Şimdi Ara

TÜRKİYE KLASİĞİ!!! KIRMIZI IŞIKTA BEKLERKEN ÇARPTILAR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

Otomobil kullanırken cep telefonuyla konuşanlara, inşallah o cep telefonu..........................

Nefret ediyorum, sinir oluyorum.......

Hocam benim babada konuşuyor ayıp oluyor ama

Baban da böyle birisine arkadan çarpınca çarpılana ayıp olmayacak mı?

Geçmiş olsun, ne sizda ne aracınızda çok kötü bir durum olmamış. Sevindirici.

Tamponunuz onarılır mı sorusu için, aracınızın markasını ve sigorta şirketinizi söylerseniz yardımcı olabilirim.

• Geçmiş olsun. Bazen kırmızı ışıkta çok geriliyorum ben de, arkadan hızlı geliyorlar çünkü bazen. Anlamadığım şu, gaza basıp gelerek ışığa yaklaşınca frene asılmanın bir anlamı yok. Zarar ziyan ya bunlar.
  • Demek sadece Türkiye'de oluyor bu tip kazalar. İlginç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_E_V_I_L

Tamponunuz onarılır mı sorusu için, aracınızın markasını ve sigorta şirketinizi söylerseniz yardımcı olabilirim.

araç peugeot 308 GT 3 kapı imzamdaki araç

kasko şirketim ak sigorta full kasko

serviste 3-4 tane sağlam tanıdığım var kusurun tamamı karşı tarafta olduğundan, karşı tarafa fatura rücü edileceğinden kuvvetle muhtemel tampon değişir dediler ama hayırlısı bakalım
    yardımlarınız ıcın teşekkürler
  • Arac yeni oldugu icin muhtemelen degisim yoluna giderler. Tabi tamponun durumu da onemli. Siz pesini birakmayin yine de gelismeleri takip edin.

Gecmis olsun.
  • Değişim veya tamir kararini eksper veriyor sanirim. Bir sekilde eksperle görüşmeye bakın. Seneler önce bana da kirmizida beklerdekn arkadan çarpmislardi. Çarpan adam özür dileyeceğine "niye duruyorsun" diye söylenince tepem atti, adami dövecektim zor aldilar elimden...
  • Geçmiş olsun benim cuma günü park halindeki aracıma çarptılar ben sizin kadar şanslı değildim çünkü karşı tarafın sigortası yok
  • Geçmiş olsun, esnek çarpışmayı düşünmeniz çok iyi olmuş. Size çarpan sürücü tam bir trafik canavarı; aşırı hız, bu havada kışlık lastik, telefonla konuşma vs.. Umarım kendisi akıllanmıştır çünkü herkes bu kadar şanlı olmayabilir; daha kötü sonuçları olan bir kazada olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HELICOPTERPILOT

dün esenboğa yolunda kırmızı ışıkta beklerken arkadan tahmınımce 110-120 gibi bir süratle gelen mercedes bana arkadan çarptı.

uzmanlara birkaç sorum var.
    *tutanak tuttuk karşı tarafın ehlıyet ruhsat sigorta poliçelerinin fotokopilerini aldım.aracım kaskolu.kaskodan açtırıyorum dosyayı.karşı taraf 8de 8 suçlu kasko suçlu tarafa faturayı rücü edecek.benım merak ettiğim tamponum değişecek mı?yoksa tamıre mı gidecek olur da tamire gönderirlerse nasıl değişmesi için direnirim zira kazadan önce sapasağlam tamponum vardı şimdi tamirli bir tampon kullanıp hak kaybı yaşamak istemiyorum.

*kaza nedeniyle aracımın değeri düşecek bu değer kaybını karşı taraftan ya da sigortadan almak için ne yapmalıyım?zira 5-6 ay önce forumda buna benzer bir konu ile ilgili bir yazı okudum diye hatırlıyorum ama tam da emin değilim:S

saygılar

Geçmiş olsun.Aynı şekilde 4-5 gün önce Ankara'da minibüsün biri bana arkadan dokuz oturak çarptı.Tam yağmur yağmaya başlamıştı,öndeki trafik durunca ben durdum ama arkamdaki maalesef duramadı.Aynadan geldiğini gördüm ama yapacak bir şey yoktu.Bagajda da cam eşyalar vardı,ben o çarpmaya hepsi kırılmıştır diyordum ama çok şükür birşey yoktu,dıştan bakınca tamponda bir iki çizik vardı.Tutanak falan tuttuk,ben hiç önemsemedim bile.Sonra servise gittim,servis danışmanı inceledi.Bunun değişmesi lazım dedi :)) Ben de vaktim olmadığını,Ankara ya bir dahaki gelişimde yaptırabileceğimi söyledim.
    Burası sizi de ilgilendiriyor.Ben memlekete gidince eksper çağırayım,geldiğimde hazır olsun iki iki uğraşmayalım dedim.Bana oradaki eksper buna değişim değil tamir verir,bize gelecek eksper değişim yazar dedi.Eğer eksper çağırıp o da tamir yazarsa bunu değiştirmek için reddi eksperle uğraşman lazım dedi.Bilginiz olsun,size de kolay gelsin..

• quote:

quote:

quote:

Otomobil kullanırken cep telefonuyla konuşanlara, inşallah o cep telefonu..........................

