arada mersin kötü ama Adana'ya yazın gittim bir kere,hava fena değil akşamüstü, camlarım açıktı. Bir araca yol vermedim geçerken şöyle bir ses duydum "yol verse ölecek p......." Neyse daha sonra başka birisini gördüm dedim bu sefer yol vereyim bu sefer arkamdan başka bir ses duydum "b.. mu varda durup yol veriyor G......." Yani özetle Adana'da yol versen de vermesen de küfürü yiyorsun hele yabancı plakayla girdiysen vay haline

hocam iyi güldürdün gece gece, özellikle 2 senedir Adana'da trafik berbat.Trafik adam akıllı akmıyor bunu sokak aralarına kadar koyular radarlara bağlıyorum,çok sıkı denetim sabit,gezici,gece radarı kimse nefes alamıyor.

Ciddi anlamda şu sıralar Adana'daki sürücülere psikolojik eğitim verilmesi gerek (ben dahil) yola değil göstergeye bakarak gidiyoruz,haberlere bile çıktı

• Önündeki araç yolun ortasında durdu yandaki dükkandan murat diye bağırdı eleman geldi koşa koşa dükkana geri döndü elindeki Çakmaklı sigarayı yaktı ve devam etti

Tek yönde ters gelen araç selektör yaptı yol verdik dedimki tek yön ve ters geliyorsunuz
    Cevabı tarih yazmaz
    SELLEKTOR YAPTIKYA KARDEŞİM

71 KIRIKKALE CENTIMENLIK BURAYA TEĞET GEÇMİŞ
    YEŞİL IŞIK TA SAGINA SOLONA BAKARAK GECECEGIN TEK YAŞAM BELİRTİSİNİN OLDUĞU YER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnkrsln -- 5 Şubat 2015; 1:38:37 >
  • Bursa kan ağlıyor geneli iyi şoför ama makasci driftci adam cok

• Birkac yil Istanbulda kaldim. Trafik degil ama suruculer açısından en rahat ettiğim yer. Sıkışık trafik onları olgunlaştırmış.

• İstanbul şoförü en iyisi bence hergün çile çektikleri ermiş oluyorlar. sinirleri alınmış bir şekilde trafikte seyir var. mesela ufak tefek vuruklarda çiziklerde şöyle bir bakıp neyse diyip yola devam ediliyor. anadolu'da bırakın çiziği adamın yakınından geçsen olay çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.