Şimdi Ara

Türkiye, hızlı trenin en ucuz olduğu ülke konumunda (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
1
Favori
6.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zdniz

Her AKP li gibi kıvırarak konuşuyosun sende ben sadece örnek verdim. Tutturmussunuz AKP düşmanlığı haksızmıyız ya siz çok körsünüz yada biz çok aptalız burdaki olay parti olayı diğil. Baya uzun bişeyler yazmışdım ama neyse :D banne naparsanız yapın. Çokda fifi :D

Katılıyorum kardeşim ama şöyle düşün başımızdaki adam din dedim dil demedim dil dedim din demedim diye dansöz edasıyla oooh olunca insanlarda örnek alıyo umarım bu güzel ülkenin batışını ölürümde görmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: banasana

quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

quote:

quote:

Yapılan bir hizmeti sırf AK Parti yaptı diye çekememek yazık size. Yok tam Türk işi yok şöyle yok böyle, rakamlar ortada boş konuşmaya gerek yok !

Ya neyi akp yaptı neyi parasını verip satın alındı ve bunu akp kendisi yapmadı bizim paramızı başka ülkelerden aldığı borçlarla satın aldı yapılan şeyi partiye yüklemeyin gözünüzü açın biraz lütfen adamlar sizi düdükledikten sonra iş işten geçmiş olucak seçmenin eşimi istese paylaşırım, kılıyım, çalıyo ama yapıyo diyen bi durumdayız yarın sizi istese dönüceksiniz hemen arkanızı anlamıyorum cidden şuan hiç bi parti çok iyi çok mükemmel değil ama akp şuan sizi düdüklüyor akp seçme ne seçersen seç he birde şunu diyim güya dışardan gelen parayı 3 katına çıkarmışlar ama dolar cinsinden atıyorum 1 milyon dolarsa 3 olmuş ama dolarda bunlar gelmeden 1.10 du şimdi 2.84 ee hesapla bakalım kaç katına çıktı gözünüzü açın nolursunuz

Siz zaten hızlı treni kömürlü çalışıyor sanıyordunuz değil mi ? Hızlı treni Tayyip Erdoğan buldu bilmiyor musun sen :))

Ben sana tren kömürlümü dedim ben bunu ilk defa izledim o öyle sanıyo olabilir ve ya canlı yayında gaftır bilemem saçmalamış ben sana bu treni satın aldık teknoloji gelişiyo ucuzluyo satın alınıyo bunu akp yapmıyo mhp olsa oda alabilirdi he diyosan akp benim için ilahtı buyur tapmaya devam et

Sen ne demek istiyorsun AK Parti kendi mi imal etsin ne yapsın ? İhale açılır işi kim alırsa o yapar, bu dünyanın her yerinde böyle.. Lütfen artık saçmalama

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Yavaş olduğu için olmasın.

Fazla kömür atmıyorlarsa ondan olabilir.

Ulan bi de artılamışlar. Okuma yazma bunun için önemli. Haberde zaten hızları yazıyor. Önce oku ondan sonra kelam et.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yapılan bir hizmeti sırf AK Parti yaptı diye çekememek yazık size. Yok tam Türk işi yok şöyle yok böyle, rakamlar ortada boş konuşmaya gerek yok !

Ya neyi akp yaptı neyi parasını verip satın alındı ve bunu akp kendisi yapmadı bizim paramızı başka ülkelerden aldığı borçlarla satın aldı yapılan şeyi partiye yüklemeyin gözünüzü açın biraz lütfen adamlar sizi düdükledikten sonra iş işten geçmiş olucak seçmenin eşimi istese paylaşırım, kılıyım, çalıyo ama yapıyo diyen bi durumdayız yarın sizi istese dönüceksiniz hemen arkanızı anlamıyorum cidden şuan hiç bi parti çok iyi çok mükemmel değil ama akp şuan sizi düdüklüyor akp seçme ne seçersen seç he birde şunu diyim güya dışardan gelen parayı 3 katına çıkarmışlar ama dolar cinsinden atıyorum 1 milyon dolarsa 3 olmuş ama dolarda bunlar gelmeden 1.10 du şimdi 2.84 ee hesapla bakalım kaç katına çıktı gözünüzü açın nolursunuz

Siz zaten hızlı treni kömürlü çalışıyor sanıyordunuz değil mi ? Hızlı treni Tayyip Erdoğan buldu bilmiyor musun sen :))

Ben sana tren kömürlümü dedim ben bunu ilk defa izledim o öyle sanıyo olabilir ve ya canlı yayında gaftır bilemem saçmalamış ben sana bu treni satın aldık teknoloji gelişiyo ucuzluyo satın alınıyo bunu akp yapmıyo mhp olsa oda alabilirdi he diyosan akp benim için ilahtı buyur tapmaya devam et

