Şimdi Ara

Türkiye Host

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiyeden en ucuz hostun fiyatı kaç $ ? Türkiyeden ucuz host alabileceğim bir host sunucusu varsa,bilen birisi foruma yazabilirmi...

• ucuz arama kaliteli ve ugun fiyat ara

www.hostticaret.net tavsiye ederim 1 seneyi geckin bir süredir hizmetine şahidim
  • Mayakowski dediği doğru kesinlikle ucuz host aramaya kalkma.
    benim 2 kere başım derte girdi,ucuz hostlar yüzünden.
    sen uygun fiyata ara ve verdiği hizmet ve sunucu da önemli.
    hem uygun hem kaliteli hemde kesintisiz online destek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icon -- 1 Şubat 2006 11:57:41 >
  • www.omnweb.com.tr birde bu adrese bak güvenli ve hızlı bir altyapısı war , fiyatları siteden görebilirsin
  • Ya arkadaşım herkes tavsiyede bulunmuş ben de HEDEFHOSTİNG.NET diyorum. Teknik destek çok sağlam. Fiyatlar da uygun istersen bi görüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: soybelli

Ya arkadaşım herkes tavsiyede bulunmuş ben de HEDEFHOSTİNG.NET diyorum. Teknik destek çok sağlam. Fiyatlar da uygun istersen bi görüş

çok güzel bi tavsiye
    yukarda yazdıklarımın aynısını bulabilirsin
    hem uygun hem kaliteli hemde kesintisiz online destek.
  • www.imranbilisim.net fiyatları bir incele ve hizmetimizi bir araştır derim
  • Ucuz istersen:www.remotemach.com

Kalite istersen:www.ihs.com.tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: guenen

http://www.asgrup.net/
    http://www.hostticaret.net/

aynen ve + hedefhosting

• arkadaşlar gereksiz yorumlar yapıyorsunuz,bahsettiğiniz yerlerin çoğu yurtdışından 20$'a 1 gbb yer alan adamlar.Yapmayın kiminin sayfası dahi açılmıyor.
    hostticaret dediğiniz tutulduğu server:67.15.94.28
    Biraz mantıklı işler yapın.Araştırma yapın.
    Herkes kendi sitesinin reklamını yapıyor.Anlamadım gitti,nedir amacınız?
  • Valla sen bir IP numarasi veripte HOSTTICARETI elestirebiliyorsan pes demekten baska yapacak bir sey yok
    merak ettiysen soyleyeyim hedefhosting.net ip side 67.43.6.219 soyle bi yorum yapta bilgilenelim
    arkadaslarda bilgilensin...Senin engin fikirlerinden yararlanalim...
    Sen bi allahin kulunun cikipta sikayetci oldugunu gordunmu hostticaretten... Diyelimki reseller paket alip host satan arkadaslar var pekala olacak RESELLER ne demek.
    Biraz akilli mantikli yapici elestirler yapalim tabiiki herkes kendinin reklamini yapacak..Kendisi bu isi yapiyorsa herhalde senin reklamini yapmasini beklemeyeceksin.Firma adi verip te kimseyi zan altinda birakmayacaksin

quote:

Orjinalden alıntı: spike

arkadaşlar gereksiz yorumlar yapıyorsunuz,bahsettiğiniz yerlerin çoğu yurtdışından 20$'a 1 gbb yer alan adamlar.Yapmayın kiminin sayfası dahi açılmıyor.
    hostticaret dediğiniz tutulduğu server:67.15.94.28
    Biraz mantıklı işler yapın.Araştırma yapın.
    Herkes kendi sitesinin reklamını yapıyor.Anlamadım gitti,nedir amacınız?

