Şimdi Ara

Türkiye - Letonya 2016 Avrupa Şampiyonası 7. maç (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
4
Favori
18.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arnavut7

Tüm türkiye biz galatasaraylıların neler çektiğini anlayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt
    Her yerden duyuldu hocam
  • Çakma imparator İSTİFA
  • Yav adamlar diyor gelin bize gol atın biz hala defans yapıyoruz. Ya başlarım böyle işe. Letonya zaten bitmiş 10 maçda 2 gol atanlar bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-0 one gectikten sonra Terim Burak'i cikarip Topal'i aldi

rezillik
  • Fatih Terim
    Yildirim Demioren
    Dursun Ozbek
    Hamza Hamzaoglu

Bunlardan kurtulmak lazim

• Jackson Teller kullanıcısına yanıt
    Aziz Yıldırım'ı unutmuşsunuz. Türk futbolunun katili.

• Terim ile bu kadar oluyor. Gerçi başka adam da yok takımın başına koyacak.
  • Siyaset destekli futbol bi kadar olur iste. Bu hukumet gitmeden ne beceriksiz terim gider ne vasifsiz demiroren

• Eğer futbolda bir şeyler yapmak istiyorsak skor avantajını geriye yaslanarak değilde top hakimiyetini sağlayarak korunabileceğimizi öğrenmemiz ŞART

bir de kadro kalitesi sadece bana mı güzel geliyor kağıt üstünde yazdığım zaman kadro mükemmel diyorum fazla mı gözümde büyütüyorum ne (kargaya yavrusu şahin görünürmüş misali)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: Owaki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Owaki

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emple

Hakan calhanoglunun balon ardanin kaliteli futbolcu olduğunu gördüğümüz maç.Hakani leverkusen oyuncuları oynatıyor tam balon

Dünyanın en iyi frikikçisi. Hakan bir messi değil ki 2-3 adamı çalımlayıp gitsin. Leverkusende sürekli oyuncular hareket halinde. Biryere kaçıyorlar yaratıcı düşünüyorlar. Sence bunu milli takım yapabiliyor mu ?

Dünyanın en iyi frikikçisi

Şu Türk oyuncuları aşağılamaktan vazgeçin. Adam orta sahadan gol atıyor, jurgen clopp pis ediyor bizimkiler hala muhahah.

Hakan çalhanoğlunu severim,attığı golleri biliyorum, sağlam şut çekiyor ama dünyanın en iyisi felan abartı.
    Şöyle yetenekli bir Türk oyuncu olsun, hemen yerli messi,en iyisi,2 yıla real madride gider vs vs abartıyoruz

Ben zaten bir messi ronaldo demiyorum ki. Adam bana göre kullandığı frikiklerle dünya oyuncularıyla başabaş yarışır diyorum.

Tamam bende onu diyorum,dünyanın en iyisi abartılı dedim sadece yoksa bayağı iyi vuruyor topa,ki ronaldodan iyi frikikçi.
    Apaçi kırk yılın başı bi frikik golü atıp şekil yapacak diye her frikiği öldürüyor, topun başında şekil şekil poz kesmeleri ve tabiki de baraj.100 frikiğinin 80i baraja gidiyor herifin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Umut yerine yedeklerde nöbetçi golcü Semih Şentürk olsa skor daha farklı olabilirdi.Bu adam milli maçlarda bir ayrı oynuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 4 Eylül 2015; 14:41:36 >
  • Fatih hoca Milli takım haftanın karmasından oluşmaz diyor ama şöyle bir durum var. Milli takımlar ya sistemle yürür ya yıldız oyuncularıyla yürür. Bizde ikisi de yok maalesef eee bizim takımımız nasıl başarılı olacak, formda oyuncularla. Gökhan Töre belli ki kaç haftadır formsuz, Volkan Şen ve Şener çok formda, bunlar bariz görünen durumlar. Sağ kanatta Arda solda Volkan forvet arkasında da formda bir Oğuzhan olmalıydı. Hep yanlış hep yanlış, şimdi hafta sonu eğer kalede Onur değil Volkanla başlarsa zaten yeniliriz. Büyük ihtimalle bir turnuvayı daha Türkiyesiz izleyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Terim ile bu kadar oluyor. Gerçi başka adam da yok takımın başına koyacak.

