Şimdi Ara

Türkiye - Letonya 2016 Avrupa Şampiyonası 7. maç (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
4
Favori
18.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mersinaki

Biri diyor ki Burak'ı çok geç çıkarttın diğeri diyor ki Burak'ı niye çıkarttın. Çıkmasaydı daha erken golü yerdik. Hucüm ederek gol atamadık ki bari gol yemeyelim diye tabi ki çıkartacak. Td maçtan önce ve maç içinde doğru oyuncu değişiklikleri yapmaya çalışırken futbolun üstatları bizler maç bittikten sonra bile doğru yorumlayamıyoruz. Şu söz bile havada kalıyor. Maçtan önce teknik direktör maçtan sonra herkes haklı !!

Futbol matematik değil,tek bir doğrusu yok. Benim düşüncem farklıdır başkasının farklıdır kimi 1-0 öne geçince gol yememek için savunmaya çekilir kimi 1-0 öne geçince gol yememek için daha fazla topu ayağında tutar kimi 1-0 öne geçince gol yememek için daha fazla atak yapar rakibi çıkartmamak için bu kişiye özgüdür. Bu durumda savunmaya çekilmeyi düşünen kişiler neden burakı çıkarmadın diyor,atak yapıp rakibi kendi sahalarından çıkarmamayı düşünenler de neden burakı çıkardın diyorlar normaldir. Buna lafım yok ama art niyet seziyorum ben fatih terimde. Yani burak falan neysede batuhan karadeniz nedir? Batuhan mı kaldı. Futbol matematik değil ama bir sınırı var kadro tercihlerininde. Batuhan karadenizi kadroya alıp cenki almamakta ben art niyet arıyorum

• volkan musleradan daha iyi dayı. seninle tartışmak istemiyorum.

beyler hollandayla aynı puanda olursak, ikili averaja mı bakılıyor, genel averaja mı?
  • Toplam kaç maç kaldı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

volkan musleradan daha iyi dayı. seninle tartışmak istemiyorum.

beyler hollandayla aynı puanda olursak, ikili averaja mı bakılıyor, genel averaja mı?

gol averajına bakılıyor grupta kim fazla attıysa o 3.olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Toplam kaç maç kaldı ?

3 maç oynayacaz ve grubu 4.bitirip 2016'yı evimizde izleyecez her zamanki gibi

geleceğimiz bu
  • 3 te 3 yapıcaz arkadaşlar. unutmayın bu mesajımı ekimde görüşürüz.
  • türkiye kazandığı tüm başarıları beşiktaşlı futbolcular sayesinde kazanmıştır

1-2002 dünya kupası ilhan mansız altın gol
    2-2008 avrupa şampiyonası nihat kahvecinin son dakika da ki 2 golü
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Kazakistan maçını kurtardı. Ayrıca kimse kulübündeki performansı gösteremiyor ki. Adamlar klubu ile her hafta maç yapıyor, her gün antrenman yapıyor, milli takımla ayda yılda bir. Zaten kulübündeki kalite, sistem milli takimda yok. Bence kimse isteksiz oynamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

türkiye kazandığı tüm başarıları beşiktaşlı futbolcular sayesinde kazanmıştır

+1903

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelt

quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavili

Toplam kaç maç kaldı ?

3 maç oynayacaz ve grubu 4.bitirip 2016'yı evimizde izleyecez her zamanki gibi

geleceğimiz bu

Aynen öyle , aksini iddia eden varsa kendini kandırmasın boşuna
  • quote:

1-2008 Hırvatistan maçındaki Semihin uzatma dakikalarındaki golünden sonra kaç dk "gooooaaaaoolll" diye bağırdın bir düşün istersen.
    2-2002 de İlhan Mansız'ın golünden önce de Japonya ya Ümit Davalanın attığı kafa golü var unutma.

Milli takımda sizin gibi kulüpçülük olduğu sürece Fatih Terim gibilere muhtaç ve böyle sürünmeye devam ederiz.
  • quote:

Bu yorumu attıgın icin yazıklar olsun sana diyicek söz yok.

