Şimdi Ara

Türkiye - Hırvatistan Maç Kadromuz Nasıl Olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilindiği üzere Hırvatistan ile Pazar 16.00'da ilk maçımız var. Siz olsaydınız nasıl bir kadro kurardınız. Benim hayalimdeki kadro;

CENK TOSUN

VOLKAN ŞEN - HAKAN ÇALHANOĞLU - ARDA TURAN

SELÇUK İNAN - OĞUZHAN ÖZYAKUP

CANER ERKİN - HAKAN BALTA - MEHMET TOPAL - GÖKHAN GÖNÜL

VOLKAN BABACAN

TÜRKİYE EURO 2016 KADROSU
    Volkan Babacan - Medipol Başakşehir
    Onur Recep Kıvrak - Trabzonspor
    Harun Tekin - Bursaspor
    Gökhan Gönül - Fenerbahçe
    Şener Özbayraklı - Fenerbahçe
    Semih Kaya - Galatasaray
    Ahmet Çalık - Gençlerbirliği
    Hakan Balta - Galatasaray
    Caner Erkin - Fenerbahçe
    İsmail Köybaşı - Beşiktaş
    Mehmet Topal - Fenerbahçe
    Selçuk İnan - Galatasaray
    Ozan Tufan - Fenerbahçe
    Nuri Şahin - Borussia Dortmund
    Oğuzhan Özyakup - Beşiktaş
    Olcay Şahan - Beşiktaş
    Emre Mor - Nordsjaelland
    Arda Turan - Barcelona
    Volkan Şen - Fenerbahçe
    Hakan Çalhanoğlu - Bayer Leverkusen
    Yunus Mallı - Mainz
    Cenk Tosun - Beşiktaş
    Burak Yılmaz - Beijing Guoan

• Haci o kadroyu cikarmaz, cikacak kadro belli.
    Volkan yerine ozani koy. Cenk yerine buraki..

Fatih terim burakla baslar kesin,
    Ozan denen bebeyide kesmez.

Macta ilk golu yeriz. Oyuncu degisikligi gazlada atariz..

Ama yarin ki 11 bu olur.. Diger macta kotu perfrmsn olursa bu macta o macta degisir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görmek istediğim 2 tane ilk 11

Babacan
    Gökhan-Ahmet-Hakan-Caner
    Oğuzhan-Topal
    V.Şen-Arda-Yunus
    Cenk

Babacan
    Gökhan-Ahmet-Hakan-Caner
    Oğuzhan-Topal-Selçuk
    E.Mor-Cenk-V.Şen

FT'nin çıkaracağı 11

Babacan
    Gökhan-Topal-Hakan-Caner
    Selçuk-Ozan
    Hakan-Oğuzhan-Arda
    Burak

• Oguzhan-selcuk olmaz

Emre belozoglu gibi bir orta sahamız ols keske. Orta sahadakilerin hepsi ya full defansif ya full ofansif. Tek iki yonlu diyebilecegimiz selcuk var o da felaket durumda...

• uAslAnkara kullanıcısına yanıt
    O olmaz ama topal-oğuzhan çok güzel olur. Ozi yanında atibayla sırıtmadı daha defansif olan mehmet topalla hiç sırıtmaz. Kadrodan ozan tufan göbeklisinin mutlaka kesilmesi gerekiyor. Ayrıca kötü oynadığında da ardayı çıkarıp yerine dribbling yapabilen adam almayı bilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

O olmaz ama topal-oğuzhan çok güzel olur. Ozi yanında atibayla sırıtmadı daha defansif olan mehmet topalla hiç sırıtmaz. Kadrodan ozan tufan göbeklisinin mutlaka kesilmesi gerekiyor. Ayrıca kötü oynadığında da ardayı çıkarıp yerine dribbling yapabilen adam almayı bilmeli.

