Şimdi Ara

Türkiye - Letonya 2016 Avrupa Şampiyonası 7. maç (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
4
Favori
18.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: garcibaba

Arkadaşlar tarihe bakın nezaman Galatasaray kötü milli takımda kötü, galatasaray ın aldığı 2002 de alınan dünya 3.lüğü hatırlayın tam efsane kadro vardı kadroda bitek kalede Rüştü vardı

Bunu övünç kaynağı olarak söylemeniz çok komik yahu. Bizim bildiğimiz formsuz adam oynamaz ama Terim sağolsun forvetlerimiz Burak Umut.

Milli takıma verdiğin oyuncuların kötü olduğu için yenemedik evet, övünüyor musun bide bununla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

bu volkan demirel diye ağlıyanlar futboldan anlamıyor galiba,2014 dünya kupasına gidemediysek volkanın yediği hatalı goller yüzünden gidemedik,volkan ne verdiki milli takıma şimdiye kadar hep isteksiz oynadı bitane maç kurtardığını hatırlamıyorum milli takımda iyikide almamış milli takıma,üstelikte beni çağırmayın demiş bidaha ne çağıracak bu adamı

İyi de bütün suç volkanın değil ki.Bu takımda defansta var.önce onların işini yapması lazım.Letonya maçında işini yapmadıklarını hep beraber gördük.Sürekli ileride baskı kurduğumuz için defansın ezikliği çok belli olmadı. Ne zamanki gölü aldık mr ego takımı geri çekti. Defansın 3 dk bile dayanamadığını çok güzel gorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 5 yıldır bu milletin yüzü gülmedi. Futbolda eziğiz her zaman bir sonraki turnuvada yaparız diyoruz.

Tff de vampir başta. Sırf işadamı diye bütün türk takımlarının başkanlığını işgal etmiş başkanlar var.

Hükümet kurulamıyor. Daha önce kurulan hükümette halkı kutuplaştırdı.

Dört yanımızda sınırlarımızda savaşlar çatışmalar var. Barış yüzü görmedik.

Doğru düzgün turnuva vs yi türkiye de yapma şansı bulamadık.

Anlaşılan o ki bu milletin yüzü gülmedi gülmüyor gülmeyecek

Bizim ihtiyacımız olan tek şey ne olduğumuzu bilmemiz. Kendini bilen büyüklenmeyen üzülmez. Biz letonyayla çekişen orta dünya ülkesiyiz.

Dün letonya hiçbir iddiası olmamasına rağmen bizi turnuva dışına itmek için oynadı. Tek amaçları hristiyanların yani kardeşlerinin turnuvaya gitmesi idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 4 Eylül 2015; 19:20:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diodeic

VolkanD.
    Gokhan-OmerT.-Balta-Caner
    Selcuk-Topal
    Tore-Hakan-Arda
    Burak

Milli takim dedigin bu kadroyla cikicak. Yok Volkan'i istemiyor, yok Omer ile sorunlar var. Olmaz boyle hocalik. Dun kalede Volkan Demirel, stoperde Omer olsa o golu net yemezdik. Gerci Omer sakat su an ama olmasi gerekeni soyluyorum. Koca mille takimin kalesi Babacan'a mi kaldi?

Al benden de o kadar. Hocalık değil ki zaten. Egosu hocalık vasıflarının üzerine çıkmış. 3. seferdir yine büyük yanlışlara sürüklüyor milî takımı, ülke futbolunu. Hiç bakın bakalım var mı ego terimle çıkıp da rahat izlediğimiz bir maç? Hiç yok, her zaman bir kaos futbolu. Taktik disiplin 0, mentalite 0. Ben böyle bir şey başka takımlarda, ülkelerde görmedim bir bizde var. Hep de yanlışında ısrar eder, hatasını kabul etmez, daha da kötüsü herkes durumdan memnun, kimse hesap sormaz, eleştirmez adam akıllı. Bunlara bir türlü anlam veremiyorum.

