Şimdi Ara

Türkiye için olmayan bir güncelleme veya uygulamayı VPN yardımıyla almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim android işletim sistemli bir cihazım var. Son zamanlarda cihazıma bir güncelleme geldi. Fakat bu güncelleştirme sadece Amerika ve İrlanda'da kullanıma sunuldu. Ben de odin ile uğraşmadan direkt kurumsal olarak cihazı güncellemek istiyorum. Acaba dedim bir VPN ağı bu konuda işimi görür mü? Bir VPN şirketinin operatörüyle konuştum bilgim yok dedi. Google Play'deki bedava VPN programlarını denedim bağlantı zaman aşımına uğruyor fakat Google Maps'in Amerika sürümünü indirmeyi başardım. Acaba işletim sistemini de güncelleyebilir miyim?

• Işletim sistemini guncelleyebilecegini hiic sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denediğim zaman olmadı zaten ama bedava VPN uygulaması ile denedim. Bağlantı da sürekli zaman aşımına uğruyordu. Acaba dedim şöyle adam akıllı bir VPN iş görür mü ama sanırım olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vpn kullanarak güncellemeyi telefona indirebilirsiniz sonrasında cihaz bir kontrol yapmıyor ise kurulum olacaktır.kontrol den kastım cihazın IMEI veya seri no kontrolü. .

Eğer hala arıyor iseniz size kopmayan bir vpn hesabı verebiliriz. Bize https://batihost.com/vpn adresinden ulaşabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.