Sen ne demek istiyorsun AK Parti kendi mi imal etsin ne yapsın ? İhale açılır işi kim alırsa o yapar, bu dünyanın her yerinde böyle.. Lütfen artık saçmalama

E tamam işte bende sana akp yapmadı bunu diyorum mhp de chp de hdp de ihale açıp yapabilir ama o zamanlar bu teknoloji yoktu yapılmadı şuan yapılmış olması akpnin başarısı değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joven

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jovenAk parti sayesinde hızlı treni gördük emeği geçenlerden Allah razı olsun
    Kardeşim bu trenler akp döneminden önce zaten çok azdı olanda çok pahalıydı ve trenleri tasarlayanda akp değil üretende taa 2008 yılında güneykoreli bi şirketle türkiyede fabrika kurularak yapıldı bu trenler çoğu mühendis işçi yabancı bu sadece tren konusundada değil geçen ulaştırma bakanı tünel açılışında o kahpeler görsünler fatihin oğulları sadece dağı delmedi denizin altındanda geçiyor falan diye yardırıyodu peki sana soruyorum kardeşim marmarayı akp yaptı daha doğrusu türkiye yaptı avrasya tünelini bizmi yaptık parası verildi o paralarda başka ülkelerden borçla alındı elin korelisine japonuna yaptırıldı yapan adamlar müslüman bile değil sen neyine konuşuyosun hala gözünüzü açın teknoloji geliştikçe tünel açma makineleri gelişti asfalt dökme makineleri gelişti ucuzladı 20 yıl önce yapılamayan şeyler şuan yapılabilmekte ama bu akp nin başarısı değil bu teknolojiyi geliştiren ülkelerin başarısı gözünüzü açın yalamayın

elma armutu karıştırdınız ben hızlı treni ak parti icat etti demedim

ben hızlı tren ülkemize ak parti hükümeti sayesinde projelendirilip ihaleyi konularak hizmete
    kondu dedim

mesajım gayet anlaşılır lütfen yani

Kardeş bende sana dedimki teknoloji gelişti hızlı trenler gelişti ucuzladı bizim ülkemizde satın aldı şu anda hdp chp mhp hangisi olsa getirebilirdi adamlar 15 yıldır başımızda bi zahmet bişeyler yapsınlar senin mantığın şu ülkemizde akıllı telefon üretimi başladı allah akpden razı olsun diyosun ama bundan önceki partilerin dönemlerinde zaten olmayan şeylerdi bu üretimi nasıl yapsınlar demem o ki bu gelişmeleri bir partiye yüklemeyin gözünüzü açın biraz

hdp yapılmış hızlı treni bombalamasın da trenini mirenini istemiyoruz.

• her yapılan hizmete karşı çıkmak nedir burda bir arkadaş teknoloji gelişti yaptılar demişti acaba geliştiyse İzmir belediyesi banliyoyu 8 sene de bitirdi onuda yapamadılar ulaştırma Bakanlığı devre ye girdi de bitti birde demirköprü Ali geçidi 6 sene sürdü 100 metrelik yol Fahreddin altay istasyonu keza öyle evet teknoloji gelişiyor ama iş yapmaktansa milletin parasını içki rakıda yiyen belediye ve ekibinden bir cacık olmaz örn Sıtkı kürüm 1 milyona gitti belediye binası aldı yollar ilçede leş denetim 0 neyse bu kadar yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: reiss35

her yapılan hizmete karşı çıkmak nedir burda bir arkadaş teknoloji gelişti yaptılar demişti acaba geliştiyse İzmir belediyesi banliyoyu 8 sene de bitirdi onuda yapamadılar ulaştırma Bakanlığı devre ye girdi de bitti birde demirköprü Ali geçidi 6 sene sürdü 100 metrelik yol Fahreddin altay istasyonu keza öyle evet teknoloji gelişiyor ama iş yapmaktansa milletin parasını içki rakıda yiyen belediye ve ekibinden bir cacık olmaz örn Sıtkı kürüm 1 milyona gitti belediye binası aldı yollar ilçede leş denetim 0 neyse bu kadar yeter

zaten her gece belediye çalışanları toplanıp aleme gidiyorlarmış ya kardeşim biraz okuyun araştırın erdoganın gö.ünün kılıyız diyen teyzeden farkınız olsun kuru sıkı gibi sallamayın

• Neresi Hızlı?
    İzmit Pendik arası 60 km?Komple yenihat olmasına ragmen Bozuyuk Arifiye arası genelde 120-160 km sadece Arifiye İzmit te 250 gorduk.
    Onu da gec.Pendik Bozuyuk 2saat 10 dakikadan 2.5 saate cıktı.Hızlanacagına yavasladı.
    Eski Baskent Eksp. 3 saatte gidiyordu ve su an olsa tas catlasa 25-30 lira idi.Hızlı tren 45 lira ayrıca TV falan da yok.Sadece reklamlar donup duruyor.
    Aynı yolu Otobuste 3 saatte gidiyor hem de mola varken ustune de TV,ikram vs var.