• Kafa dağıtalım diye maç izliyoruz, daha beter sinir oluyoruz.
  • Yürüyen ego Fatih Terim gitmedikçe milli takımdan adam olmaz. Sırf Gs li diye bütün formsuz (kötü demiyorum) oyuncuları takıma doldurdu bir de ilk 11 oynatıyor.
  • Asya ya geçiş yapıp, asya şampiyonasına katılalım. Bizim dengimiz ülkeler orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: diodeic

VolkanD.
    Gokhan-OmerT.-Balta-Caner
    Selcuk-Topal
    Tore-Hakan-Arda
    Burak

Milli takim dedigin bu kadroyla cikicak. Yok Volkan'i istemiyor, yok Omer ile sorunlar var. Olmaz boyle hocalik. Dun kalede Volkan Demirel, stoperde Omer olsa o golu net yemezdik. Gerci Omer sakat su an ama olmasi gerekeni soyluyorum. Koca mille takimin kalesi Babacan'a mi kaldi?

Serdar Aziz'in yerinde Bekir İrtegün oynasa bile o golü yemezdik. Ne buluyorlar şu adamda anlamıyorum, yüzyılın balonu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

batuhan gibi birini alıp formda cenki almamak egodan başka bişey değil.Selçuk gol atmış olabilir koca maç boyu ne yaptı yada burak,burada gsli fbli muhabbeti yapmıyorum ama formaları hak ettiğine vermiyor.Ozandan sağ bek olur mu koskoca ülkede sağ bek mi kalmadı şener ile başlasana adam fenerde ilk 11 oyuncusu 6 resmi maça çıkmış.

Dün akşamki açıklamalara göre bu adam gidecek gibi değil dünya şampiyonası var dedi resmen bunu kaçırsak bile o kadar parayı kime verseler gitmez ya zaten

valla futbola siyaseti kattıklarından beri futbolumuz yerlerde sürünüyor böyle federasyona böyle milli takım ve teknik direktör

futboldaki siyasetten rahatsız oluyorsan avatırındaki hitler selamı veren futbolcu ne ayak

• Ömer Toprak'ı bir yolu bulunup ikna edip kadroya yerleştirmek lazım. Biz anlamayız Gökhan Töre ile olan kavgasını falan. Yanına da Semih Kaya gelirse ahım şahım iyi olmasa da yine de idare eder. Bir de dün Burak kötüydü ama asıl suçlu kesinlikle Fatih Terim. Arkadaş sen Türkiyesin, TÜRKİYEEEE! Ne mokuma Burak'ı çıkarıp yerine Mehmet Topal'ı alıyorsun? Ulan sanki dünya kupası finali. Adam Letonya'ya karşı Park The Bus yapmaya çalışıyor. Manyak mıdır bilerek mi yapıyor anlamadım. Türkiye sadece hücum oynayacak abi. Savunma düşünülmeyecek. Sadece hücum. Çok Akıcı - Yüklen Başka türlü adam olmaz bu takım.
  • Bu ulkede gs nezaman basarili oldu o kemik kadro milli takimdada basari getirdi. Artik o efsane kadro ( yerli tayfa ) bidaha olusmayacagina gore benim beklentim de kalmadi milli takimdan. Birbiriyle oynamamis hatta kendi takimlarinda bile yedek kalan toplama adamlarin yilda uc bes kez ayni takimda oynayarak nasil basarili olmasini bekleyebilirz ki ? Fener bjk gs yada trabzon dan bir iskelet olusmali . Bakin ispanya milli takimina yarisi barca yarisi reel. Almanyaya bakin iskelet oldugu gibi bayern. Sizce bu takmlarin basarili olmasi tesaduf mu? Nekdr star olursa olsun milli takim da olsa iskelet sart. Ornegin fransa ingiltere arjantin brezilya biyere kadar neden isklet yok. Toplama hepsi. Turkiyede anca bukadar iste...

• 25 milyon un ahı varken kimse bu takımdan bir şey beklemesin...

