Şimdi Ara

Türkiye - Letonya 2016 Avrupa Şampiyonası 7. maç (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
4
Favori
18.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlız adam 2013 kasımda gelmişti hatırladıgım kadarıyla , o vakitten beri 28 milyon tl kazanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mactotherack

yanlız adam 2013 kasımda gelmişti hatırladıgım kadarıyla , o vakitten beri 28 milyon tl kazanmış

Efsanemiz Metin Tekin Fatih Terim'i aklamak icin o paralar vergilerden falan odenmiyor sponsorlar oduyor dedi..Mesele o mu ? O kadar para alip sadece Kazakistani yeniyorsan bal gibide elestiririm..Su forumdan bir td secip takimin basina koysak bundan daha kotu durumda olmazdik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih terim maaş alıyorda neden futbolcular almıyor. Bence teknik adamada maaş verilmemeli formda oyuncuları alıp hadi oyna diyorsun birde maaş istiyorsun çok ayıp alcaksa futbolcularda almalı
  • Bu milli takıma hangı kalecı gelse hata yapıyor volkan demırel dunya kupasına gıdemedıysek bunun yedıgı hatalı goller yüzünden,kalecı onur izlanda macında buyuk hata yaptı tolgada aynı sekilde keske muslera türk olsaydı,rüstüyüde arıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim'in neyini beğenmiyorunuz? Kişiliğini sevmezsiniz ok. Ama adamın ustalığına laf etmek abartı oluyor. Ertuğrul Sağlam'la karşılaştırılıyor falan. O kim ya. Her ne kadar gol atamasakda da ben bu güne kadar Türkiye'nin bu grupta ki kadar iyi oynadığını görmemiştim.

• tr 20 şut = 1 gol
    let 5 şut = 1 gol
  • RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    Her şeyde haklısınızda hocam bir tek şuan ömer toprak sakat.

• Abi terim gitse mustafa gelecek mustafa gitse hikmet gelecek bu milli takıma kimler geldi aynı tas aynı hamam ancak yeni jenerasyon bekliyicez hepimiz başka çare yok.

• şu yediğimiz gole bak! Beşiktaş gibi golü atınca geriye yaslandık ve rahat kazanacağımız maçı kaybettik.
    Arda Turan'da söylüyor "beceriksizliğimizden kaybettik" diye..
    Milli ruh geri döndü Konya'da ama milli takım'a o ruh dönmemiş anlaşılan

• ben hollandayı yensek bile 3.olacağımızı düşünmüyorum,izlandayı hayatta yenemeyiz,izlanda garantilemiş gelecek diye herkes rahat yeneriz diye düşünüyor ama izlanda tam takım oyunu oynuyor hayatta alamayız maçı bide deplasmanda çek cumhuriyeti maçı vr işimiz çok zor
  • Hollandada'nın bizden sonraki maçları çok kolay geçer, bizim için buraya kadardı '' imPARAtor '' ile olacak iş değil bu.
  • Biz zoru severiz :d hahahaha

Zorunuz ne şu insanlarla ? bir ülkenin insanı, her alanda bu kadar ezilemez !
  • Bu Fatih Terim'den de, bu oyunculardan da bir halt olmaz. Gitsek ne olacak sanki? Rezil olur döneriz.

• O değilde bugün kaç sıfır yeniliriz iyi bir tahmini olan var mı?
  • REzil ettiniz konuyu, admin kilit vursun konuya.i
  • Türk futbolunu Yıldırım Demirören ve ekibi bitirdiler.
  • Fatih Terim teknik direktör falan değil.

Galatasaray'ın Uefa kupasını kazanmasında, Fatih Terim'in mi yoksa Hagi'nin mi daha çok katkısı olduğunu bilmeyenler konuyu kirletmesin.

Fatih Terim, Hagi'nin getirdiği kupanın ekmeğini tamı tamına 15 yıldır yiyor.

Hagi, kupayı getirdi, Fatih Terim kahraman ilan edildi, hala da üst insan gözüyle bakılıyor adama.