Bence de eldeki oyuncularla topal-oguzhan en mantiklisi. Zaten grup cok zorlu orada topalin capa olarak durması sart. Ozan iyi niyetli ama olmuyor selcuk zaten yaptigi ofansif katkiyla parlamisti artik o da kalmadi. Duzgun bi stoperimiz olsa topali orta sahada oynatirdi bence ama elde stoper yok ne yazik ki. İnsallah ileride burakla baslamaz yoksa hapi yuttuk esas.

• Babacan
    Gokhan.Hakan.Ahmet.Caner
    Selcuk.Topal
    Emre.Hakan.Arda
    Burak

60da cenki alirim. Bjk maclarinda sonradan girip harika isler yapti bu sezon.

Oguzhan yerine selcugu yazma sebebimse hirvatlarin ortasahalarinin turnuvanin en iui 3 ortasahasindan biri olmasi. Oguzhan cok yumusak kalir onun yerine defansif yonu daha agir basan selcuk bu macta daha iyi olacaktir.

Topal illa stoper oynayacaksa da selcuk.ozan ortasahasi makul duruyor. Oguzhani ikinci yari hakanin yerine almak daha mantikli olur cunku 6 veya 8 degil 10numara tarzi oynuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AZRaeLeM A kullanıcısına yanıt
    volkan
    Gökhan-TOPAL(mecburen topal sağol fatih hoca)-Hakan-Caner
    ------Ozan-oğuzhan
    --yunus---Hakan----arda
    ----------Cenk-----
  • Yaz en başa Burak'ı gerisi önemli değil. Kral fişini çekecek Hırvatistan'ın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Yaz en başa Burak'ı gerisi önemli değil. Kral fişini çekecek Hırvatistan'ın.
    Burak dururken Cenk yazmak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Oguzhan-selcuk olmaz

Emre belozoglu gibi bir orta sahamız ols keske. Orta sahadakilerin hepsi ya full defansif ya full ofansif. Tek iki yonlu diyebilecegimiz selcuk var o da felaket durumda...

Ah keşke emrenin bi 3 yaş genç hali olsa. Emre gibi futbolcular zor geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syntax 1907

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Oguzhan-selcuk olmaz

Ah keşke emrenin bi 3 yaş genç hali olsa. Emre gibi futbolcular zor geliyor

Alıntıları Göster
    Bazı arkadaşlar emre vb demişler. Bizde isterdik 2008 kadrosunu görmek ama 8 yıl geçti üzerinden malesef :(

Bazı arkadaşlar ve ASPOR, Oğuzhan gibi bir oyuncuyu oynatmamışlar. Hatta şampiyon Beşiktaş'dan 1 oyuncu bile koymamışlar. Ayıptır sorması Oğuzhan gibi adam niye beğenilmez? Oğuzhan büyük ihtimalle Forvet arkası başlayacak. Oğuzhan 90 dakika oynamalı arkadaşlar. 60. dakika çıkarsa kötü oluyor. Çünkü her an her şeyi yapabilcek çok nadir futbolculardan. Bjk ile tika taka gol paslarını biliyoruz. İki nazik pas klas bir şut gol. Bize bu paslaşmalara gelebilcek oyuncu lazım. Burak yılmaz ilerde hep havadan istiyor. Gelirse kafaya boş kale atıyor. Cenk öyle değil. Yerden aldığı topu 1 çekiyor 2 çekiyor golü atıyor. Ben Cenk'in bu sezon Performansı Burak'dan iyi diye koydum kadroya. Fatih Terim koymayacak. AMA İNANIN BANA CENK 2. YARI OYUNA GİRİP GOL ATACAK. HERKES SUSACAK!

