Şimdi Ara

Türkiye - Letonya 2016 Avrupa Şampiyonası 7. maç (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
4
Favori
18.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Fatih Terim teknik direktör falan değil.

Galatasaray'ın Uefa kupasını kazanmasında, Fatih Terim'in mi yoksa Hagi'nin mi daha çok katkısı olduğunu bilmeyenler konuyu kirletmesin.

Fatih Terim, Hagi'nin getirdiği kupanın ekmeğini tamı tamına 15 yıldır yiyor.

Hagi, kupayı getirdi, Fatih Terim kahraman ilan edildi, hala da üst insan gözüyle bakılıyor adama.

İtin şeyine soktuğunuz Şenol Güneş ise milli takımla çok daha zorunu başarmış, 2002'de brezilya ile ''kafa kafaya'' oynamış ve nefesi yetmediği için elenmiştir.

Öyle düşünülenin aksine 5-0, 6-0 falan yenilmedik brezilya'ya.

Şenol Güneş'e hak edilen değer verilmediği gibi, Fatih Terim'e hak etmediği derecede büyük kıymet veriliyor;

Acaba bunun nedeni ''İktidar yandaşı olmasından'' kaynaklanıyor olabilir mi?

Şenol Güneş'in ne kadar pozitif bir futbol oynattığını; Trabzonpor, Bursaspor ve Beşiktaş ile de gözlemleyebilirsiniz.

Tanımlama;

Şenol Güneş : Underrated
    Fatih Terim : Overrated

zaten fatih terim teknik direktör olmadığı için galatasarayı bıraktıktan sonra galatasaray yerle bir oldu aynı kadroyla,bunu ancak futboldan anlamayan kabul eder,adamın 6tane lig şampiyonluğu var hangi teknik direktörün var türk olarak,uefa kupasıda cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Fatih Terim teknik direktör falan değil.

Galatasaray'ın Uefa kupasını kazanmasında, Fatih Terim'in mi yoksa Hagi'nin mi daha çok katkısı olduğunu bilmeyenler konuyu kirletmesin.

Fatih Terim, Hagi'nin getirdiği kupanın ekmeğini tamı tamına 15 yıldır yiyor.

Hagi, kupayı getirdi, Fatih Terim kahraman ilan edildi, hala da üst insan gözüyle bakılıyor adama.

İtin şeyine soktuğunuz Şenol Güneş ise milli takımla çok daha zorunu başarmış, 2002'de brezilya ile ''kafa kafaya'' oynamış ve nefesi yetmediği için elenmiştir.

Öyle düşünülenin aksine 5-0, 6-0 falan yenilmedik brezilya'ya.

Şenol Güneş'e hak edilen değer verilmediği gibi, Fatih Terim'e hak etmediği derecede büyük kıymet veriliyor;

Acaba bunun nedeni ''İktidar yandaşı olmasından'' kaynaklanıyor olabilir mi?

Şenol Güneş'in ne kadar pozitif bir futbol oynattığını; Trabzonpor, Bursaspor ve Beşiktaş ile de gözlemleyebilirsiniz.

Tanımlama;

Şenol Güneş : Underrated
    Fatih Terim : Overrated

Şenol Güneş 13 yıldan beri GS nin Avrupa fatihi kadrosunun ekmeğini yiyor. 2002 den sonra hiç ama hiç bir başarısı yok Şenol Güneş in.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezquero33

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Biri diyor ki Burak'ı çok geç çıkarttın diğeri diyor ki Burak'ı niye çıkarttın. Çıkmasaydı daha erken golü yerdik. Hucüm ederek gol atamadık ki bari gol yemeyelim diye tabi ki çıkartacak. Td maçtan önce ve maç içinde doğru oyuncu değişiklikleri yapmaya çalışırken futbolun üstatları bizler maç bittikten sonra bile doğru yorumlayamıyoruz. Şu söz bile havada kalıyor. Maçtan önce teknik direktör maçtan sonra herkes haklı !!