İtin şeyine soktuğunuz Şenol Güneş ise milli takımla çok daha zorunu başarmış, 2002'de brezilya ile ''kafa kafaya'' oynamış ve nefesi yetmediği için elenmiştir.

Öyle düşünülenin aksine 5-0, 6-0 falan yenilmedik brezilya'ya.

Şenol Güneş'e hak edilen değer verilmediği gibi, Fatih Terim'e hak etmediği derecede büyük kıymet veriliyor;

Acaba bunun nedeni ''İktidar yandaşı olmasından'' kaynaklanıyor olabilir mi?

Şenol Güneş'in ne kadar pozitif bir futbol oynattığını; Trabzonpor, Bursaspor ve Beşiktaş ile de gözlemleyebilirsiniz.

Tanımlama;

Şenol Güneş : Underrated
    Fatih Terim : Overrated

• quote:

Orijinalden alıntı: RuthlessRiu

Letonya maçı öncesi basın mensuplarından biri şu soruyu sormuş;

-Fatih hocam, son dönemde büyük çıkış yakalayan Cenk Tosun'u niye 18'e almadınız?
    +Bunu soran arkadaş da beşiktaşlı sanırım. (Şaka yok, gayet ciddi bir üslupla)

Şimdi bu cevaptan sonra, soruyu soran adam Fatih Hoca'ya dese ki

-Bana bu sorunun cevabını bu şekilde veren hoca, Galatasaraylı Fatih Terim mi? Türk Milli takım Antrenörü Fatih Terim mi?

Ne olacak bana söyler misiniz?

Ben Fenerbahçeliyim. Öncelikle onu belirtiyim. Ozan'ın sağ bekte oynaması başlı başına bir hataydı. Orta sahanın göbeğinde oynatılmalıydı. Özellikle Orjini sağ bek olan Şener varken, Ozan'ın bek olarak oynatılması bir insanın futboldan ne kadar ''anlamadığını gösteriyor''
    Ayrıca Ozan, Şener oyuna girdikten sonra daha etkili oldu.

Şener oyuna girdikten sonra, Hakan'da ortaya geçince, Şener hem kanat, hem de bek olarak oynamaya başladı. Onu da atlamamak lazım. 2 gol kaçırdı, 4-5 tane çizgiden içeriye top kesti. Kaldı ki bu adam bir bek oyuncusu.

Volkan Şen azıcık becerikli olsaydı, ilk yarıyı 2-0 hatta 3-0 önde kapatırdık. Bu performansla Fenerbahçe'de 11 oynatılması gerekiyor ama Vitor'un da Fatih hocadan hiçbir farkı yok oyuncu seçimlerinde.

Kaldı ki, Fatih hocanın özellikle yaptığı şu açıklama kahkaha atmama neden oldu;

-Ülke olarak savunma yapamıyoruz, beklerimiz ve stoperlerimiz çok yetersiz, ülkede stoper ve bek yetişmiyor.

Arkadaş bu açıklamaya bildiğin kahkaha attım. Şener var, Caner var, Gökhan var, ne kadar söylemek istemesem de Sabri var, devşirdiğin Ozan var. Kaldı ki bu 5 oyuncu da (Ozan'ı kısmen görebiliriz) hücum devamlılığı olan, sıfıra inebilen oyuncular.

Stoper için ise Ömer Toprak'ı niye almadın kadroya be vicdansız? Madem stoper yok, madem Hakan'ı affettin, Ömer'i niye davet etmedin?
    Hayır ondan sonra, küfür edince, eleştirince ''Ben Fatih Terim'im'' imajı yaratıyor adam.

Letonya'yı da yenemeyeceksen öl arkadaşım. Gerçek anlamda, terket buraları.

Senelik 3.5M € maaş alıyorsun. 1 yılda hazırlık maçları dahil takımı topladığın toplam maç sayısı 10'u ya bulur ya bulmaz, buna rağmen 3.5m € maaş alıyorsan ben bunu gerçek anlamda sorgularım.

