|
Türkiye, kuantum teknolojileri için geliştirme merkezi kuruyor: Projeler neler?
-
-
Kuantum Saray
-
turkiye once adam gibi bilim insani muhendis hoca yetistirsin. hangi universiteye gitsem ayni sikayetler, torpille kadro almis akademisyen takimi, eksi netle bolume girmis matematik fizik bilmeyen ogrenciler. dogru duzgun adam yetistiren bir kac tane universite kaldi onlarin ogrencileride tam kadro yurtdisina gidiyor.
-
kuantum ile ruhsal iyileşme vardı o da bir proje ama o hayata geçti D
-
Kuantum vergisi... -
Ne ara Saman ithal etmeyi bıraktık ta Quantum'a başladık ? Adaletsiz gelir dağılımı, ekonomi falan gibi kahrolasıca bağzı şeyleri aştık, uzaya da çıktık, quantumladıkmı da değme gitsin. Toggumuz da var, yolumuzda... Mehteri rica edeyim..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Proje 1- Ezan okuyan kuantum çekirdeği
Proje 2- Kuantum çekirdeğini imam çekirdeğine çevirme
Proje 3- Okunmuş kuantum çekirdeği
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayağı beğendim umarım bir yerlere varır projeler zira kolay iş değil bazıları.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aya yol yapcaklar daha.
-
DH yorumcularına bakın hele yine giydirmeler gömme dolaplar dizilmiş, birisde demiyorki ulan bu dediklerimizi bizimle aynı fikirde olanlarda yapıyor öyleyse burada sorun fikir farklılığı değil dürüstlük meselesi.
Herkes işine geldiği gibi her haberin altında giydirme derdinde.
Türkiye'de üniversiteler hep böyleydi, dönen işleri'de kafanıza göre bir kesime yaslamanın tek bir açıklaması olabilir paralı yada parasız trollük, tam ortasından girip yazan hiç göremiyorum çünkü işine gelmez kimsenin.
Biriside dememiş en azından artık bir çalışma yapacak yer var istihdam edilen çıkar, bir yerinden tuttular bari hakkını verin filan falan.
Bu insan kalitesiyle nereye kadar gidilir, fakirken dürüst sözler pozlar biraz güç buldu mu o nispette sapıtan hayatını değiştiren adeta ne oldum delisi olan tipik türk vatandaşı profili o kadar çok insan tanıyorum ki.
DH yorumcularıyla ortak noktaları serbest atışta vicdansız olmaları.
-
Birilerine koltuk lazımdır. Uzay gibi bununda sadece bürosunu yaparlar. İsmi var, cismi yok.
-
Bir yerlerden kuyruk acısının bazı mesajlara tesir etmesi.
-
Hocam kuantum heykelini dikecekler değil ya...
-
Bu tür konularda saçma sapan mesaj yazar konuları kirleten birni troll ağı var. Büyük ihtimal 3-5 kişinin farklı farklı üyelikleri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumlar da bayağı kuantum. Kuantum C(a)hilleri.
-
30 maaşlı elemanlara 31. Maaşı verebilmek için ortaya atılmış görseller diye yorumladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ne quantumu ya? Kafanız mı iyi ülkenin hali ortada görmüyor musunuz? Hiçbir tane işleyen sistem yok dilan polatlar ceza almıyor sokakta hatta ne sokağı villalarında range roverlerinde hayatlarını yaşamaya devam ediyor yaptırım yok hapis yok. Tarım hayvancılık bitti tekstil bitti turzim de bu sene resmi olarak bitti. Eğitim adalet biteli yıllar oldu zaten. Ülkede ne kaldı? 7 sinden 70 ine açlık çekiyor... 1 porsiyon yemek 500 1000tl olmuş restoranda orda burda. Telefon almak hayal oldu araba almak erişilemez bir ürün hale geldi. Ev desen 5 milyondan aşağı yeni yapılan ev yok satış yok faizler ortada. Ülke bunca bok çukurundayken ne quantumu?
-
Harika bir gelisme ama herzamanki gibi gec kalinmis bir konu.Umarim bu tur onemli ve gelecegi olan buyuk konulara cok daha buyuk butceler ayirilir.Oncelegimizi bu tur yatirimlara vermeliyiz.Savunma Sanayi , Uzay , AI , vs...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 23 Ağustos 2024; 12:59:39 >
Kuantum Saray
|
turkiye once adam gibi bilim insani muhendis hoca yetistirsin. hangi universiteye gitsem ayni sikayetler, torpille kadro almis akademisyen takimi, eksi netle bolume girmis matematik fizik bilmeyen ogrenciler. dogru duzgun adam yetistiren bir kac tane universite kaldi onlarin ogrencileride tam kadro yurtdisina gidiyor.
|
Ne ara Saman ithal etmeyi bıraktık ta Quantum'a başladık ? Adaletsiz gelir dağılımı, ekonomi falan gibi kahrolasıca bağzı şeyleri aştık, uzaya da çıktık, quantumladıkmı da değme gitsin. Toggumuz da var, yolumuzda... Mehteri rica edeyim..
|
Proje 1- Ezan okuyan kuantum çekirdeği
Proje 2- Kuantum çekirdeğini imam çekirdeğine çevirme Proje 3- Okunmuş kuantum çekirdeği |
Kuantum vergisi...
|
Bu tür konularda saçma sapan mesaj yazar konuları kirleten birni troll ağı var. Büyük ihtimal 3-5 kişinin farklı farklı üyelikleri.
|
Benzer içerikler
- instagram keşfet sıfırlama
- opera video indirme eklentisi
- instagramdan nasıl para kazanılır
- internet tarayıcıları
- instagram önbellek temizleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X