• quote:

Orijinalden alıntı: AZRaeLeM

Bazı arkadaşlar emre vb demişler. Bizde isterdik 2008 kadrosunu görmek ama 8 yıl geçti üzerinden malesef :(

Bazı arkadaşlar ve ASPOR, Oğuzhan gibi bir oyuncuyu oynatmamışlar. Hatta şampiyon Beşiktaş'dan 1 oyuncu bile koymamışlar. Ayıptır sorması Oğuzhan gibi adam niye beğenilmez? Oğuzhan büyük ihtimalle Forvet arkası başlayacak. Oğuzhan 90 dakika oynamalı arkadaşlar. 60. dakika çıkarsa kötü oluyor. Çünkü her an her şeyi yapabilcek çok nadir futbolculardan. Bjk ile tika taka gol paslarını biliyoruz. İki nazik pas klas bir şut gol. Bize bu paslaşmalara gelebilcek oyuncu lazım. Burak yılmaz ilerde hep havadan istiyor. Gelirse kafaya boş kale atıyor. Cenk öyle değil. Yerden aldığı topu 1 çekiyor 2 çekiyor golü atıyor. Ben Cenk'in bu sezon Performansı Burak'dan iyi diye koydum kadroya. Fatih Terim koymayacak. AMA İNANIN BANA CENK 2. YARI OYUNA GİRİP GOL ATACAK. HERKES SUSACAK!

Alıntıları Göster
    Futbolu 11 kişi oynanmıyor. Kulübe çok önemli Cenk ilk 11 başlasa Burak sonradan girse atamaz Burak öyle bir golcü değil ama Cenk girerse atabilir. Kulübe çok kıymetli.

• quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

Futbolu 11 kişi oynanmıyor. Kulübe çok önemli Cenk ilk 11 başlasa Burak sonradan girse atamaz Burak öyle bir golcü değil ama Cenk girerse atabilir. Kulübe çok kıymetli.

Alıntıları Göster
    Hacı biz buraya ne yazsak boş. Malum kişi yine takımı Allaha emanet, doldur boşaltçı şekilde oynatacak. Gönül isterdi ki aşağıdaki kadro olsun, takım çıksın, organize şekilde takır takır oynasın topunu ama yok. Evlatlarını oynatacak illa.

Olması gereken:
    Babacan
    GG - Balta - Çalık - Caner
    Topal - Oğuzhan
    Arda - Çalhanoğlu - Volkan Şen
    Cenk

Evlatlarını koyup çıkaracağı kadro:
    Babacan
    GG - Balta - Topal - Caner
    Xelçuk - Ozi Tufi
    Arda - Hakan - Volkan Şen
    Burak Yılmaz

• Oğuzhan'ı ilk 11 e yazmayanlara sesleniyorum,el insaf be kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

Oğuzhan'ı ilk 11 e yazmayanlara sesleniyorum,el insaf be kardeşim
    Babacan
    Gönül - Ahmet - Hakan - Caner
    Oğuzhan - Topal
    Emre - Hakan - Arda
    Cenk
  • Hirvatlara attigimiz gol sadece hirvatlari degil baskalarini da uzecek :)

• Farkındaysan beni alıntıladığın hiçbir mesajına cevap vermiyorum ama ısrarla alıntılamaya devam ediyorsun.

Blok.
  • Beni takip mi ediyorsun delikanli ben bile sana yazdigimi hatirlamiyorum:)

Su turnuvaya burak-selcuk ikilisi sayesinde katildik,adam hala CONK OLSON NODON YOK FT OVLOTLORONO OYNOTOYOR OHOHOHOHOHOHO

Klasik besiktasli iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ç.

Beni takip mi ediyorsun delikanli ben bile sana yazdigimi hatirlamiyorum:)

Su turnuvaya burak-selcuk ikilisi sayesinde katildik,adam hala CONK OLSON NODON YOK FT OVLOTLORONO OYNOTOYOR OHOHOHOHOHOHO

Klasik besiktasli iste.
    Babacan
    Gökhan-M.Topal-Hakan-Caner
    Ozan-Oğuzhan
    Mor-Hakan-Arda
    Cenk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.