Ayrıca, Milli duyguların hiçe sayıldığını, maddiyata öncelik verildiğini de 3.5M € maaştan anlayabiliriz. Fatih Terim yerinde olucam, 500K €'ya çalışırdım, hatta maaş almazdım. Ulan sen milli takımı yönetiyorsun, ama bana kalırsa daha ziyade sen milli takımı söğüşlüyorsun. Buna yönetmek denemez çünkü.

Volkan'ın çok daha ofansif bir grafik sergilemesine rağmen, Oğuzhan'ın en azından oyuna alınmasını isterdim ben, Arda'dan daha aktif oynayacağının da garantisini verirdim.

Selçuk yerine, Olcay'ın oynatılmasını beklerdim. Selçuk tamı tamına ''idare etmek'' terimi kullanırız ya futbolda, aynen öyle kardeşim Selçuk tam anlamıyla idare etti. 1 şut çekti, gol oldu ve akabinde denediği şutun mesafesi 30-35 metre. Bu oyuncunun böyle problemleri var, gol mü attı? ikinci şutu hiç beklemeden deniyor. Mesafenin ne olduğu, önünde oyuncu olup olmadığı hiç önemli değil.

Şu dizilişle sahaya çıkılamaz mıydı yani?

-------------------Onur Kıvrak-------------------

-----Şener --- Serdar -- Hakan --- Caner------

------------------Mehmet Topal------------------

------ Volkan -- Arda -- Hakan -- Gökhan------

-------------------Cenk Tosun-------------------

Çatır çatır da gol atardı formasyon, ilerleyen dakikalarda Arda'yı çıkarıp Olcay'ı alırdın oyuna,
    Gökhan veya Volkan'ı çıkarır, Oğuzhanı alırdın
    Topal'ı çıkarıp Burak veya Umut'u alırdın, Mevlüt nerede abi? Mevlüt neden yok şu kadroda?

Hayır ondan sonra boş beleş açıklamalar yapar, Hakeme yüklenir. Hakeme yüklenene kadar, işini yapmayı öğren, İtalya, Fransa veya Hollanda ile oynamıyorsun. Oynadığın takım, kadro kalitesi olarak 5te1 iniz bile değil, maç boyunca 4-5 kere geldiler, 2 kere kaleye şut çektiler, birisi çizgiden çıktı, diğeri gol oldu.

Çok güzel bir yazı fakat ömer toprağı almamasının nedeni sakat olması..

• quote:

Orijinalden alıntı: Netizm

O değilde bugün kaç sıfır yeniliriz iyi bir tahmini olan var mı?

Bizim maç yarın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Maçı stadda izleyen birisi olarak söylüyorum, maçı kaybetmemizin sorumlusu terimdir. Selçuğu golü attığı dk ya kadar ileriye sokamadılar adam defans gibi çalıştı. Burak yılmaz ayağında top tutamıyor forvet diye oynattığımız adam 3 tane neti vardı asması lazımdı. Taraftar desteği vs. ile hadi ilk golü bulduk e be derim başka zaman kimse bize bişey demesin biz bu işi biliyoruz diyorsun, letonyaya savunma yapmaya çalışıyorsun bide üstüne golü yiyorsun... Golden sonra letonya şoka girdi zaten taraftarın sesinden adamlar dönüp dönüp bakıyordu, o arada sıkıştırıp 2.yi atmak lazımdı geri çekilmenin anlamı hiç yoktu..

Sonuç olarak, taraftarın muazzam desteğine rağmen milli ruhsuzluk sebebiyle takımda toplam 3 kişi oynadı sahada. Bireysel olarak hiç bir oyuncuya suç yıkmaya gerek yok hepsi aynı birbiriyle...

Bu arada, çocuk çocuk yorum yapanlar taraftar ile ilgili, bu maç istanbulda olsaydı ne bu kadar içten destek olurdu ne de bu kadar temiz bir maç olurdu. Sahaya atılan Bir su şişesi ve 1 çakmakla sürekli zaman geçiren letonyayı ve yanlı hakemi bırakmak büyük başarı. :)

Bir ara arda geldi bizim trübüne zaman geçiyor bağırın işareti filan yaptı

Maçı televizyondan izleyen biri olarak söylüyorum; dediklerinizin aynısını hatta fazlasını biz de gördük

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.