Şimdi Ara

TÜRKİYE - MACARİSTAN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Norveç ile Yunanistan da berabere kaldılar. Güzel gidiyor. Moldova da yensin
  • maç sonunda aha servet sakatlandı kurtulduk sion a fark atarız dedim hevesim gursağımda kaldı
    herif sakatlanmadı da
    servet defol
  • Anaaaaam...

Bir şey görüyorum şu an televizyonda. Aslını söylemek gerekirse iki şey.
  • Rezalet.....
    3-0 skor ama oynanan oyun felaket.
    sadece ilk golün hazırlanışı ve bitirişi çok güzeldi o kadar
    Hakan'dan kalan çok kötü alışkanlık al şişir ver şişirsin.
    Hayatım boyunca ilk defa çekirdek yiyerek maç seyrettim.
    Karamsar olmak istemiyorum ama bu futbolla euro2008 e gidersek gittiğimize gideceğimize pişman oluruz.

• Yanlız dikkat ettiniz değil mi? hakan Şükür oynamayınca biz gol atabiliyoruz...

Kardeşim açın şu gençlerin önünü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _uMaY_

Yanlız dikkat ettiniz değil mi? hakan Şükür oynamayınca biz gol atabiliyoruz...

Kardeşim açın şu gençlerin önünü...

Hakan oruca erken başlamış sanırım, inş bir sonraki maç da ramazana denk gelir
  • Herşey Yunanistan'ın defans yaparak avrupa şampiyonu olmasıyla başladı. Eskiden ne güzel herkes açık futbol oynardı. O gün bugündür futboldan zevk alamıyorum. "Rakibi oynatma da ne olursa olsun " mantığıyla giderse futbolun seyir zevki kalmayacak.
  • ya bugün kötüde futbol oynasak en azından kazanmamız gereken bi maçı kazandık arkadaşlar olaya birde böyle bakmak lazım... kötü futbol oynaya bilirsin ama o maçı mutlka kazanman gerekiyorsa kazanırsın.. bizde öyle yaptık
  • quote:

Orjinalden alıntı: YoK

Rezalet.....
    3-0 skor ama oynanan oyun felaket.
    sadece ilk golün hazırlanışı ve bitirişi çok güzeldi o kadar
    Hakan'dan kalan çok kötü alışkanlık al şişir ver şişirsin.
    Hayatım boyunca ilk defa çekirdek yiyerek maç seyrettim.
    Karamsar olmak istemiyorum ama bu futbolla euro2008 e gidersek gittiğimize gideceğimize pişman oluruz.

ama ilk golden sonra hemen 2. gelince bizimkiler rakip takımla top çevirip salsa yaptılar tabikide bu adamlar 11 kişi devam etse ne olurdu onuda sormak gerek bu top çevirme saçma çünkü o defansta servet varemrede kötü paslar attı bence şanslıydık gol yemedik ilk yarı çok kötüydük ama emrenin girip orta sahayı canlandırmasıda gene 1 gol buldururdu tabikide bu futbol herşey olabilir sonuçta kazandık ve baskıda gitti

• bütün uğursuzluk ayhandaymış kardeşim..
    bidaha zor alır fatih terim onu
    quote:

Orjinalden alıntı: kktn1925

ayhan cıktı sonunda gol gelebilir
  • berbat oynadık ama kazandık.zaten rezil olduğumuz malta maçından sonra iyi oyun beklemiyordum.sonuç iyi oldu.

yalnız ömer üründül haklı.macaristan'ın pozisyonu penaltıydı.ayaklarıyla devirdi kaleci.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

bütün uğursuzluk ayhandaymış kardeşim..
    quote:

Şöyle de düşünebiliriz Tech
    Serdar Özkan uğurlu geldi Girdi 3 tane attık

• ben demiştim hakan şükürde sorun
    quote:

Orjinalden alıntı: zeak13

ön libero olmazsa yine b.. kazanırız.i.üzülmezi eleştiren arkadasları anlamayorum i.üzülmez oynasın h.şükür olmazsa kesin yeneriz buraya yazıyom
  • Şimdi yarın başlık ;; İşte Zafer , İşte Türkiye..Bekle Avrupa biz geliyorz.. Hay allahım yaaaa Spiker neredeyse sahaya inecekti..Nedir bu ya ??? Kendimizi küçük düşürüyorz....
    İnanın ben maçtaki gollere sevinmedim bile..Yan sevindim ama öyle ayağa falan kalkmadım
    Hatta maça bile arada baktım
    Herşeyi abartıyoruz .. Dünya 3.sü olduk abarttık !! Oysa final oynamamız gerekirdi.. Bence o 3.lük başarı değildi.... O zaman böyle düşünseydik şimdi Avrp.Şampiyonu bile olmuştuk..
    Yunanlıları yendik sanki dünya şampiyonu olduk diye bayram yaptık !!
    Bu gruptan diğer maçların hepsini 10-0 bile kazanarak çıksak benim için bu başarı değil başarısızlıktır..Çünkü bu gruptan bizim 1.olarak çıkmamız gerekirdi..Tıpkı 4-5 yıldır bütün gruplardan 1.2. çıkmamız gerektiği gibi..Oysa biz hep zora soktuk hep baraj maçlarına kaldık !!!

• 3-0 yendik
  • vallaha ayhan çıktı serdar ayak bastı 3 gol oldu şaştım kaldım
    var bi basiret takımda diyorum bende 2 maçtır ulan ayhan

quote:

Orjinalden alıntı: YoK

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

bütün uğursuzluk ayhandaymış kardeşim..
    quote:

Şöyle de düşünebiliriz Tech
    Serdar Özkan uğurlu geldi Girdi 3 tane attık

• MAçtan 2 anektot.
    (maçı izleyenlerin belki dikkatınden kaçmış olabilir)

olağanüstü yorumcumuz ömer üründül diyorki

1. yarı

Zamanlamalı (?) pas yapamıyoruz ondan olmuyor

2. yarı

Macaristanlı oyuncu kırmızı kart gördüğünde ;

Gerçeği söylemek gerekirse bu bizim lehimize bir karar

• 1-0 geriye düşeceğimiz yerde rakip 10 kişi kaldı ve fark attık.İlk kez lehimize bu kadar büyük hata yapıldı
  • Böyle hakemlerde varmış.

Hep bizimmi canımız yanacak. Birazda başkalarının canı yansın.

Biz hariç diğer herkes bizi finallere götürmek için çabalıyor.

Norveç berabere kaldı.

Hakem eğer o penaltıyı verseydi büyük ihtimal 0-1 olacak, belki kalecimizde kırmızı görecek ve kabus dolu dakikalar başlıyacaktı.

Neyse sonuçta futbol diye bir şey yoktu ama 3 puan iyiydi.
  • o son gol neydi öyle Allahım ya.. Altıntoplar süper 2li bu takımda önlerine forvet bulmak lazım acele adam gibi ülkede forvet kalmadı kimse farkında değil..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.