Şimdi Ara

Türkiye, hızlı trenin en ucuz olduğu ülke konumunda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
1
Favori
6.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle doğru, Türkiye bu konuda çok cömert. Sonunda, iyi bir gelişme. Türkiye için umut hala var.

• O yüzden 200km olu 3.5 saatte(duraklarda durması hariç) sürüyor değil mi? Hızlı değil, sıradan bir trenin gaza basılmış hali. Hızlı olması önemli ama gönül ister ki tren ülkemizde önemli bir araç olsun. Uçakla gitmek yerine trenle gidelim yurt içi fena mı olur? İstanbul-Edirne hattı olsa ve 3 saat sürse(3-4 durak ile) hiç fena olmaz bence. Güvenl, hızlı ve ucuz. Kara taşımacılığında özellikle ülkemiz için önemli bir gelişme sağlayabilecek potansiyele sahip bana kalırsa. Tren iyidir, güzeldir ama 80 km/h hızla da hızlı denmez. 150 km/h ile gitsin ama sorunsuz ve hattın neredeyse tamamında o hızda gitsin. Otobüsten daha rahat ve hızlı olduğu düşünüldüğünde bence güzel bir araç. Havaalanında beklenecek süreyi trende geçirir anı sürede komşu ülkelere, yurt içi seyahatlerimizi yapabiliriz bence. Ülkemizin çoğu yeri de hızlı tren için uygun. Artvin-Ankara-İzmir, Edirne-İstanbul-İzmir, Edirne-İstanbul-Ankara gibi hatlar olsa bence ülkede taşımacılık için de kullanılabilse çok iş yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Ak parti sayesinde hızlı treni gördük emeği geçenlerden Allah razı olsun

Kardeşim bu trenler akp döneminden önce zaten çok azdı olanda çok pahalıydı ve trenleri tasarlayanda akp değil üretende taa 2008 yılında güneykoreli bi şirketle türkiyede fabrika kurularak yapıldı bu trenler çoğu mühendis işçi yabancı bu sadece tren konusundada değil geçen ulaştırma bakanı tünel açılışında o kahpeler görsünler fatihin oğulları sadece dağı delmedi denizin altındanda geçiyor falan diye yardırıyodu peki sana soruyorum kardeşim marmarayı akp yaptı daha doğrusu türkiye yaptı avrasya tünelini bizmi yaptık parası verildi o paralarda başka ülkelerden borçla alındı elin korelisine japonuna yaptırıldı yapan adamlar müslüman bile değil sen neyine konuşuyosun hala gözünüzü açın teknoloji geliştikçe tünel açma makineleri gelişti asfalt dökme makineleri gelişti ucuzladı 20 yıl önce yapılamayan şeyler şuan yapılabilmekte ama bu akp nin başarısı değil bu teknolojiyi geliştiren ülkelerin başarısı gözünüzü açın yalamayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Yavaş olduğu için olmasın.

Bunu yazmak - haberi tam okumak?/ buna artı basmak?

***Bir insan bir parti yüzünden böyle kolay nankör olmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

ankara istanbul seferi 70tl . Ayrıca daha ucuza çok rahat bir şekilde uçakla gidiyorum. Hızlı tren 4.30 saate gidiyor uçak 1 saatte, uçak daha ucuz, uçak daha güvenli ve stabil (hızlı tren bu zamana kadar 10larca kez arızalandı) söyleyin bana 70tlye otobüsten daha yavaş trene neden bineyim. Eskişehir hattının günde 600 kuşu öldürmesi gibi plansızlıklara falan girmeyeceğim.

Evet dünyaya göre ucuz 250km sefer hızı konusuna katılmıyorum öyle olsaydı 2 saatte istanbula varırdı. Yani işin özü tam bir türk işi ucuz ve plansız.

Adam hızlı tren haberi yapmış sen kalkmış uçakla karşılaştırmak ne alaka.. Beğenmiyorsan binme ! sen git anavatanında 0.45eurodan bin

• dh de bu yeni akım goy goy haberleri neyin amacını güdüyor?dışarıyla kıyaslanan her durumda bi durum var. şükürcü de he.

• huhahahaha, çatlasanız da böyle patlasanız da böyle huhahahaha.

• quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Yavaş olduğu için olmasın.

Haberi okumayan bir muhalifin çırpınışı

Adet yerini bulsun

• quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

Fransa ya takıldım yıllardır üzerine hiç bir ülke çıkamadı ilginç

Fransa gibi ülkem olsun bizde yaparız. Dümdüz tepe olmayan ülkede cetvel ile çizmiş gibi tren hattı yapabiliyorsun sonuçta yer müsait.

İstanbul Ankara arasında Eskişehir Bilecik civarında geçen bilir tünel, viyadük, viraj, rampa, tünel, viyadük, rampa diye gidiyor.

• Yakında ayar verirler boşuna sevinmeyin zaten tren her zaman ucuzdur kalkıp otobus parası yapıçak halleri yok.

• Yapılan bir hizmeti sırf AK Parti yaptı diye çekememek yazık size. Yok tam Türk işi yok şöyle yok böyle, rakamlar ortada boş konuşmaya gerek yok !

• quote:

Orijinalden alıntı: zdniz

Yakında ayar verirler boşuna sevinmeyin zaten tren her zaman ucuzdur kalkıp otobus parası yapıçak halleri yok.

Kardeşim sen hiç yurt dışında otobüse trene bindin mi ? Hep mi ucuzdu ne alaka ?

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

quote:

Orijinalden alıntı: banasana

quote:

Orijinalden alıntı: jovenAk parti sayesinde hızlı treni gördük emeği geçenlerden Allah razı olsun
    Kardeşim bu trenler akp döneminden önce zaten çok azdı olanda çok pahalıydı ve trenleri tasarlayanda akp değil üretende taa 2008 yılında güneykoreli bi şirketle türkiyede fabrika kurularak yapıldı bu trenler çoğu mühendis işçi yabancı bu sadece tren konusundada değil geçen ulaştırma bakanı tünel açılışında o kahpeler görsünler fatihin oğulları sadece dağı delmedi denizin altındanda geçiyor falan diye yardırıyodu peki sana soruyorum kardeşim marmarayı akp yaptı daha doğrusu türkiye yaptı avrasya tünelini bizmi yaptık parası verildi o paralarda başka ülkelerden borçla alındı elin korelisine japonuna yaptırıldı yapan adamlar müslüman bile değil sen neyine konuşuyosun hala gözünüzü açın teknoloji geliştikçe tünel açma makineleri gelişti asfalt dökme makineleri gelişti ucuzladı 20 yıl önce yapılamayan şeyler şuan yapılabilmekte ama bu akp nin başarısı değil bu teknolojiyi geliştiren ülkelerin başarısı gözünüzü açın yalamayın

elma armutu karıştırdınız ben hızlı treni ak parti icat etti demedim

ben hızlı tren ülkemize ak parti hükümeti sayesinde projelendirilip ihaleyi konularak hizmete
    kondu dedim

mesajım gayet anlaşılır lütfen yani

Kardeş bende sana dedimki teknoloji gelişti hızlı trenler gelişti ucuzladı bizim ülkemizde satın aldı şu anda hdp chp mhp hangisi olsa getirebilirdi adamlar 15 yıldır başımızda bi zahmet bişeyler yapsınlar senin mantığın şu ülkemizde akıllı telefon üretimi başladı allah akpden razı olsun diyosun ama bundan önceki partilerin dönemlerinde zaten olmayan şeylerdi bu üretimi nasıl yapsınlar demem o ki bu gelişmeleri bir partiye yüklemeyin gözünüzü açın biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

quote:

Yakında ayar verirler boşuna sevinmeyin zaten tren her zaman ucuzdur kalkıp otobus parası yapıçak halleri yok.

Kardeşim sen hiç yurt dışında otobüse trene bindin mi ? Hep mi ucuzdu ne alaka ?