Futbol matematik değil,tek bir doğrusu yok. Benim düşüncem farklıdır başkasının farklıdır kimi 1-0 öne geçince gol yememek için savunmaya çekilir kimi 1-0 öne geçince gol yememek için daha fazla topu ayağında tutar kimi 1-0 öne geçince gol yememek için daha fazla atak yapar rakibi çıkartmamak için bu kişiye özgüdür. Bu durumda savunmaya çekilmeyi düşünen kişiler neden burakı çıkarmadın diyor,atak yapıp rakibi kendi sahalarından çıkarmamayı düşünenler de neden burakı çıkardın diyorlar normaldir. Buna lafım yok ama art niyet seziyorum ben fatih terimde. Yani burak falan neysede batuhan karadeniz nedir? Batuhan mı kaldı. Futbol matematik değil ama bir sınırı var kadro tercihlerininde. Batuhan karadenizi kadroya alıp cenki almamakta ben art niyet arıyorum

Haklısın ama ben art niyet sezmiyorum. Kim kendi ayağına sıkmak ister ki ?? Onun yerinde olup daha çok sevdiği futbolcuya kıyak yapmak amacında mı olursunuz yoksa MİLLİ takımda başarılı sonuçlar alıp konumunuzda daha da güçlenmek mi ? Kaçımız bu art niyetle düşünür üstelik Terim Türkiye'nin en başarılı hocalarından biri iken ? Üstelik batuhanı oyuna sokmamış iken ki neden batuhanı sokmadın diye de var. Bence fazla komplo teorileri üretiliyor. Hiçbir hoca kaybetmek pahasına bir oyuncuyu görmezden gelemez. Başarısızlığa bir kılıf uydurmaya gerek yok. Tamamen jenerasyona ve oyuncuların milli takıma yeterince konsantre olmamalarına bağlıyorum. Çünkü oynayınca oynadıklarını biliyoruz. Tabi Terim'inde mutlaka hataları vardır. Zaten gruptan çıkamazsak gönderilmesinde hiçbir sakınca görmüyorum. Ama özellikle böyle bir maçta yapılacak en son eleştiri oyuncu konusunda olmalı. Bu eleştiri zaten en alt seviye bilgisi olan futbol severler tarafından yapılıyor sürekli.

Milli takım teknik direktörlüğünü çok değerli görmüyorum çünkü oynayacak oyuncular belli az çok sistem belli kanımca. Bende başarısız olunduktan sonra daha fazla teknik direktöre zaman vermeye gerek yok. Terim hem Türkiye'deki futbol anlayışını değiştirmek istiyor ki bunu yapabilecek tek yer federasyon olduğunu biliyor o yüzden şu an orada. Bu arada da teknik direktörlük yapmasında bir sakınca görmüyor o kapıyı çok kapatmak istemiyor demek ki. Bence artık bir karar verme zamanı geldi. Ya sadece futbol direktörü olup altyapı antrenörler teknik direktörler gibi konularda Türkiye'nin gelişimine katkıda bulunacak yada bir kulüp takımına gidip teknik direktörlük kariyerine devam edecek. Milli takım uzun süre kalınacak bir yer değil.

Terim gibi güçlü bir teknik direktörün milli takımı seçmesini Türkiye'deki futbol anlayışını değiştirmek amacıyla olduğunu düşünüyorum. Yoksa onun seviyesinde birisinin yapacağı iş olmamalı. Ersun yanal, Mustafa Reşit Akçay, aykut kocaman veya Yılmaz vural bile olabilir :) başka bir teknik direktör olabilir. Gruplardan çıkamayınca böyle yerli teknik direktör dönüşümü olmalı diye düşünüyorum.

Bence Terim artık bir kulüp takımı çalıştırmalı yada Futbol direktörlüğüne geçip işin yöneticilik kolundan devam etmeli. Bakalım nasıl devam edecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

Hiç kimse mi fark etmiyor şaşıyorum. Arda turan ispanya ya gittiğinden beri milli takıma hiç bir katkı yapmıyor.

Dün ki titrek oyununu görmediniz mi? Sadece dün için de demiyorum hangi maçı kurtardı bu adam?

Sebebini de söyleyeyim, ispanya da kimsenin forması garanti değil, forma aslanın ağızında, arda bir sakatlanırsa biliyor ki alternatifi olan adam formayı kapıp vermeyecek.

