Şimdi Ara

Türkiye geneli en centilmen sürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Son zamanlarda bu konuyu gerçekten merak etmeye başladım. Az önce yaşadığım olayda tuzu biberi oldu bunun...

Öncelikle belirteyim... Eskişehir'de yaşıyorum.

Kırmızı ışıkta bekliyordum. Hava bahardan kalma gibi , camlar da açıktı. Bana yanan kırmızı ışık yeşile döndü. Hafif ilerledim. Muhtemelen günden çıkmış orta yaş üstü teyzeler sallana sallana önümden karşıya geçti. Onlara kırmızı ışık yanıyordu... Dünya umurlarında değil. Birde bir kadın diğerine "Yeşil yandı , hızlı olalım" dedi. Diğeride "beklesinler işleri ne ?! " dedi... Şaka gibiler ya... Aynı yayalar , eğer onlara yeşil yanar da ben geçersem emin olun canıma okurlar...

Eskişehir için konuşmam gerekirse ; trafikteki kullanıcıların %90 kadarı aşırı derecede saygısızca araç kullanıyor. Şerit ihlali yapıyorlar diyemeyeceğim çünkü şeridinde gitme nezaketi bile göstermiyorlar... Yol istemeden yol hakkına sahip olurlar. Yani pat diye önüne atlarlar... Şehir içinde 80-90 Allah ne verdiyse giderler... Kırmızı ışık ihlali yaparlar... Yol istersin , sanki canını istemişsin gibi bakar , yol vermez... Eskişehir'de durum bu...

Birde Eskişehir'e gelen 03(Afyon) , 43(Kütahya) ve 11(Bilecik) plakalı arabalar genelde trafiği katleden arabalar oluyor. Sanki trafikte sadece onlar varmış gibi hareket ediyorlar. Çoğu bu şekilde... Genelde görünce uzak durmaya çalışıyorum...

Diğer illerde durum nasıl merak ediyorum ? Heryerde mi böyle , yoksa biz Eskişehir'liler olarak şanssız bir trafiğe mi denk geliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil_Sincap -- 4 Şubat 2015; 15:42:59 >

• Istanbul da öyle tamam .

Bizim trafikte delirmemek cok zor ama muzik acip unutmaya calisiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 4 Şubat 2015; 17:03:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antalya daha beter tamam
  • Adana'yı hiç söylemiyorum bile tamam...

• sizin ora neresi angara burası tamam
  • İzmiri ben hiç söylemeyeyim en iyisi.
  • Heryer karışık demek Tamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asil_Sincap kullanıcısına yanıt
    Eskişehir'den defalarca gelip geçtim. Hiç öyle gelmedi bana. Ama tabi şehir içine hiç girmedim. Eskişehir'i bir taraftan diğer tarafa geçen karayolunda hiç bir sıkıntı yaşamadım. Herkes kendi şeridinde gayet efendi efendi gidiyordu.
  • mathematician_01 kullanıcısına yanıt
    Adana ile Samsun bu ara baya kapışıyor ama Adana nüfusla kazanıyor.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    Çevre yolu genelde sakin oluyor zaten. Sadece iş çıkış saatinde çevre yolu da biraz karışık oluyor. Ama emin olun şehir içi hep bahsettiğim gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil_Sincap -- 4 Şubat 2015; 17:19:12 >
    Bencede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaceKıng26 -- 12 Şubat 2015; 14:17:02 >
  • Kocaeli'ninde altta kalir bi tarafi yok

Konya ya da bekleriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yer aynı memur bey
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Konya'daki en büyük tehlike 3 tekerliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil_Sincap

Merhaba arkadaşlar...

Son zamanlarda bu konuyu gerçekten merak etmeye başladım. Az önce yaşadığım olayda tuzu biberi oldu bunun...

Öncelikle belirteyim... Eskişehir'de yaşıyorum.

Kırmızı ışıkta bekliyordum. Hava bahardan kalma gibi , camlar da açıktı. Bana yanan kırmızı ışık yeşile döndü. Hafif ilerledim. Muhtemelen günden çıkmış orta yaş üstü teyzeler sallana sallana önümden karşıya geçti. Onlara kırmızı ışık yanıyordu... Dünya umurlarında değil. Birde bir kadın diğerine "Yeşil yandı , hızlı olalım" dedi. Diğeride "beklesinler işleri ne ?! " dedi... Şaka gibiler ya... Aynı yayalar , eğer onlara yeşil yanar da ben geçersem emin olun canıma okurlar...

Eskişehir için konuşmam gerekirse ; trafikteki kullanıcıların %90 kadarı aşırı derecede saygısızca araç kullanıyor. Şerit ihlali yapıyorlar diyemeyeceğim çünkü şeridinde gitme nezaketi bile göstermiyorlar... Yol istemeden yol hakkına sahip olurlar. Yani pat diye önüne atlarlar... Şehir içinde 80-90 Allah ne verdiyse giderler... Kırmızı ışık ihlali yaparlar... Yol istersin , sanki canını istemişsin gibi bakar , yol vermez... Eskişehir'de durum bu...

Birde Eskişehir'e gelen 03(Afyon) , 43(Kütahya) ve 11(Bilecik) plakalı arabalar genelde trafiği katleden arabalar oluyor. Sanki trafikte sadece onlar varmış gibi hareket ediyorlar. Çoğu bu şekilde... Genelde görünce uzak durmaya çalışıyorum...

Diğer illerde durum nasıl merak ediyorum ? Heryerde mi böyle , yoksa biz Eskişehir'liler olarak şanssız bir trafiğe mi denk geliyoruz...

İstanbul'da araba kullanmak Eskişehir kadar yormuyor. Eskişehir'de hem çok sık kırmızı ışık var, hem çoğu hatalı (Bir kısmı düzeltilse de hala hatalı ışık çok). Bir de sürücüler öngörülemez hareketler sergiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Konya'daki en büyük tehlike 3 tekerliler.

Yok.Onlar degil esas tehlike.Zaten artik pek fazla gormuyorum onlardan.

Esas tehlike,makascilar,sahinciler,rabia stickeri olan ticarici tayfa ve ters seritten gelen bisiklet,elektrikli bisiklet vb.tasitlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk Bulvarı'nda hala 5 dk kırmızı ışıkta bekliyor musunuz?
  • Anadolu'ya çıktıkça İstanbul'un şoförlerinin kıymetini anlıyorum. İstanbul'da sürücüler sanırım evrim geçirmişler ve o berbat trafiğe adapte olmuşlar. Misal daha geçen hafta sonu Ankara'daydım; bu kadar bilinçsiz, ezbere, kontrolsüz sürücü nasıl bir şehre toplanmış hayret ettim.
  • eskişehir sürücülerinde bi kırmızı ışık sıkıntısı var, bütün ışıklarda herkes kornaya abanıyor yeşil yanar yanmaz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.