Sir. Yılmaz Vural var hocam.Cok parada istemez belki para bile almaz adamın tek isteği Milli Takımın başına gelmek.Bence şans verilmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Türk futboluna siyaset el attı ve 2010'dan sonra tamamen bitti, bataklıkta şuan.

Mevcut TFF yönetimi, MHK yönetimi, PDFK yönetimi, güvenlik görevlilerine kadar baştan aşağı komple değişip, kaliteli, dürüst, namuslu ve Allah korkusu olan adamlar ile değişmezse, Türk futbolu her sene dibe vurmaya devam eder.

Kulun bir planı varsa, Allah'ın da bir planı var.

Sen 2011 yılından beri türlü dümenler yap, ahlaksızlıklara göz yum, bir tane işi bilmeyen adama 60-70 milyon TL maaş ver, milli takım 3-5 tane dandik ama terbiyesiz futbolcunun arka bahçesi olsun, sonra konuş. Kaldı ki şike ve teşvik yapmış bir takımın başkanı gelsin futbolun başına otursun.

1 Kasım'dan sonra Türkiye gibi Türk sporunun da kaderi belli olur.

3-5 tane dandik ama terbiyesiz futbolcu derken trabzondan size gelen tayfayı kastettin sanırım ? Dün sahada onlar takımın başında da çakma imparatorunuz vardı da.

• Takimda Fatih hoca yokken gel kurtar gelince git Fatih. Ne kadar eziksiniz ya valla. Utaniyorum sizden. Avci geldi Hiddink geldi Ersun geldi. Geldiler de ne oldu be vicdansizlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

Terim ile bu kadar oluyor. Gerçi başka adam da yok takımın başına koyacak.

Sir. Yılmaz Vural var hocam.Cok parada istemez belki para bile almaz adamın tek isteği Milli Takımın başına gelmek.Bence şans verilmeli

katılıyorum buna. keşke böyle bir şans verilse yılmaz vural'a.
  • Hakan Calhanoglu cok isteksiz gorundu akli Almanya millide kalmis..Iyi oyuncu lafim yok ancak buda Nuri gibi milli takima kendini veremiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

bir turnuvayı daha Türkiyesiz izleyeceğiz.

ite kaka avrupa şampiyonasına gitsek bile orada rezil olacağımızdan hiç gitmeyelim daha iyi?
    en azından hiç gidemezsek belki Sistem ve Programda
    (SP) yüce devletimiz tarafından köklü değişiklikler olur devamında da yüce TFF miz iyi bir Organizasyon oluşturup MİLLİ TAKIMIMIZ la Rekorlar
    (OR) yazmaya başlarız..
  • 80 milyon nüfuslu ülkenin milli takımı nasıl bu kadar ruhsuz, nasıl bu kadar başarısız olur anlamıyorum ben ya. Ayıp denen birşey va, 10 senede bir turnuvaya katılıyoruz resmen.

Ülkenin her alanında her şekilde torpil dönüyor rant sağlanıyor arkadaş şaka gibi. Neyimiz eksik bizim Hollanda'dan Almanya'dan ? Türk olarak doğan insan nasıl bu kadar disiplinsiz azimsiz olabilir yahu ? Cebine milyon dolarlar alıyorsun milyon dolarlar. Bana sadece futbol oynamak için milyon dolarlar verseler kendimi geliştirip en iyilerden olmak için antreman sahasında yatarım bu ne pişkinlik ?

Kendi takımında ne halt yiyorsan ye, o milli takımın formasını giydiğin an tüm Türkiye'ye karşı sorumlusun sen vatani görevin senin elinden geleni yapmak. Bunlar tam tersi amaaan yerim milli takımını kafasında.

Başta Fatih Terim. Aldı bilmem kaç senelik sözleşmeyi, umrunda olur mu adamın ?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.