Bildirim
Türkiye Kupası | GALATASARAY - Karşıyaka | 9.01.2016 18:45 ATV (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu umuta yazık diyene yazık
Can acımaz buna vurucaksın kırbacı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
jardel gibi adam lazım, her vurduğu gol olan. umut ne ya hagi baba geçmiş buralardan:) standartlar artsın artık başkan duy bizi. -
bilal kısa 2007-2009 yılları arası türkiye de büyük klüplerden birisinde oynasaydı şu an çok farklı olurdu
samimi diyorum bu adamdaki teknik ve soğukkanlılık her topçuda yok
https://www.facebook.com/Sneijder10.Official/videos/1257141027645790/
topa bu kadar rahat ve teknik vurmak cidden zor :D -
transfer derken sadece yeni adamın gelmesi değil şu çöpler gitse daha çok sevineceğim -
-
Şu forumda belki umuta benim kadar küfreden yoktur ama dün ıslık olayı gerçekten hoşuma gitmedi. Evet o pozisyonu gözü kapalı olsa dahi atması gerekirdi ama adamın burnu bilmemne olmuş adam bişeyler yapmaya çabalıyor zaten 3-1 öndesin oyunun kontrolü sende adamı ıslıklamak nedir o durumda. Acıdım gerçekten hem taraftarımızın haline hem umuta -
Hala umuta kötü tezahürat için acıyanlar var.
Sanki adam askeri ücret ile çalışıp 5 çocuk ve hasta anne babasına bakıyor.
Sizin ömrünüz boyunca kazanamayacaginiz parayı 4 sezonda cebe indirdi bu adam Galatasaray da.
Yeter artık defolup gitsin.
Ayağı kırılsın kafası yarilsin diye beddua etmiyoruz.
Aldığı paranın hakkını veremediği için istifa etsin gitsin.
Şuan benim günde 8 saat haftanın 6 günü çalışarak kazandığım paranın min. 40-50. Katını herhangi bir Anadolu kulübünden kazanır zaten.
Gitsin artık. Hem umut hem hamit hem sabri hem tarık.
Bıktık artık yeter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Andres Escobar
Kulübün maddi durumu kötü diye gol primi almamak için boş kaleye gol atmayan adam gibi adam Umut Bulut.
Yaklaşık 60.000 tl kazandı dün maç başı + mayıştan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X