• Arkadaşlar ömer sakat. Sorunlar falanda yok en son kırmızı yemişti. Aralıkta geri gelcek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Dünya Kupası elemelerinde Katar, Bhutan'ı 15-0 yendi. Dün oynandı bu maç. Şimdi demeyin Türkiye'de olsa atardı diye. Bundan 2 yıl önce Andorra kasabasını zar zor 2-0 yendiğimizde gazeteler büyük bir başarı almışız gibi göstermişti.

Bu spikerin 2 maçını dinlesek hatim indiririz

• quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

Son 5 yıldır bu milletin yüzü gülmedi. Futbolda eziğiz her zaman bir sonraki turnuvada yaparız diyoruz.

Tff de vampir başta. Sırf işadamı diye bütün türk takımlarının başkanlığını işgal etmiş başkanlar var.

Hükümet kurulamıyor. Daha önce kurulan hükümette halkı kutuplaştırdı.

Dört yanımızda sınırlarımızda savaşlar çatışmalar var. Barış yüzü görmedik.

Doğru düzgün turnuva vs yi türkiye de yapma şansı bulamadık.

Anlaşılan o ki bu milletin yüzü gülmedi gülmüyor gülmeyecek

Bizim ihtiyacımız olan tek şey ne olduğumuzu bilmemiz. Kendini bilen büyüklenmeyen üzülmez. Biz letonyayla çekişen orta dünya ülkesiyiz.

Dün letonya hiçbir iddiası olmamasına rağmen bizi turnuva dışına itmek için oynadı. Tek amaçları hristiyanların yani kardeşlerinin turnuvaya gitmesi idi.

Bu ülkenin en büyük sorunu mevkileri işinin ehli insanlarına verilmemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Alfred Blalock -- 5 Eylül 2015; 22:23:49 >

• Türk Milli Takımı avrupa değil Asya elemelerinde bulunsun daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri diyor ki Burak'ı çok geç çıkarttın diğeri diyor ki Burak'ı niye çıkarttın. Çıkmasaydı daha erken golü yerdik. Hucüm ederek gol atamadık ki bari gol yemeyelim diye tabi ki çıkartacak. Td maçtan önce ve maç içinde doğru oyuncu değişiklikleri yapmaya çalışırken futbolun üstatları bizler maç bittikten sonra bile doğru yorumlayamıyoruz. Şu söz bile havada kalıyor. Maçtan önce teknik direktör maçtan sonra herkes haklı !!
  • Hiç kimse mi fark etmiyor şaşıyorum. Arda turan ispanya ya gittiğinden beri milli takıma hiç bir katkı yapmıyor.

Dün ki titrek oyununu görmediniz mi? Sadece dün için de demiyorum hangi maçı kurtardı bu adam?

Sebebini de söyleyeyim, ispanya da kimsenin forması garanti değil, forma aslanın ağızında, arda bir sakatlanırsa biliyor ki alternatifi olan adam formayı kapıp vermeyecek.

Hele ki barcelonaya transfer olmuş ve ocak ayına kadar oynayamayacak durumda iken uzun bir sakatlık yaşarsa işinin biteceğini biliyor. Başlamadan barça kariyeri biter.

İspanya ligini takip edenler orda ki arda ve burada ki ardanın farkını bilirler.

Hollanda maçını izleyin oynarsa, bana hak vereceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 4 Eylül 2015; 21:45:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

quote:

Orijinalden alıntı: sublebaaa

Hakan Calhanoglu cok isteksiz gorundu akli Almanya millide kalmis..Iyi oyuncu lafim yok ancak buda Nuri gibi milli takima kendini veremiyor..

Vay arkadaş tek maçtan bu kanıya nasıl vardın anlamıyorum almanya milli takımında kalmış aklı .d . daha sezon yeni başladı sayılır her oyuncu formda değil şuan belki hakanda daha form tutmadı yine elinden geleni yaptı .

Tek mac mi ?

• Sen misin volkan Demirel i cenk i kadroya almayan, he sanki volkan olsa o golü çıkarabilicekmiydi çıkaramicakti büyük ihtimalle ama olsun niye alınmıyor. Cenk o golleri atabilecek miydi atamicakti, belkide atacaktı müstahak size ne diyim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diego26 -- 4 Eylül 2015; 21:44:37 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.