Hele ki barcelonaya transfer olmuş ve ocak ayına kadar oynayamayacak durumda iken uzun bir sakatlık yaşarsa işinin biteceğini biliyor. Başlamadan barça kariyeri biter.

İspanya ligini takip edenler orda ki arda ve burada ki ardanın farkını bilirler.

Hollanda maçını izleyin oynarsa, bana hak vereceksiniz.

Hazırlık maçına çıkmamış, hazır olmadığı belli olan adamın sırf Barça'da oynuyor diye Milli Takıma çağrılması en büyük hata bence.

• Maçı stadda izleyince ne değişiyor bizde oynanilan futbolu hangi oyuncu ne yapmis görüyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milli takımda kulüpçülük yapmayın diyen adamlar takıma Galatasaray'dan bir tek Hakan'ı yazıyorlar, onu da kesin arkadaş, kulüpçülük yapmıyorlarmış, peh.
  • İşinize geldiği gibi yazıyorsunuz. Terim avrupa 3 ncüsü yaparken neydi o zaman teknik direktör değil ise ?? Şenol güneş dünya 3 ncüsü yaparken neydi peki ? Savunduğunuz kişiyi başarılı gösterip eleştirmek istediğinizi yerden yere vurmak istediğinizden böyle abuk sabuk yorumlar yapıyorsunuz.

Bazı arkadaşlarda aldığı paralardan bahsetmişler :) Adam zorla sözleşme imzalatmadı herhalde. Olayın özeti şu gruptan çıkamazsak Terim kesinlikle gitmelidir NOKTA. Eveleyip gevelemeye yok td bile değil yok şu bu demeye gerek yok. Jenerasyon farkı var burası kesin ama yine de td değişmelidir. Bence bütün yerli teknik direktörler denenebilir. Daha öncede yazdığım gibi milli takım teknik direktörü olmakta fazla bir ayrıcalık yok. Löw gitsin takım çalıştırsın görelim bakalım ne kadar başarılı oluyor.

O yüzden başarısızlığa açıklama yapmaya da gerek yok. Yok cenki oynatsaymış ozanı şöyle oynatsaymış olcayı alsaymış falan filan bunların hepsi boşa hikaye. Bir teknik direktör bunların hepsini bizden daha iyi biliyor burası kesin. Eğer yazılanlar doğru olsaydı 3 5 başarılı teknik direktör ülkenin en kötüsü tüm yorum yapanlarda bu işin uzmanı olurlardı :D Ama bu ülkede futbol ve siyasette herkes uzman değil mi :D

Kişisel nefretimizi başarısızlıklarda kusmaya gerek yok. Adamı sevmeyebilirsiniz ama yaptıkları ortada. Başarılı olunca futbolcu başarısız olunca teknik direktör suçlanmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka

quote:

Orijinalden alıntı: digital90

Oğuzhan : 4 Asist 1 gol YOK!!
    Cenk : 4 gol YOK!!
    Ozan,Volkan,Umut : 0 gol 0 asist VAR !!

Her maç resital sunan bir Oğuzhan'ı kulubede oturtup,3 maçta 4 gol atmış Cenk Tosun varken, 17 maçta 1 gol atmış Umut Bulut'tan medet uman zihniyete yazıklar olsun!

Kardeşim ozan sağ bek oynadi oguzhanla ne alakasi var

Oğuzhanla alakasını dün anlamışsındır umarım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka

quote:

Oğuzhan : 4 Asist 1 gol YOK!!
    Cenk : 4 gol YOK!!
    Ozan,Volkan,Umut : 0 gol 0 asist VAR !!

Her maç resital sunan bir Oğuzhan'ı kulubede oturtup,3 maçta 4 gol atmış Cenk Tosun varken, 17 maçta 1 gol atmış Umut Bulut'tan medet uman zihniyete yazıklar olsun!

Kardeşim ozan sağ bek oynadi oguzhanla ne alakasi var

Oğuzhanla alakasını dün anlamışsındır umarım

Oguzhan sag bek oynarken mi atti golu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel +
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.