Yani hızlı tren hem hız hem konfor hem de fiyat olarak hic istenileni vermiyor.
    Dunyada en ucuz olması neye gore?Her ulkede asgari ucret ve hayat sartları bu sekilde mi?

Ucuz buluyorsanız sadece adı hızlı olmasına ragmen Ankara 150 lira Eskisehir 100 lira deyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazzini

quote:

Orijinalden alıntı: reiss35

her yapılan hizmete karşı çıkmak nedir burda bir arkadaş teknoloji gelişti yaptılar demişti acaba geliştiyse İzmir belediyesi banliyoyu 8 sene de bitirdi onuda yapamadılar ulaştırma Bakanlığı devre ye girdi de bitti birde demirköprü Ali geçidi 6 sene sürdü 100 metrelik yol Fahreddin altay istasyonu keza öyle evet teknoloji gelişiyor ama iş yapmaktansa milletin parasını içki rakıda yiyen belediye ve ekibinden bir cacık olmaz örn Sıtkı kürüm 1 milyona gitti belediye binası aldı yollar ilçede leş denetim 0 neyse bu kadar yeter

zaten her gece belediye çalışanları toplanıp aleme gidiyorlarmış ya kardeşim biraz okuyun araştırın erdoganın gö.ünün kılıyız diyen teyzeden farkınız olsun kuru sıkı gibi sallamayın

o kadar yazıda sadece orayı mı okudun ne yaptılar sen onu bana söyle bisim mi diyeceksin ben AKP parti yandaşı falanda degilim yapılan hizmeti kötülemeye karşıyım ben İzmir belediyesinin ne yaptığını azıcık söylesen bende bilsem hiçbir faaliyeti yok maalesef ve 1990 80 model otobüslerini mi desem sarnıç orman yolunda kalmamı desem yeşil İzmir dedi dereyi temizlemek yerine önüne sürüyle ağaç yerleştirdi ki görünmesin ve hergün arabayla geçişde leş gibi kokuyor bi ara temizlemeye kalktı üzerine toprak atıp bıraktılar yeşildere yolu kime desen bilir optimum için gittiler yolu kestiler trafik var devamlı kısaca söz verdiklerini yapmıyorlar şeçim yaklaşınca kaldırım taşlarını söküp takıyorlar ve devamlı böyle apartmanımın otoparkına yabancı biri park edemeyince şikayet etti ve belediyeden gelen eleman bana şöyle dedi ya bana 2 bin lira var imzayı atmıyım yada kapatırım dedi ve şuan duvar örülü kapalı sen dışardan bakıyorsun sana heryer kordon alsancak geliyor dostum ben her çalışmasına şahidim görüyorum bisiklet yolunu tebrik ediyorum adnan kahveci köprüsü için 1 şerit feda edildi yapan mimarları aşırı zeki neyse araştır gel gör sonra konuş

• quote:

Ne saçmalıyorsunuz yahu ?

Ankara'dan 60 liraya İstanbul'un merkezine 4 saatte otobüs götürüyor beni zaten. Hızlı tren benden 70 lira almasına rağmen gene 4 saatte götürüyor ama gidip İstanbul'un ta en doğu ucuna bırakıyor ben birde oradan metrodur otobüstür en az 2 saatim gidiyor. Bu mu ucuzluk ? Bilecik'te 33 milyon euro'luk makina göçük altında çıkaran yok tren eski yoldan 70'le 80'le gidiyordu en son. Çok matah bir iş yaptılar sanki.
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    Rakamlar var rakamlar, zeytin yağı gibi ne üste çıkmaya çalışıyorsun. Yoksa bizim 250 km/s hız Amerikanın 150 km/s hızına mı eşit????
    Araştırma yap!!! Sen sanki Amerikayı mı araştırdın, Portekizi mi araştırdın, Hollandayı mı araştırdın???
    Kaynak site goeuro.com
    Adamlar da "aman ha Türkiye'nin treni çok yavaş gidiyor ama biz Türk kardeşlerimizi küstürmeyelim, nolacak canım 150 ile gidiyor ama 250 yazıverelim" demiş değil mi??
    Sizin gibi öz vatanına elin gavurundan daha fazla düşman olanlar bizim gibi milliyetçilerin vatan sevgisini daha da çok artırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen
    Bilecik'te 33 milyon euro'luk makina göçük altında çıkaran yok tren eski yoldan 70'le 80'le gidiyordu en son. Çok matah bir iş yaptılar sanki.