• Maçı stadda izleyen birisi olarak söylüyorum, maçı kaybetmemizin sorumlusu terimdir. Selçuğu golü attığı dk ya kadar ileriye sokamadılar adam defans gibi çalıştı. Burak yılmaz ayağında top tutamıyor forvet diye oynattığımız adam 3 tane neti vardı asması lazımdı. Taraftar desteği vs. ile hadi ilk golü bulduk e be derim başka zaman kimse bize bişey demesin biz bu işi biliyoruz diyorsun, letonyaya savunma yapmaya çalışıyorsun bide üstüne golü yiyorsun... Golden sonra letonya şoka girdi zaten taraftarın sesinden adamlar dönüp dönüp bakıyordu, o arada sıkıştırıp 2.yi atmak lazımdı geri çekilmenin anlamı hiç yoktu..

Sonuç olarak, taraftarın muazzam desteğine rağmen milli ruhsuzluk sebebiyle takımda toplam 3 kişi oynadı sahada. Bireysel olarak hiç bir oyuncuya suç yıkmaya gerek yok hepsi aynı birbiriyle...

Bu arada, çocuk çocuk yorum yapanlar taraftar ile ilgili, bu maç istanbulda olsaydı ne bu kadar içten destek olurdu ne de bu kadar temiz bir maç olurdu. Sahaya atılan Bir su şişesi ve 1 çakmakla sürekli zaman geçiren letonyayı ve yanlı hakemi bırakmak büyük başarı. :)

Bir ara arda geldi bizim trübüne zaman geçiyor bağırın işareti filan yaptı

• Fatih Terim yıllık 4 milyon avro alıyor. Nerde alıyor? %70 fakirlik, %30 u açlık sınırında olan bir ülkede.
    Ben 500bin avro yıllık maaş alsam bu takımın başına geçsem yine bu puanda olurmuy du? Evet!
    Herhangi biri başına geçse de olurdu. Formda oyuncuları seçip -çıkın oynayın" desen, yine bu puan alınırdı.

Bu adam yandaş. iktidar partisinin belgesellerinde sunuculuk yaptı. Bu adam yandaş olduğu için ana akım medyada hiç bir zaman hakkında kötü birşey göremezsin,, göremeyeceksinde!! sen asgari ücretle kıvrım kıvrım kıvranırken, çoluğun çocuğun rızkına maç bileti alırken O, hollanda maçından sonra bodrumdaki yalısına, teknesine keyif yapmaya gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

quote:

Orijinalden alıntı: diodeic

VolkanD.
    Gokhan-OmerT.-Balta-Caner
    Selcuk-Topal
    Tore-Hakan-Arda
    Burak

Milli takim dedigin bu kadroyla cikicak. Yok Volkan'i istemiyor, yok Omer ile sorunlar var. Olmaz boyle hocalik. Dun kalede Volkan Demirel, stoperde Omer olsa o golu net yemezdik. Gerci Omer sakat su an ama olmasi gerekeni soyluyorum. Koca mille takimin kalesi Babacan'a mi kaldi?

Serdar Aziz'in yerinde Bekir İrtegün oynasa bile o golü yemezdik. Ne buluyorlar şu adamda anlamıyorum, yüzyılın balonu.

aynen kardeş golü izle zaten serdar toptan korkuyo. toptan korkan stopermi olur ya o formaya o kadar taraftara yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

Fatih Terim yıllık 4 milyon avro alıyor. Nerde alıyor? %70 fakirlik, %30 u açlık sınırında olan bir ülkede.
    Ben 500bin avro yıllık maaş alsam bu takımın başına geçsem yine bu puanda olurmuy du? Evet!
    Herhangi biri başına geçse de olurdu. Formda oyuncuları seçip -çıkın oynayın" desen, yine bu puan alınırdı.