Yurt dışına hiç çıkmadım ama Türkiye de böle otobus 50 lira tren 25. Kalkıpda iyi bişeymiş gibi savunmayın bunu adamlar örnek Fransa da 1500 küsür euro askeri ücret var bizde 500 küsür euro yanlış hatırlamıyosam onunda 3/1 vergiye gidiyor. Bide bu şekilde karşılaştır onlarda pahalı olması normal diğilmi.
  • quote:

quote:

quote:

Yurt dışına hiç çıkmadım ama Türkiye de böle otobus 50 lira tren 25. Kalkıpda iyi bişeymiş gibi savunmayın bunu adamlar örnek Fransa da 1500 küsür euro askeri ücret var bizde 500 küsür euro yanlış hatırlamıyosam onunda 3/1 vergiye gidiyor. Bide bu şekilde karşılaştır onlarda pahalı olması normal diğilmi.

Kardeşim önce otobüs dedin tutmadı şimdi asgari ücret dedin yine tutmaz, burada bir durum tespiti yapılmış bunu başka yerlere çekmek nedir ? Bu AK Parti düşmanlığı nedir ya biraz vicdan biraz akıl yahu

• quote:

Yapılan bir hizmeti sırf AK Parti yaptı diye çekememek yazık size. Yok tam Türk işi yok şöyle yok böyle, rakamlar ortada boş konuşmaya gerek yok !

Ya neyi akp yaptı neyi parasını verip satın alındı ve bunu akp kendisi yapmadı bizim paramızı başka ülkelerden aldığı borçlarla satın aldı yapılan şeyi partiye yüklemeyin gözünüzü açın biraz lütfen adamlar sizi düdükledikten sonra iş işten geçmiş olucak seçmenin eşimi istese paylaşırım, kılıyım, çalıyo ama yapıyo diyen bi durumdayız yarın sizi istese dönüceksiniz hemen arkanızı anlamıyorum cidden şuan hiç bi parti çok iyi çok mükemmel değil ama akp şuan sizi düdüklüyor akp seçme ne seçersen seç he birde şunu diyim güya dışardan gelen parayı 3 katına çıkarmışlar ama dolar cinsinden atıyorum 1 milyon dolarsa 3 olmuş ama dolarda bunlar gelmeden 1.10 du şimdi 2.84 ee hesapla bakalım kaç katına çıktı gözünüzü açın nolursunuz

• quote:

quote:

Yapılan bir hizmeti sırf AK Parti yaptı diye çekememek yazık size. Yok tam Türk işi yok şöyle yok böyle, rakamlar ortada boş konuşmaya gerek yok !

Ya neyi akp yaptı neyi parasını verip satın alındı ve bunu akp kendisi yapmadı bizim paramızı başka ülkelerden aldığı borçlarla satın aldı yapılan şeyi partiye yüklemeyin gözünüzü açın biraz lütfen adamlar sizi düdükledikten sonra iş işten geçmiş olucak seçmenin eşimi istese paylaşırım, kılıyım, çalıyo ama yapıyo diyen bi durumdayız yarın sizi istese dönüceksiniz hemen arkanızı anlamıyorum cidden şuan hiç bi parti çok iyi çok mükemmel değil ama akp şuan sizi düdüklüyor akp seçme ne seçersen seç he birde şunu diyim güya dışardan gelen parayı 3 katına çıkarmışlar ama dolar cinsinden atıyorum 1 milyon dolarsa 3 olmuş ama dolarda bunlar gelmeden 1.10 du şimdi 2.84 ee hesapla bakalım kaç katına çıktı gözünüzü açın nolursunuz

Siz zaten hızlı treni kömürlü çalışıyor sanıyordunuz değil mi ? Hızlı treni Tayyip Erdoğan buldu bilmiyor musun sen :))

• şimdi ona da zam yaparlar

• askeri ucretlinin bir maasi ile hizli trenle kac kilometre gidebilecegini yazsaymisiniz iyi olurmus. ona gore karsilastirirdik.
  • quote:

quote:

quote:

Siz zaten hızlı treni kömürlü çalışıyor sanıyordunuz değil mi ? Hızlı treni Tayyip Erdoğan buldu bilmiyor musun sen :))

Ben sana tren kömürlümü dedim ben bunu ilk defa izledim o öyle sanıyo olabilir ve ya canlı yayında gaftır bilemem saçmalamış ben sana bu treni satın aldık teknoloji gelişiyo ucuzluyo satın alınıyo bunu akp yapmıyo mhp olsa oda alabilirdi he diyosan akp benim için ilahtı buyur tapmaya devam et

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.