Şimdi Ara

Türkiye - Letonya 2016 Avrupa Şampiyonası 7. maç (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
4
Favori
18.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: brk5334

bir turnuvayı daha Türkiyesiz izleyeceğiz.

ite kaka avrupa şampiyonasına gitsek bile orada rezil olacağımızdan hiç gitmeyelim daha iyi?
    en azından hiç gidemezsek belki Sistem ve Programda
    (SP) yüce devletimiz tarafından köklü değişiklikler olur devamında da yüce TFF miz iyi bir Organizasyon oluşturup MİLLİ TAKIMIMIZ la Rekorlar
    (OR) yazmaya başlarız..

Genelde turnuvalarda daha başarılı oluyoruz. Bence rezil olmayız konsantre üst seviye oluyor takımda. Tabi uzun zamandır gidemediğimiz için bu konuda da pek emin değilim.

• mumenu kullanıcısına yanıt
    ahmet çakarın ses tonuyla okudum
  • Aday kadro , ilk 11, değişiklikler, oynattığı kaos futbolu yıllardır...hepsi yanlış terimin. Yeter yahu yeter bazı şeylerden ciddi anlamda sıkıldım, bıktım hep aynı yanlışları görmekten. Millî takım bu yahu, burada en formda olanlar, en iyiler oynar. Bir ekolü, kültürü olur. Bir sistem , a b c planı olur.

Milli takımda yıllardır kemik bir kadro yok, omurga yok. Son olarak şu elemelerden itibaren 30 farklı oyuncuyla oynandı. Böyle birşey var mı ya? Deneme tahtası mı bu, bu kadar ciddiyetsiz iş yapılır mı? Maçtan öncesi de sonrası da terimin yaptığı açıklamalar tam delirmelik. Resmen dalga geçiyor insanlarla bu kadar da olmaz. 2 saat sürekli anlattı, kem küm etti, bahanelere sığındı, hikaye anlatıyor millete. Sanki memlekette antrenör kalmamış gibi bu egosu yüksek adamı 3. kez milli takımın başına getiren federasyonda da büyük suç var. Bir adama 2 şans verirsiniz, olmuyorsa olmuyordur. Sıralamada 8.liklere kadar çıkmışken bugün bakın ne hâldeyiz.

Yazık günah değil mi. Sahada oyuncuların nasıl oynadığına, daha doğrusu oynayamadığına bakın. Tribünler vur kır parçala diyor, garip garip tepkiler veriyor, hemen hemen tüm oyuncuların yüzünde bir korku , panik, sanki savaşa gidiyorlar. Pas, şut atarken ayakları gitmedi çoğu kez oyuncuların, hep ayaklar yere sürttü. Koordinasyon 0, mentalite 0. Arda hariç hepsi amatör topçu gibiydi. Anormal sayıda pas hatası yaptılar, kaç kere önde top tutamadılar, kontrol edemedler. Bu kadar da olmaz. Kanatlar habire ortaya gelip yığılıyor, Burak çok tutuktu. O hâliyle Arda hepsinden iyi mücadele etti, takımı ayakta tuttu. En çok Arda için üzüldüm. Maç sonunda yüzünü gördünüz mü boksör gibiydi. Bir pozisyonda az kalsın gözüne geliyordu rakip kramponun dişi. Arda hariç hepsi tutuktu, sanki hayatlarında ilk kez bir arada oynyuor gibiydiler. Ne kanat kanat gibi oynuyor ne de diğerleri. Spiker arka direkte kimse yok dedikçe sinir katsayım arttı. Alper, Oğuzhan, Yasin, Mevlüt duruyor kenarda. Oyuna Umut giriyor Allahım gel de çıldırma. Hele ki ne kadar etkisiz de olsa Burak ın oyundan çıkması son derece yanlıştı. Cenk-Batuhan tercihi soruldu ama esas olması gereken, ikisinin de kadroya alınıp Umut un alınmamasıydı. Umut 2 yıldır sahada yok, 0. Neymiş hücum presmiş, önde basıyormuş. Şaka gibi yahu. Deplasmandaki letonya dahil birçok maçta saç baş yoldurttu. Göya kafa toplarına vuruyormuş. Maçta gördüm ki hava topuna ürkerek çıkıyor, eğilerek. Hava topuna 2 büklüm mü çıkılır yahu. Şener madem oynayacak durumdaydı niye macera arıyorsun be adam. Koysana Ozan ı ortaya Şener i sağa.
    Hakan ın Arda nın 90dk sahada kalması büyük saçmalıktı. Hem Arda ya yazık ediyorsun zaten maç eksiği, sakalığı vb var, hele Hakan hiçbirşey yapmadı. Tek iyi yaptığı şey olan duran topları da hep kötü kullandı. Bir pozisyonda bomboş durumda pas atar gibi vurdu, tavana asması lazımdı.
    Son kornerde gördüm ki Selçuk çok iyi kesti, dönen topta iyi şut çıksa golü da atabilirdik olmadı. Baştan beri kornerleri bir taraftan Caner, diğer taraftan Selçuk atmalıydı. Bunlar çok temel, basit, olması gereken şeyler. Böyle milli takım olmaz. Oyuncuların tamamına yakını hep statik, durarak oynadı. Ruhsuzdu. 7 yıldır bu böyle, bir türlü takım ruhu , milli heyecan, coşkuyu yakalayamadılar.