Bu adam yandaş. iktidar partisinin belgesellerinde sunuculuk yaptı. Bu adam yandaş olduğu için ana akım medyada hiç bir zaman hakkında kötü birşey göremezsin,, göremeyeceksinde!! sen asgari ücretle kıvrım kıvrım kıvranırken, çoluğun çocuğun rızkına maç bileti alırken O, hollanda maçından sonra bodrumdaki yalısına, teknesine keyif yapmaya gidecek.

hiddink ne kadar alıyordu 500bin euromu? türkiyenin en iyi teknik direktörü bırakta alsın adam silah zoruyla almıyor parayı,gsdede buna yakın alıyordu,her işin parası ayrı bizde yeteneklı olup bu paraları almak isterdik ama herkes yetenekli doğmuyor

• Letonya maçı öncesi basın mensuplarından biri şu soruyu sormuş;

-Fatih hocam, son dönemde büyük çıkış yakalayan Cenk Tosun'u niye 18'e almadınız?
    +Bunu soran arkadaş da beşiktaşlı sanırım. (Şaka yok, gayet ciddi bir üslupla)

Şimdi bu cevaptan sonra, soruyu soran adam Fatih Hoca'ya dese ki

-Bana bu sorunun cevabını bu şekilde veren hoca, Galatasaraylı Fatih Terim mi? Türk Milli takım Antrenörü Fatih Terim mi?

Ne olacak bana söyler misiniz?

Ben Fenerbahçeliyim. Öncelikle onu belirtiyim. Ozan'ın sağ bekte oynaması başlı başına bir hataydı. Orta sahanın göbeğinde oynatılmalıydı. Özellikle Orjini sağ bek olan Şener varken, Ozan'ın bek olarak oynatılması bir insanın futboldan ne kadar ''anlamadığını gösteriyor''
    Ayrıca Ozan, Şener oyuna girdikten sonra daha etkili oldu.

Şener oyuna girdikten sonra, Hakan'da ortaya geçince, Şener hem kanat, hem de bek olarak oynamaya başladı. Onu da atlamamak lazım. 2 gol kaçırdı, 4-5 tane çizgiden içeriye top kesti. Kaldı ki bu adam bir bek oyuncusu.

Volkan Şen azıcık becerikli olsaydı, ilk yarıyı 2-0 hatta 3-0 önde kapatırdık. Bu performansla Fenerbahçe'de 11 oynatılması gerekiyor ama Vitor'un da Fatih hocadan hiçbir farkı yok oyuncu seçimlerinde.

Kaldı ki, Fatih hocanın özellikle yaptığı şu açıklama kahkaha atmama neden oldu;

-Ülke olarak savunma yapamıyoruz, beklerimiz ve stoperlerimiz çok yetersiz, ülkede stoper ve bek yetişmiyor.

Arkadaş bu açıklamaya bildiğin kahkaha attım. Şener var, Caner var, Gökhan var, ne kadar söylemek istemesem de Sabri var, devşirdiğin Ozan var. Kaldı ki bu 5 oyuncu da (Ozan'ı kısmen görebiliriz) hücum devamlılığı olan, sıfıra inebilen oyuncular.

Stoper için ise Ömer Toprak'ı niye almadın kadroya be vicdansız? Madem stoper yok, madem Hakan'ı affettin, Ömer'i niye davet etmedin?
    Hayır ondan sonra, küfür edince, eleştirince ''Ben Fatih Terim'im'' imajı yaratıyor adam.

Letonya'yı da yenemeyeceksen öl arkadaşım. Gerçek anlamda, terket buraları.

Senelik 3.5M € maaş alıyorsun. 1 yılda hazırlık maçları dahil takımı topladığın toplam maç sayısı 10'u ya bulur ya bulmaz, buna rağmen 3.5m € maaş alıyorsan ben bunu gerçek anlamda sorgularım.

Ayrıca, Milli duyguların hiçe sayıldığını, maddiyata öncelik verildiğini de 3.5M € maaştan anlayabiliriz. Fatih Terim yerinde olucam, 500K €'ya çalışırdım, hatta maaş almazdım. Ulan sen milli takımı yönetiyorsun, ama bana kalırsa daha ziyade sen milli takımı söğüşlüyorsun. Buna yönetmek denemez çünkü.

Volkan'ın çok daha ofansif bir grafik sergilemesine rağmen, Oğuzhan'ın en azından oyuna alınmasını isterdim ben, Arda'dan daha aktif oynayacağının da garantisini verirdim.

