Şimdi Ara

TÜRKİYE KUPASI - gruplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geride kalan sezonda Birinci Süper Futbol Ligi'ni ilk 4 sırada tamamlayan Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş'ın seri başı olduğu kurada, 2. kademe müsabakalarını geçen 16 takımın katılımıyla Türkiye Kupası'nda gruplar şöyle oluştu:

(A) GRUBU:
    1-Galatasaray.
    2-Malatyaspor.
    3-Diyarbakırspor.
    4-Mersin İdmanyurdu.
    5-Giresunspor.

(B) GRUBU:
    1-Fenerbahçe.
    2-Gaziantepspor.
    3-Ankaragücü.
    4-Kayseri Erciyespor.
    5-Tarsus İdmanyurdu.

(C) GRUBU:
    1-Trabzonspor.
    2-Denizlispor.
    3-Kayserispor.
    4-Altay.
    5-Fatih Karagümrük.

(D)GRUBU:
    1-Beşiktaş.
    2-Konyaspor.
    3-Samsunspor.
    4-Sarıyer.
    5-İnegölspor.

Yeni haliyle kupanın büyük heyecan yaratacağını düşünüyorum. Tabii asıl voleyi vuran, "iddaa" olacak.

• Giresunspor bence iyi oyununa devam eder ve son vuruşları iyi olursa galatasarayla birlikte çıkar.. en azından bir kaç galibiyet veya beraberlik alırsa iyi olur para açısından beraberliğe 37.500 YTL galibiyete 65 bin YTL veriyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANCHEZ28 -- 18 Ekim 2005, 17:14:02 >
  • Çok ilginç bir yorum. Ben de o grupta çok çekişme olacağını, giresun dışında hepsinin gruptan çıkmak için saldıracağını öngörüyordum. İnşallah dediğin gibi olur da heyecanlı bir kupa izleriz.
  • Verilen ödüllerde cabası ikindi lig takımları canla başla mücadele eder valla..... Hadi hayırlısı
  • Cimbom iyi gruba düşmüş yahu fenerin işi zor bakalım neler olacak...
  • yaw hakkaten en zor gruba biz düşmüşüz 1 tane 2. lig takımı var gerisi 1. ligin hep iyi takımları zaten hem lig hem şampiyonlar ligi oynuyoruz işimiz zor kupada umarım daum bu kupa maçlarında yedek oyunculara ağırlık verirde onlarda tecrube kazanır hemde bu maclara daha konsantre çıkarlar zaten fenerin yedekler bile super mesela benim yedek fener 11 im

rüştü

önder servet can m.hanefi

m.yozgatlı olcan kemal tuncay

semih z.biryol

yani bu kadro bile baya güçlü bi tek önder var ilk 11 den bence başarılı olr
  • hem beşiktaşlıyım hemde sarıyerli.ne yapıcam inönüde bilmiyorum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.