Terim hikaye anlatıyor c planı vb diye. İlk cümlesi eh şey kem küm hollanda bilmem ne. İlk geldiği günden bugüne kadar hadi koçum yürü aslanımla, egosuyla , belli oyunculardaki anlamsız ısrarlarıyla resmen kaos futbolu oynatıyor. 35 tane pozisyona girip hiçbirini atamayıp sonra 1 kaliteli uzaktan şut golüyle öne geçiyorsun ve yine bunu koruyamıyorsun. Letonya bu yahu letonya dediğiniz nedir Allah aşkına. Yok şöyle iyi oynadık böyle iyi pozisyonlara girdik vb dalga geçiyor terim resmen. Maçı izlerken de sonrasındaki yorumları & basın toplantısını izlerken kalpten gidecektim. Ben uzun zamandır bu kadar sinir strese girdiğimi hatırlamıyorum. Terim zaten yıllardır millete hikaye anlatıyor da basın mensuplarında da iş yok. Hiç biri de adam akıllı mantıklı soru sormuyor, soramıyor. Basının zaten ortalığı karıştırmaktan, yalan haber yapmaktan başka ne işi var ki değil mi. (Birkaç işini iyi yapan değerli gazeteciyi, sunucuyu tenzih ederim) Ben de boş yere beklentiye giriyorum. Bu ülkede hangi iş düzgün yapılıyor ki orada işler düzgün yürüsün. Erman hoca dışında şöyle net, sert bir eleştiri yapanı da görmedim. Herkes hikaye anlatıyor, ego terimi kimse eleştiremiyor nedense. Sahada varlığı yokluğu bir olan, ruhsuz olan oyunculara da doğru düzgün bir eleştiri yapmadılar. Ne diyeceğimi bilemiyorum artık.

Bu maçı kazansaydık bile zaten hiç ilerisi adına ümidim yoktu. Böyle bir mental yapıyla, kaos futboluyla hollandayı felan yenmek mümkün değil. Deplasmandaki hollanda maçından sonra biraz ümidim vardı ama şu maçta yaşananlardan sonra zerre bir beklentim kalmadı. Eğer hollandayı yenersek büyük sürpriz olur, o zaman oyuncularda da terimde de art niyet ararım. Konstantrasyonlarında büyük sıkıntı görürüm, maç seçtiklerini düşünürüm. Sonrasında Çekler var İzlanda var. 1 puan dahi alacağımıza ihtimal vermiyorum. Bazıları çıkıyor eh şey hâlâ avantajımız var hollandayı yenersek bla bla bla. Çok yazık. Bu gidişhat hiç iyi değil, bazı şeylerin artık değişmesi, oyuncuların da aklını başına alması lazım. Tff, terim & oyuncular böyle bir yanlışlar zinciri var. Bakın hata demiyorum, yanlış var hem de çok büyük yanlışlar yapılıyor.

• Ozan tufanin ortaları sabriden beter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • --silindi--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 10 Ocak 2021; 15:55:32 >
  • TheHeaven kullanıcısına yanıt
    he 9/11/2001 de dünya ticaret merkezini de aziz yıldırım yok etti zaten. her şey aziz yıldırım. nasıl bir kuyruk acısıdır ya? Yıldırım demirören'e oy veren kulüpler arasında galatasaray beşiktaş ve fenerbahçe var. madem bu kadar şikayetçisiniz niye hala oy veriyosunuz bu adamlara?
  • Zico Milli takıma gelsin.
  • Ne kuyruk acısı? Azizin maşallahı var Galatasaray'ın kaç tane başarısına başkanlık döneminde tanıklık etti.

Oyları taraftarlar mı veriyor? Artık saman altından neler yürütüyorlar da Galatasaray ve Beşiktaş bu herife oy verdi acaba. Yıldırım ikizler başta olmak üzere bütün kluplerdeki pislikler atılırsa anca milli takım da başarı yakalanır.