Selçuk yerine, Olcay'ın oynatılmasını beklerdim. Selçuk tamı tamına ''idare etmek'' terimi kullanırız ya futbolda, aynen öyle kardeşim Selçuk tam anlamıyla idare etti. 1 şut çekti, gol oldu ve akabinde denediği şutun mesafesi 30-35 metre. Bu oyuncunun böyle problemleri var, gol mü attı? ikinci şutu hiç beklemeden deniyor. Mesafenin ne olduğu, önünde oyuncu olup olmadığı hiç önemli değil.

Şu dizilişle sahaya çıkılamaz mıydı yani?

-------------------Onur Kıvrak-------------------

-----Şener --- Serdar -- Hakan --- Caner------

------------------Mehmet Topal------------------

------ Volkan -- Arda -- Hakan -- Gökhan------

-------------------Cenk Tosun-------------------

Çatır çatır da gol atardı formasyon, ilerleyen dakikalarda Arda'yı çıkarıp Olcay'ı alırdın oyuna,
    Gökhan veya Volkan'ı çıkarır, Oğuzhanı alırdın
    Topal'ı çıkarıp Burak veya Umut'u alırdın, Mevlüt nerede abi? Mevlüt neden yok şu kadroda?

Hayır ondan sonra boş beleş açıklamalar yapar, Hakeme yüklenir. Hakeme yüklenene kadar, işini yapmayı öğren, İtalya, Fransa veya Hollanda ile oynamıyorsun. Oynadığın takım, kadro kalitesi olarak 5te1 iniz bile değil, maç boyunca 4-5 kere geldiler, 2 kere kaleye şut çektiler, birisi çizgiden çıktı, diğeri gol oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Letonya maçı öncesi basın mensuplarından biri şu soruyu sormuş;

-Fatih hocam, son dönemde büyük çıkış yakalayan Cenk Tosun'u niye 18'e almadınız?
    +Bunu soran arkadaş da beşiktaşlı sanırım. (Şaka yok, gayet ciddi bir üslupla)

Şimdi bu cevaptan sonra, soruyu soran adam Fatih Hoca'ya dese ki

-Bana bu sorunun cevabını bu şekilde veren hoca, Galatasaraylı Fatih Terim mi? Türk Milli takım Antrenörü Fatih Terim mi?

Ne olacak bana söyler misiniz?

Ben Fenerbahçeliyim. Öncelikle onu belirtiyim. Ozan'ın sağ bekte oynaması başlı başına bir hataydı. Orta sahanın göbeğinde oynatılmalıydı. Özellikle Orjini sağ bek olan Şener varken, Ozan'ın bek olarak oynatılması bir insanın futboldan ne kadar ''anlamadığını gösteriyor''
    Ayrıca Ozan, Şener oyuna girdikten sonra daha etkili oldu.

Şener oyuna girdikten sonra, Hakan'da ortaya geçince, Şener hem kanat, hem de bek olarak oynamaya başladı. Onu da atlamamak lazım. 2 gol kaçırdı, 4-5 tane çizgiden içeriye top kesti. Kaldı ki bu adam bir bek oyuncusu.

Volkan Şen azıcık becerikli olsaydı, ilk yarıyı 2-0 hatta 3-0 önde kapatırdık. Bu performansla Fenerbahçe'de 11 oynatılması gerekiyor ama Vitor'un da Fatih hocadan hiçbir farkı yok oyuncu seçimlerinde.

Kaldı ki, Fatih hocanın özellikle yaptığı şu açıklama kahkaha atmama neden oldu;

-Ülke olarak savunma yapamıyoruz, beklerimiz ve stoperlerimiz çok yetersiz, ülkede stoper ve bek yetişmiyor.

Arkadaş bu açıklamaya bildiğin kahkaha attım. Şener var, Caner var, Gökhan var, ne kadar söylemek istemesem de Sabri var, devşirdiğin Ozan var. Kaldı ki bu 5 oyuncu da (Ozan'ı kısmen görebiliriz) hücum devamlılığı olan, sıfıra inebilen oyuncular.