• Arkadaşım işiniz gücünüz hakaret etmek,ben şimdiye kadar kimsenin reklamını yapmadım yapmamda..Ben sadece yorum yaptım.Dns sorgulamasından kimin nerede host edildiği bulunabiliyor.Verdiğin yerde bir yurtdışı server'ında reseller firma ..sonuçta bir firma gibi ortaya çıkıp aslında dananın kuyruğu olup,bilmeyen insanları burada bilgi fakirliğine götürmek bir çözüm değil.Lütfen biraz saygılı olun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: spike

Arkadaşım işiniz gücünüz hakaret etmek,ben şimdiye kadar kimsenin reklamını yapmadım yapmamda..Ben sadece yorum yaptım.Dns sorgulamasından kimin nerede host edildiği bulunabiliyor.Verdiğin yerde bir yurtdışı server'ında reseller firma ..sonuçta bir firma gibi ortaya çıkıp aslında dananın kuyruğu olup,bilmeyen insanları burada bilgi fakirliğine götürmek bir çözüm değil.Lütfen biraz saygılı olun.

vay anasını ne reseller varmış hostticarette de be.
    Kimseyi bilgisizlikle suçlama kendi savunduğun bilgileri gözden geçir
    Sitelerinde vergi levha no larıda var incelemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massacre -- 12 Şubat 2006 23:09:21 >

• spike arkadaşıma tamamen katılıyorum.reklam'dan başka birşey değil bu topic.Yukarıda verilen tüm hosting firması diye geçinen yerler bir reseller hosting müşterisi gerçekten.Bende baktım şimdi.Kendinizi kandırıyorsunuz başka bişey değil.
  • spike arkadaşımı bizzat tanıyorum.Biraz adamın dediklerine kulak vermeyi deneyin.Bu arada spike,bu bölümde yorum yapmasan iyi olur,devamlı reklam yapılan bir bölüm burası.Yer yutar seni burası,bırak boşver.
    +1 spike
  • Ya Beyler Bu forumda hala hedefhosting den şüphesi olan varmıymış diye merak ediyordum. Harbiden daha bikaç tane kalmış. Adam kaç tane site barındırıyo hala reseller diyolar. Tamam o zaman bu adam vps sunucuları da resellerdan veriyo değil mi.... Herkes Çok Şey biliyo vallaa yaw.

BENDE GURURLA REKLAM YAPIYORUM . ... . .. . .. HEDEFHOSTİNG.NET
  • tufansen abinin dedikleri tamamen doğru bu adam reseller çalışmayan bi adam kendi makinaları var kendisi zaten usa da kalıyor serverleride haliyle orda çok da kaliteli bizzat bir serverinin yönetimi bende ben çok memnunum benim ankara istanbul ve ev1 de olmak üzere 5 sunucum var tufan abiden denemeler yapmak için bir makina satın aldım memnunum bu işi yapan biri olarak tufan abiyide öneririm yanlış yapmamış olursunuz kimse çamur atmaya çalışmasın
  • Sayin arkadasim;
    Burda kimse yenilip yutulmaz...burda yamyamlar yok..
    Sadece gerceklerin altinda ezilirsiniz.. o arkadasimiz benim verdigim ip ye bakarak kararini vermis..Birazcik dusunseydi sadece sitenin orda barindigini anlardi...bunun da belli nedenleri vardir.
    Pazarda domates satanin sen domates tezgahinin ustune cikip oturdugunu gordunmu..Yoksa satici tezgahinin etrafinda pervane olup ta sahipmi cikiyor..
    Sole bi yapin dusunun bakalim

quote:

Orjinalden alıntı: Drift

spike arkadaşımı bizzat tanıyorum.Biraz adamın dediklerine kulak vermeyi deneyin.Bu arada spike,bu bölümde yorum yapmasan iyi olur,devamlı reklam yapılan bir bölüm burası.Yer yutar seni burası,bırak boşver.
    +1 spike

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufansen -- 12 Şubat 2006 23:50:14 >

• 200 $ aylık taksitle makina kiralanıyor bunada reseller diyen insancıklar cıkabilir tabii bişi demiyorum.buyursunlar daha iyi hizmet sunsunlar.

Kapımız Herşeye ve Herkeze Acık..Ama Emeğe Saygı Göstermeyenlere Değil.' gün Sonra Muhtemelen Bu Zaatı Muhteremler Fake nicklerle hosting reklamı yapacaklarki bu konuyu arayıp bulmuşlar yada yapıyorlar..Konuyu Postun artsın diyemi hortlattın?Baska bir firmayı kötüleyip kendini ön plana cıkarmak içinmi?

Bana veya buraya yoromyoparak ortalıgı kirletme.

Hostbul.net e gir Hostticaretin yorumlarını oku.

Hayatında başarılar..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.