Valla dostum bu zamana kadar 2 araba pert ettiBirazda ufak tefek kazalar yaşadı başka bişey yok..Bende karşıyım telefonda konuşmasına ama elinden geldigince kulaklık kullanıyor.
    Bilaç sefer polisde yakaladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 19 Haziran 2011; 22:57:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: raifkokten

quote:

Orijinalden alıntı: HELICOPTERPILOT

dün esenboğa yolunda kırmızı ışıkta beklerken arkadan tahmınımce 110-120 gibi bir süratle gelen mercedes bana arkadan çarptı.

uzmanlara birkaç sorum var.
    *tutanak tuttuk karşı tarafın ehlıyet ruhsat sigorta poliçelerinin fotokopilerini aldım.aracım kaskolu.kaskodan açtırıyorum dosyayı.karşı taraf 8de 8 suçlu kasko suçlu tarafa faturayı rücü edecek.benım merak ettiğim tamponum değişecek mı?yoksa tamıre mı gidecek olur da tamire gönderirlerse nasıl değişmesi için direnirim zira kazadan önce sapasağlam tamponum vardı şimdi tamirli bir tampon kullanıp hak kaybı yaşamak istemiyorum.

*kaza nedeniyle aracımın değeri düşecek bu değer kaybını karşı taraftan ya da sigortadan almak için ne yapmalıyım?zira 5-6 ay önce forumda buna benzer bir konu ile ilgili bir yazı okudum diye hatırlıyorum ama tam da emin değilim:S

saygılar

Geçmiş olsun.Aynı şekilde 4-5 gün önce Ankara'da minibüsün biri bana arkadan dokuz oturak çarptı.Tam yağmur yağmaya başlamıştı,öndeki trafik durunca ben durdum ama arkamdaki maalesef duramadı.Aynadan geldiğini gördüm ama yapacak bir şey yoktu.Bagajda da cam eşyalar vardı,ben o çarpmaya hepsi kırılmıştır diyordum ama çok şükür birşey yoktu,dıştan bakınca tamponda bir iki çizik vardı.Tutanak falan tuttuk,ben hiç önemsemedim bile.Sonra servise gittim,servis danışmanı inceledi.Bunun değişmesi lazım dedi :)) Ben de vaktim olmadığını,Ankara ya bir dahaki gelişimde yaptırabileceğimi söyledim.
    Burası sizi de ilgilendiriyor.Ben memlekete gidince eksper çağırayım,geldiğimde hazır olsun iki iki uğraşmayalım dedim.Bana oradaki eksper buna değişim değil tamir verir,bize gelecek eksper değişim yazar dedi.Eğer eksper çağırıp o da tamir yazarsa bunu değiştirmek için reddi eksperle uğraşman lazım dedi.Bilginiz olsun,size de kolay gelsin..

teşekkürler

• Geçmiş olsun hocam
  • öncelikle gecmis olsun. Anladigim kadariyla tamponun degisip/degistirilmeyecegi muallaginda kaldiginiza gore arac uzerinde kaporta hasari disinda cok buyuk bir hasar yok. Tampondaki hasar da sonucta tamir edilirek veya degistirilerek kaskonuz tarafindan giderilir. Bir tampon hasari ile aracinizin deger kaybedecegini sanmiyorum. Aracin mekanik aksamina zarar gelmedigi surece deger kaybindan korkmaniza gerek yok sanirim.Darbe aldi diye araci tamponsuz satmayacaksiniz ki, sonucta bir tamponun canlisi ne kadar ederki deger kaybindan korkuyorsunuz. Tamponun tamire yonlendirilmesi ile ilgi olarak genellikle uzerinde yirtik olup olmadigi ya da tirnaklarinin saglam olup olmadigina bakilir. Tamiri mumkun bir tamponun tamiri de sizin icin cok onemli bir sorun teskil edecekse araci yetkili servise goturmenizi tavsiye ederim. Sonucta yetkili servisler parca satma uzerine yogunlasigi icin degisimi kolay olur. Ozel servisler ise bazen daha fazla iscilik ucreti alabilmek icin tamire sicak bakarlar.

Benim bu anlatmis oldugunuz olay da ise takildigim bir nokta oldu. Kirmizi isikta dururken onunuzdeki arac ile aranizda brakmis oldugunuz 5 metreden ( bir araba boyundan fazla ya da ana yol uzerindeki bir serit+ iki serit arasi mesafe) bahsetmissiniz. Bu 5 metrelik mesafe arkanizdan gelen suruculerin durmak icin onundeki araclarla aldiklari referansta yaniltici olabilir. Ki kaldiki 20 yaslarinda bir surucuden de bahsetmissiniz, (acemi olabilir). Sonucta arkadan carpan Asli-4 kusurludur ancak trafikte fazla tedbir de diger suruculeri yaniltir (orn: bayan suruculer).
    Aranizda tutnak tutmussunuz, Tramer'de karsi arac %100 kusurlu olacaktir muhtemelen( 8'de 8 diye bir kusur dagilimi yok) ve kaskonuz karsi aracin trafigine rucu edecektir.
    Daha buyuk kaza bela olmadiktan sonra bu hasarlari okadar kafaniza takip yipratmayin kendinizi derim.

• Geçmiş olsun kank arabada nazar boncuğu taşı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Valla dostum bu zamana kadar 2 araba pert ettiBirazda ufak tefek kazalar yaşadı başka bişey yok..Bende karşıyım telefonda konuşmasına ama elinden geldigince kulaklık kullanıyor.
    Bilaç sefer polisde yakaladı

"2 araba pert etti." deyip güldüğüne göre trafikte ki ciddiyetin farkında değilsin. Yaş kaç acaba?

Konu sahibi arkadaşım, geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalurjist -- 23 Haziran 2011; 16:44:36 >

• Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun.

kimse alınmasın ama araç kullanırken cep telefonuyla konuşanlar hakkında iyi şeyler söylemiyorum....
  • Geçmiş olsun
  • geçmiş olsun
  • geçmiş olsun... zamanında benim de başıma geldi ben en öndeydim vitesi 1 e attım gaza basım ama kaçamamıştım..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.