Stoper için ise Ömer Toprak'ı niye almadın kadroya be vicdansız? Madem stoper yok, madem Hakan'ı affettin, Ömer'i niye davet etmedin?
    Hayır ondan sonra, küfür edince, eleştirince ''Ben Fatih Terim'im'' imajı yaratıyor adam.

Letonya'yı da yenemeyeceksen öl arkadaşım. Gerçek anlamda, terket buraları.

Senelik 3.5M € maaş alıyorsun. 1 yılda hazırlık maçları dahil takımı topladığın toplam maç sayısı 10'u ya bulur ya bulmaz, buna rağmen 3.5m € maaş alıyorsan ben bunu gerçek anlamda sorgularım.

Ayrıca, Milli duyguların hiçe sayıldığını, maddiyata öncelik verildiğini de 3.5M € maaştan anlayabiliriz. Fatih Terim yerinde olucam, 500K €'ya çalışırdım, hatta maaş almazdım. Ulan sen milli takımı yönetiyorsun, ama bana kalırsa daha ziyade sen milli takımı söğüşlüyorsun. Buna yönetmek denemez çünkü.

Volkan'ın çok daha ofansif bir grafik sergilemesine rağmen, Oğuzhan'ın en azından oyuna alınmasını isterdim ben, Arda'dan daha aktif oynayacağının da garantisini verirdim.

Selçuk yerine, Olcay'ın oynatılmasını beklerdim. Selçuk tamı tamına ''idare etmek'' terimi kullanırız ya futbolda, aynen öyle kardeşim Selçuk tam anlamıyla idare etti. 1 şut çekti, gol oldu ve akabinde denediği şutun mesafesi 30-35 metre. Bu oyuncunun böyle problemleri var, gol mü attı? ikinci şutu hiç beklemeden deniyor. Mesafenin ne olduğu, önünde oyuncu olup olmadığı hiç önemli değil.

Şu dizilişle sahaya çıkılamaz mıydı yani?

-------------------Onur Kıvrak-------------------

-----Şener --- Serdar -- Hakan --- Caner------

------------------Mehmet Topal------------------

------ Volkan -- Arda -- Hakan -- Gökhan------

-------------------Cenk Tosun-------------------

Çatır çatır da gol atardı formasyon, ilerleyen dakikalarda Arda'yı çıkarıp Olcay'ı alırdın oyuna,
    Gökhan veya Volkan'ı çıkarır, Oğuzhanı alırdın
    Topal'ı çıkarıp Burak veya Umut'u alırdın, Mevlüt nerede abi? Mevlüt neden yok şu kadroda?

Hayır ondan sonra boş beleş açıklamalar yapar, Hakeme yüklenir. Hakeme yüklenene kadar, işini yapmayı öğren, İtalya, Fransa veya Hollanda ile oynamıyorsun. Oynadığın takım, kadro kalitesi olarak 5te1 iniz bile değil, maç boyunca 4-5 kere geldiler, 2 kere kaleye şut çektiler, birisi çizgiden çıktı, diğeri gol oldu.

Her kelimesi ile doğru bir yazı

• quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

Fatih Terim yıllık 4 milyon avro alıyor. Nerde alıyor? %70 fakirlik, %30 u açlık sınırında olan bir ülkede.

Bu kadar güzel tarif edilebilirdi. Nerede yandaş var milletin dini ve milli duygularını sömürü parayı goturuyor. Gariban olduğu gibi gariban kalıyor.

• Türkiyenin en iyi teknikdirektörü Fatih Terim

1 tane Ertuğrul sağlam 5 tane terim eder. Federasyon,mhk,lig tv,aksarayın desteklediği gsyi Hamza bile şampiyon yaptı sende, bende, herkez yapar. Büyüksen çıkıp anadolu takımı şampiyon yapacaksın. 1 tane avrupa kupasına götüren hoca nasıl her işler kötü gittiğinde sarılacak can simidi olur! Burası Türkiye herşey de olduğu gibi futbolda da cahiliz işte

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.