• Dünya Kupası elemelerinde Katar, Bhutan'ı 15-0 yendi. Dün oynandı bu maç. Şimdi demeyin Türkiye'de olsa atardı diye. Bundan 2 yıl önce Andorra kasabasını zar zor 2-0 yendiğimizde gazeteler büyük bir başarı almışız gibi göstermişti.
  • Bunu gerçekten kendi takımımın oyuncuları diye söylemiyorum, zaten devre arasında Ntv Spor'da da aynı yorum yapıldı. Oyunu dar alanda oynadık bütün maç. Dar alanlarda ince işler yapıp kilide açacak adam Oğuzhan'dı. En azından 2. yarı sokulması gerekiyordu bence. Ayrıca oyuna sonradan giren Umut yerine Cenk olsaydı kadroda, sahada hala bir tehditimiz, bir 'golcü'müz olurdu. Nitekim golü de uzaktan şut ile bulduk. Gol makinesi forvetlerimiz nal topladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • milli takımı takip etmeyi bıraktım kafam rahat yukarı da bir arkadaş bahsetmiş milli takımın omurga kadrosu yok diye sonuna kadar haklı her maç farklı bölgelerde farklı oyuncular oynuyor neyse sizde benim gibi izlemeyin kafa rahat olsun.
  • TheHeaven kullanıcısına yanıt
    Aziz yıldırımı bende sevmiyorum fenerbahçeli olarak ama adam her kulübün aradığı yönetici. Mesela ben biliyorum ki çoğu g.saray taraftarı içten içe azize hayranlık duyuyor. yönetici olarak çok başarılı insanlık olarak değil. kuyruk acısı dediğim sportif başarı değil. mesela şu an ki g.sarayın mali durumuna bakarsak ünal aysal bile kötü yönetici.
  • Ersun Yanala vericeksin şu kadroyu, eze eze 3-4 ata ata gruptan çıkartacak takımıda. Şu Galatasaray tayfası FT dışındaki tüm hocaların başını yiyor.
  • Şu milli takımın başına Ersun Yanal gelmeli,Fenerbahçe ye oynattığı futbol en azından oynatmaya çalıştığı futbol buram buram modern Avrupa futbolu kokuyordu.

• Biz daha letonyayı yenemiyoruz .Hollanda bize 4 sallar

• Milli takım baskılı oynuyo pozisyon da buluyo fakat kaç maçtır gol atma problemi bas bas bağırıyor. Çözüm belli, yerli golcü sıkıntısı olduğu net ortadayken Fernandao gibi güçlü fizikli bir golcünün vatandaşlığa geçerek acilen devşirilmesi gerekiyor
  • Tek çare fernandao

• quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

80 milyon nüfuslu ülkenin milli takımı nasıl bu kadar ruhsuz, nasıl bu kadar başarısız olur anlamıyorum ben ya. Ayıp denen birşey va, 10 senede bir turnuvaya katılıyoruz resmen.

Ülkenin her alanında her şekilde torpil dönüyor rant sağlanıyor arkadaş şaka gibi. Neyimiz eksik bizim Hollanda'dan Almanya'dan ? Türk olarak doğan insan nasıl bu kadar disiplinsiz azimsiz olabilir yahu ? Cebine milyon dolarlar alıyorsun milyon dolarlar. Bana sadece futbol oynamak için milyon dolarlar verseler kendimi geliştirip en iyilerden olmak için antreman sahasında yatarım bu ne pişkinlik ?

Kendi takımında ne halt yiyorsan ye, o milli takımın formasını giydiğin an tüm Türkiye'ye karşı sorumlusun sen vatani görevin senin elinden geleni yapmak. Bunlar tam tersi amaaan yerim milli takımını kafasında.

Başta Fatih Terim. Aldı bilmem kaç senelik sözleşmeyi, umrunda olur mu adamın ?

Sen asla onlar gibi futbolcu olup para kazanamiycagin için öyle dusunuyorsun.sen onların yerinde olsan sende belki yan gelip yatarsin aldığın paraya bakrsin sadece kendini geliştirmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: sublebaaa

Hakan Calhanoglu cok isteksiz gorundu akli Almanya millide kalmis..Iyi oyuncu lafim yok ancak buda Nuri gibi milli takima kendini veremiyor..

Vay arkadaş tek maçtan bu kanıya nasıl vardın anlamıyorum almanya milli takımında kalmış aklı .d . daha sezon yeni başladı sayılır her oyuncu formda değil şuan belki hakanda daha form tutmadı yine elinden geleni yaptı .

• tamamen katılıyorum sana dostum, doğru tespit.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.