Sunu ben de duymustum.Ve cok uzulmustum.Hala cıkarılamamıs mı?
  • kömürle çalışırsa tabi ucuz olur..... Dandik bu trenler binmeyin !!!

• Ayda 1300 lira asgari ücret al, 5 lira bilet parası öde. Ayda 4200 lira asgari ücret al 7 lira yol parası öde. Gelir-gider dengesini kuramayan cahil kafaların hiç kullanmadıkları hizmete alkış tutmaları, bu ülkenin kronik sorunudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: uLiqUioRRa*

Ayda 1300 lira asgari ücret al, 5 lira bilet parası öde. Ayda 4200 lira asgari ücret al 7 lira yol parası öde. Gelir-gider dengesini kuramayan cahil kafaların hiç kullanmadıkları hizmete alkış tutmaları, bu ülkenin kronik sorunudur.

Aradaki fark 10 kattan fazla cahil demişken.....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zdniz

Her AKP li gibi kıvırarak konuşuyosun sende ben sadece örnek verdim. Tutturmussunuz AKP düşmanlığı haksızmıyız ya siz çok körsünüz yada biz çok aptalız burdaki olay parti olayı diğil. Baya uzun bişeyler yazmışdım ama neyse :D banne naparsanız yapın. Çokda fifi :D

Katılıyorum kardeşim ama şöyle düşün başımızdaki adam din dedim dil demedim dil dedim din demedim diye dansöz edasıyla oooh olunca insanlarda örnek alıyo umarım bu güzel ülkenin batışını ölürümde görmem

Haklısın kardeşim bunlar çalıyo ama yapıyo zihniyetindeler hiç biri düşünmüyorki o zamanın şartlarıyla şuanın şartları bir diğil yol yapmak tren yolu hattı kurmak zaten devletin görevi milletin huzuru ve refagı için ne yaptın demeliler ama akılları almıyor bu kadarını he diçekler zamanında niye yapılmadı onada güzel cevabım var ama boşver ben parti tutmuyorum al birini vur ötekine. Eğitimle açılaçak kapı bunlar ama ama eğitimide dinmiş yok şöleymiş diye osmanlı vesveseleriyle katlediyorlar. Düşinki hollandada ilk okluda gösterilen eğitimi bizm burda üniversitede veriyolarlar geçen bir haberde okumuşdum. Yapıçak bişey yok.

• Olay niye milliyetcilige cekiliyor anlamıyorum.Ben de milliyetciyim.Benim derdim siyasi iktidarın hangi parti oldugu degil ki bu siyasi iktidara oy veren de vermeyen de milyonlar vardır.Ben Milletvelinde MHP ye atarım isterse %1 alsın.Belediyede de AKP ye atarım.Hem yanındayım hem karsısındayım bu mantıkla ama Milliyetciligi neyle olcuyorsun?

Ben Hızlı olmadıgını,aksaklıklar oldugunu,gocen tunel,kalan makina,yolların durumu,hız,saat sure gibi kriterlere gore hızlı olmadıgını dusunuyorum.Ekonomik kısmına gelince de GSMH diger etkenler gozetiliyor mu?1000 TL alan insan icin 70 TL neye gore ucuz ki Business Class 110-120 lira
  • Vay be. adamlar fransanın bir ucundan taaaa ingiltereye ve almanyanın bir ucuna gidebiliyor. bizdekine bakınca yemeğin içinden çıkan kıl gibi.

• Bu işletim hızı tam olarak ne oluyor acaba sonuçta istanbul ankara hattı ortalama yaklaşık 140 km hıza sahip bir hat neyi hızlı anlamadım sadece arada gaza gelip ibre nereye kadar diyen araba sürücüleri gibi 200 km yi zorluyor o kadar.

Fiyat konusuna gelirsek isterlerse abd ile eşlesinler hala uçak planlı yolculuklarda daha ucuza geliyor. Evet bazılarına göre tren çok ucuz bizde.

• Ben İstanbul'dan Ankara'ya gidişimde sürekli kullanıyorum, otobüse göre oldukça rahat, uçakta aldığım hizmetten çok daha iyi hizmet sunuluyor şaşırtıcı ama helal olsun. Öğrenci olduğum için 65 TL'ye yemekli paketini alıyorum çok iyi oluyor.
    İnşallah tüm Anadolu'da bu hizmet yaygınlaşır ve hızları artar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.