Şimdi Ara

Türkiye isterse 6 ayda atom bombası yapabilirmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite rektörü böyle dedi gerçekten 6 ayda yapabilirmiyiz şartlar oluşursa

Siz saygıdeğer mühendislerimiz başarabilirmisiniz?

• Uğraşmasınlar var benim cebimde lazım olursa çekinmesinler istesinler ben veririm nolcak onca yıllık vatandaşıyız
  • Türkiye nükleer silahı olmayan ama bunu yapabilecek kapasite ve teknolojiye erişmiş ülke sınıfında yer alır. Bende çok yerde gördüm bunu.

Yani doğru. Ve artı olarak ben 4 tane nükleer bombamız var diye biliyorum. Sadece gizli olduğu için söylenmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahhh bi istesek!

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Türkiye nükleer silahı olmayan ama bunu yapabilecek kapasite ve teknolojiye erişmiş ülke sınıfında yer alır. Bende çok yerde gördüm bunu.

Yani doğru. Ve artı olarak ben 4 tane nükleer bombamız var diye biliyorum. Sadece gizli olduğu için söylenmiyor.

Bende biliyorum hocam dayıma sordum o da biliyormuş Orman ve Su İşlerinde çalışan amcama sordum o da doğruladı hatta Türkiye'nin doğu batı kuzey güney olmak üzere 4 ormanlık bölgesine de atom bombaları saklamışlar ama tam yer vermedi sonuçta gizli bilgi.
  • Bonba gibi bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

quote:

Türkiye nükleer silahı olmayan ama bunu yapabilecek kapasite ve teknolojiye erişmiş ülke sınıfında yer alır. Bende çok yerde gördüm bunu.

Bende biliyorum hocam dayıma sordum o da biliyormuş Orman ve Su İşlerinde çalışan amcama sordum o da doğruladı hatta Türkiye'nin doğu batı kuzey güney olmak üzere 4 ormanlık bölgesine de atom bombaları saklamışlar ama tam yer vermedi sonuçta gizli bilgi.

Bizimkisi özel modernize edilmiş bi versiyonu hocam. Sovyetlerden Kazakistan üzerinde alındı plütonyumu. Hatta bozunmak üzeriymiş biz israf olmasın diye bomba yapmışız. Ayrıya bizimkinde özel taramalı başlık var. Hedefe giderken şoka uğratmak için. Yani düşünsenize, bir füze üzerinize geliyor ama ateş ediyor. Sen şok olmazmısın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ucuna da taramalı takarız çok süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

quote:

Dayın dediyse bu iş tamam.

• Niye istemiyormuşuz?
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Benim amcam bizzat mühendis olarak çalıştı o projede.Hep anlatırdı füzenin nasıl yan verdiğini burası çok gizli(düşmanı korkutmak için baş mühendisten gizli olarak varex egzoz takmış).
  • İmamdislerimiz 3 aya bile yetiştirir sıkıntı yok.
  • Türkiye isterse 6 ayda atom bombası yapabilirmiş

Türkiye isterse 6 ayda atom bombası yapabilirmiş

Beyler hali hazır da kangal bombalarımız var, atom bombasına gerek yok...
  • Hacı ve hocalar atom bombası duasına çıksın, bakın nasıl diz çöker bütün ülkeler.

• Donanım trol sayfası gece gece yorumlar bomba.:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay cok 6 gun de yaparmisiz Kaynak saglam eniste dedi

• Doğru diyorlar otobüsle gizlice taşıyorlar şüphe cekmemek için hatta.

Yapılabilirdi aslında 80lerde hükümet sorunları olmasaydı yapılabilirdi.

• quote:

Gizli bir bilgi ama arkadaş başkasından duymuş. Cuma akşamı alkol alıp foruma girmeyin

• Olabilir de, yapsa ne olacak Atom bombası 2. dünya savaşında kaldı. Bize Hidrojen bombası lazım.
  • Biz istesek aslında teeeee de, işte...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.