Şimdi Ara

TÜRKİYE KUPASI | Fenerbahçe - Amed Sportif Çeyrek Final 2.Maç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 kulvarda da başarı ile gidiyoruz. Bu devam eder umarım. Sene sonu mutlu oluruz.

İlk Maç: 3-3
    Tarih: 03.03.16
    Yer: Ülker Arena
    Saat: 18:15
    Kanal: ATV

Haydi bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunculari yormaya deger bir kupa mi tartisilir bence yedeklerle ve genclerle cikilmali
  • Amed feneri elerse teröre teşvikten dava filan açılır elenir. Fener her türlü turu geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım. Oyuncular yorgun diye yedeklerle çıkacaksa gitmeyeceğim. Daha önce böyle kararsız kaldığıma hep RVP falan oynadı
  • ertugrul
    şener kadlec alves hak
    ozan meireles uygar
    alper diego nani
    fernandao
  • 12 kişi yazmışım diegoyu çıkarın
  • Maç kadrosunu belki veremem ama

forvette fernandao var tahmin etmek zor değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zevksiz maç olur gibime geliyor. Full + full yedeklerle çıkar takım. Braga maçları varken kimseyi riske etmez vp.

(Bu arada umarım ilk maçtaki gibi saygı sınırları içinde bir maç olur,taraftarın azgınlık çıkaracağından korkmuyor değilim)

• bu takım 0 0 a yatar diye ms1 bile veremiyorum
  • rvp oynamalı tr kupasında moral buluyor attığı gollerle.
  • Her türlü yeneriz. Üstüne de Konya'nın Bjk'yi elemesini izleriz.

• Beyler şimdi akşam Konya çıksa Fener'in rakibi mi olacak 😄

• Maça 2 saat. Fernandao hat-trick yapsa tadından yenmez bugün.

• Ertuğrul, Şener, Ba, Alves, Hasan Ali, Kadlec, Mehmet Topuz, Meireles, Ramazan, Nani, Fernandao

ertuğrul dönmesi çok iyi oldu meireles te en son amed karşı oynadı sakatlandı yine amed e karşı çıkacak inş sakatlanmaz. onun dışında iyi kadro
  • bak bak bak amedlilerden bazıları okumuyor marşımızı ne küfürler ediyorum şuanda ulan delirecem
  • 1-0 ms hic bu kadar banko olmamisti

• İstiklal marşını okumayan tiplerine bakın ne kadar çirkinler, Allah nurlandır almış teröristlerin.

• Fabiano yu bu maç oynatsin ne bilim dandik maçlarda oynarsın ama artık avrupada son 16 da oynatmasin buraya kadar bu kaleciyle bata cika geldik
    İngiliz spikerin dediği gibi kaleci dedigin topu tutar bu adam her topu sektirip hepsini yumrukluyor ben sanmıyorum ki bir tane fener taraftarı ya da oyuncuların kendisi bu kaleciye güvensin. O yuzden fabiona ya hayır kalede volkani istiyoruz. Beşiktaş maçında kalede fabiano olsa gomezin şutu yemişti ya da sektirmis dönen topu yemişti. Neyse fabiano ya olan hosnutsuzlugumu kustuktan sonra amed spora 3 atıp yarı finale çıkalım hadi hayırlısı

• meireles topa vurmayı unutmuş
  • Vatan hainleri gelmiş Kadıköye fazlalık yapıyıyorlar daha İstiklal marşı okumuyorlar inşallah 8 9 atarız

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.