Bildirim
Türkiye kendi halkı hariç herkese fayda sağlıyorsa o zaman kime ait?
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
5 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Şimdi aslan balığıda balık, zarganada balık.
Güvercinde kuş, şahinde kuş, serçe de kuş.
Mesela kargalarla martılar dalaşırlar. Niye dalaşırlar.?
Neyi alıp veremiyorlar.?
Ayrıca ben ne diyorum ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arapçı kafa memleketi kendi haric baska herkesin isine yarar hale getirdi
Yeni nesil dinsiz takiliyor sevinsem mi uzulsem mi bilemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Offf sdnnin eski muzigini ozlemisimquote:
Orijinalden alıntı: ressi1
Sdn forumda zamaninda iyi akardim orada da nickim hamza5806
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buna şaşırmamak lazım. Zaten Türkiye'nin en büyük 3 partisi Türk karşıtlığı üzerinde politika yapar
1- AKP= Ümmetçi-Arapçıyız der .Hatta Türkleri önem vermeyiz Türklükle alakamız yok demek için Gürcü laz Rum kökenli birini başkan yapmıştır delegeleri
2-CHP= Enternasyonal solcudur. Delegeleri Türkçü değiliz kemalist değiliz demenin altını çizmek için ailesinin irandan geldiğini söyleyen birini başkan seçmiştir
3- HDPyi söylemeye gerek yok zaten. biz ülkeyi böleceğiz ülke ne kadar fakirleşirse bölmek kolaylaşır diyorlar
Oy verenler zaten Türkiyenin Türk vatandaşların çıkarına göre oy vermiyor ki bir kere. Bu halkın dünya ortalamasının çok altında geliri olması adalet değil de nedir. Bu halkın burnunun iyice sürtülmesi adaletin ta kendisidir ( dünya kişi başı milli gelir 10500 dolar Türkiyenin kişi başı geliri 8500 dolar)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 15 Mart 2021; 8:9:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
para toplamak istediğinde Türk bayrağı asıyor para dağıtırken suriye arap vb bayraklar,deprem oldu para topladı 1 ay sonra ukraynaya para silah hibe etti🤔🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X